arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Hakemler bir maçın daha içine etti. NE iyiydi ya OFFFFF. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 yediler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Masquerade said: ABİ MAÇA BAK ORGAZM OLDUMN BÖYLE HAFIF GELDI FALAN BIRŞEYLER OLUYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 OHAA MAÇA BAK SATILMIŞ HAKEM CCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 abi nasıl bir maç oluyor hahahah neyse eşitlendi çizgi meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 vermedi denip geçilmez yahu ben küçücük tv den pozisyon anında farkettim kör hakem 3 metre içerden çıkan topu vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 hakeme ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 abi benim babam ingiliz şu an aşağada ANIRIYOR bildiğin goldü diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 hakemin ailesi kalmadı hepsi öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 oh be sonunda mükemmel bir maç yalnız golu vermeyen hakemin surat ifadesi priceless ahahah adam bitik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Bu golu gormuyorsan neyı goreceksın be hakem.ne ısı var boyle hakemlerın dunya kupasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 oha sokaklarda bir anda vuvuzela seslerinden, olum sessizligine gecis yasandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Oha bu kaadar olur lan türk mü hakem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 maç imba mesut yargılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 http://i49.tinypic.com/21ed1t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 aha mick jegger reis de maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 2. yarı çok bomba olacak çok. ingiltere savunması çok folloş. daha çok gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 abi ahaha capello nun takımının böyle açıklar vermesi çok ilginç. süper maç oluyor bu arada :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Ben de anırdım valla buz gibi goldü, çok da güzeldi yani :( Görememesi çok ilginç gerçekten, o golü göremiyorsa neyi görecek yani? İngiltere'yi tutuyorum ama Arjantin bu tırt defansla hak etmeye etmeye finale çıkacak İngiltere çıkarsa. Almanya çıksın da Demichelis'tir Gutierrez'dir silinsin sahadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 üç favorimden ikisi karşılaşıyor. Almanya'nın kazanmasını çok feci istiyorum ama İngiltere'ye de kıyamıyorum, ama Almanlar çok RERÖRERÖ, harika golde yalnız çok pis sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Bu arada yapmazsam ölcem: Bu arada Afrika'dan gol haberi mi var? 2-2 mi? 2-2 mi? Değil mi? Ben böyle maç görmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Of ne maç oluyo be,dünya kupası dediğin böyle olmalı.ingiltere 2-1 onde olmalıyken 2-1 geride,klosenın golu ofsaytmıs geri sarıp ızleyince gördüm. iddiacılar baya kufredıyordur hakeme,özellıklede ılk yarıya beraberlık oynayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 nileppezdel said: Bu arada yapmazsam ölcem: Bu arada Afrika'dan gol haberi mi var? 2-2 mi? 2-2 mi? Değil mi? Ben böyle maç görmedim.. haha şu da aklıma geldiydi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Lauren said: http://i49.tinypic.com/21ed1t.jpg burada olcak bu olay o yan hakemi bayrakla birleştirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 burda her maçta oluyor dostum. ha ama türkiye maçında olsaydı haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar