Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Ya, nişanlım otobüste giderken bişey sorucam diyerekten aldı aklımı. Cevap veremedim, kaldım öyle. Merak da etmedim değil hani... Ay çiçeği dediğimiz bitki bildiğimiz üzere güneşi takip ediyor gün boyunca, bunu yapmasına rağmen neden kendisine ay çiçeği deniliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 çünkü ay dünyanın etrafında dönerken dünya güneşin etrafında dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 gece kapanıyor, boynunu büküp kalıyor öyle. herhalde onla alakalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ingilizcesi sunflower onun, simdi onlar dusunsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 başka adıda "güne bakandır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ayciceği değil güne bakan demek daha doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Günebakan ismini ben de biliyorum da. Bunu söyledikten sonra da şöyle bir soru geldi. Neden ay çekirdeği diyoruz o zaman çekirdeğine? hadi al burdan yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 . Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Rotweiler said: Günebakan ismini ben de biliyorum da. Bunu söyledikten sonra da şöyle bir soru geldi. Neden ay çekirdeği diyoruz o zaman çekirdeğine? hadi al burdan yak. çiğdem diceksiniz sorun çözülcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 oha izmirli komplosuymus hepsi, tuzaga dusmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar