Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efes Pilsen is no more...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:

oyle olması gerekiyormus ki yapılamıyor

bu nası bi mantık yahu, öyle olması gerekiyormuş diye her uygulamayı şakşaklamamız mı gerekiyor?

diktatörlükle filan mı yönetiliyosunuz siz?
Mesaj tarihi:
toggie said:

bir faydası oldugu gorulmese zaten yapılmazdı. tv'de sigaranın sansurlenmesi de gerekli. senin icin olmayabilir ama genel icin gerekli. alkollu icecek ve sigaranın yıllardır televizyonda reklamı yapılamaz mesela. oyle olması gerekiyormus ki yapılamıyor su anda da.

evet hıhı
Mesaj tarihi:
anlayacagınıza inansam uzun uzun anlatırım da, ben bisey anlatmaya calıstıkca tem cumleyle sacma sapan cevaplar vereceginizden useniyorum.

bi de "sene olmus 2010 hala..." demissiniz ki, masallah. ne diyim ki daha, nasıl bir iliski kurduysanız artık seneyle falan.
Mesaj tarihi:
Sadece yetersizler reklam görüp "ben içkiye başlicaaam" der, e yetersiz biri zaten öyle yada böyle başlar. Geri kalan kafası çalışan irade sahibi insanlar ve evet çocuklar için gereksiz bir yasa. Ben küçükken efes maçlarına giderdim bi kere hadi bira içmeye başlayayım demedim. Etrafımda içen çoktu ondan başladım. Tek kişi de görmedim efes pilsenin amblemini görüp alkol kullanmaya başlayan. Tamamen alkol yasaklanınca da devam edersiniz umarım bu şakşakçılığınıza
Mesaj tarihi:
Yetemeyenler yüzünden pokemon da yasaklanmıştı mesela :D ben pikaçuyum diye uçmuş salak, pikaçu uçan pokemon olsa içim yanmayacak. Bazı yetersizler yüzünden Türk sporuna darbe indiriyorlar ki bunda yeşil sermayeye egemenlik sağlama amaçları olmadığını düşünmeniz çok ilginç geliyor bana.

Ayrıca budweiser ftw! Amerika'ya laf atmak yerine örnek almaları lazım hala öğrenemediler.
Mesaj tarihi:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/33/800px-US_states_smoking_bans-2009-06-26.png

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/17/Smoking_ban_key.svg/200px-Smoking_ban_key.svg.png

grilerde serbest beyazlarda yasak
kirmizilarda restoranlarda yasak felan
Mesaj tarihi:
abi ne baskıcılıgı ne de hukumeti savunmuyorum bu arada. yasanın dogru oldugunu dusunuyorum sadece. daha da tartısmak istemiyorum zaten diger baslıkta konusmustum yeterince.
Mesaj tarihi:
Şimdi daha önce de yazdım,

Allaşkına devamlı birbirlerini kurşuna dizip adam öldüren şeyler yasaklanmıyor, gayri-meşru çocuklar kucaktan kucağa geziyor, arada yastık var mı yok mu diye tartışmalar oluyor da, içki firması sponsor mu olamıyor?

komik olan bunlar sadece büyük şehirlerde, çoğu istanbulda düzenleniyor.

efes pilsen denince sporda basketbol gelio akla bira mı gelio?
mantıklı olun, senelerdir ülkenin en iyisi olmaya çalışıp, örnek, öncü olmaya çalış, sonra yasa çıktı diye haklarını devret mantıklı mı bu şimdi?

sen olsan devreder miydin? bunca çabanı at çöpe gitsin o zaman.
Mesaj tarihi:
gerizekalı bir yasa.

efes pilsen adını değiştirsin başka şirketle devam et diyenler de efsaneymiş.

aptal mı adam niye öyle birşey yapsın?

türk basketbolunun başı sağolsun yapacak birşey yok
  • 2 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bir allahin kulu var mi acaba efesin macini gorup cani bira ceken?

Cem yilmazin dedigi gibi cocuk efes macini izliosa basketbolcu olmaya ozensin bira icmeye deil. Eger cocuk biraya ozeniosa o cocugun problemi
  • Yeni Oluştur...