karabekar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 yarın akşam şirketten bi hatunun evine gidiyorum kalmaya böle yakınlaşacak bi bahaneler bişeyler bulmak lazım alkol kullanmıyorum ona göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 alkol kullanmiyorum ne demek? nesquik gotur o zaman yaninda giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 reyou said: alkol kullanmiyorum ne demek? nesquik gotur o zaman yaninda giderken. karaciğerimde sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Seks götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 romantik komediyi izle gör ne oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 kiz seni eve atiyo, birak o düsünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 fondü seti ve olabildiğince çilek, kivi, muz, portakal, elma v.b.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 OT GÖTÜR OT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Llama said: romantik komediyi izle gör ne oluyo işte işin kötüsü izlemiş onu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 vaniLLe said: kiz seni eve atiyo, birak o düsünsün. en kötüsü de o biliyormusun sen kızı eve atıcaksın abi çok kavuldum ben 4 5 te sabah kadar titredik akldırımda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 beni gotur ogreteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 karabekar said: işte işin kötüsü izlemiş onu yaa sen izlicen koç neyse iş hayatında sex olmasın yani sonra aşık olursunuz falan ne bilem işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 korkarım lan sokakta kalırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 her zaman korkmaya devam edersen en fazla el arabasina binersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 delüanli adam yakinlasacak bahane aramaz, gider hatunun dudaklarina yabisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mayhem said: fondü seti ve olabildiğince çilek, kivi, muz, portakal, elma v.b.. http://knowyourmeme.com/i/000/046/145/original/Massimo_ceiling_cat_copy.jpg?1270960042 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 karabekar said: yarın akşam şirketten bi hatunun evine gidiyorum kalmaya böle yakınlaşacak bi bahaneler bişeyler bulmak lazım alkol kullanmıyorum ona göre... o değil de neden kızın evinde kalıyorsun? madem seks falan yok. gel bizde kal yeaa mı dedi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 HIT IT LIKE YOU MEAN IT BRAH... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bol bol çikolata götür en sevdiklerinden yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 sen çok tatlısın de böyle önüne bakarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Buyse said: karabekar said: yarın akşam şirketten bi hatunun evine gidiyorum kalmaya böle yakınlaşacak bi bahaneler bişeyler bulmak lazım alkol kullanmıyorum ona göre... o değil de neden kızın evinde kalıyorsun? madem seks falan yok. gel bizde kal yeaa mı dedi sana evet ya sorun orda ama kız ateşli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 İstemesende seks var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 gel kal dediyse bahaneye ne gerek var ? iki bişi için sora yaklaş sora seks hatta sen sadece iki bşi iç gerisini o yapcak ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 hayır benim merakım kız sana yardım etmek için ne bileyim iyi niyetle gel kal diyorsa da sen çitilemek için gidiyorsan söveceğim sana o yüzden. yoksa kız da istiyorsa bişey yapmana gerek yok. otursan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bu farklı aralıklarla 3. gece yanlız onu belirtmedim 2 gecedir kardeş kardeş oturuyoruz a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar