Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efes Pilsen is no more...

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

iyi de sigarayla alkol bir değil

sigarayı yola giderken, halka aık yerlerde, alkol atyılmayan bir cafede vs tüketeiblirsinde alkol öyle değil.. alkolün halka açık yerde tüketilmeisi zaten aysak.. e bir mekanın alkol ruhsatı yoksa zaten orada alkol satılamadığından tüketilemez de..

hatta bitrayla diğer alkollü içecekleri de kopmle ayıraibliriz keza bira mayası bugün içtiğiniz çoğu sofra içeceğinden daha besleyici ve yararlı
Sosyal ağlarda paylaş

abi efes pilsen destek olmayacak diye kulup mu kapanır. sponsor olacak sirket kalmadı sanki turkiye'de. turkcell olur ismi yine devam eder kaldıgı yerden.

yandaslarına is yaptırma olayı zaten var her alanda bu hukumette. ama bir basket takımı icin kanun degistirmediler yani yok oyle bisey. yasanın faydaları, zararlarından cok cok fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

klüp direk efes pilsenin değil mi? sponsor değişmez, yeni bir takım kurulur başka kişiler tarafından. ama işte o efes pilsen olmaz.

silah ruhsatı çıkarma kolaylaştırılıyor, içki alkol sponsporlukları yasaklanıyor.

sırf basketbol değil ki olay, bir sürü sosyal etkinlik programlarının sponsorları içki firmaları. sanmıyorum hepsine birden sponsor çıksın. başka sponsor çıkması demek konsept değişmesi demek vs vs bunun sonu hitap ettiği kişiye kadar gider sonuçta.

orda Efes Pilsen yazmasının kime zararı oluyor onu anlamıyorum. televizyonda sabahtan akşama kadar insanların birbirini öldürdüğü, töre cinayetlerinin hikayeleri, gayri meşru çocukların konu olduğu diziler filan yayınlanıyor. bunlar ok, içki firmasının sponsor olması yasak.
bana garip gelen bu işte. yasa çıkmasın demiyor kimse zaten, tekrar gözden geçirilsin diyorlar.

sanki reklam vs yasaklanınca içki içilmicek. inadına içeriz lol
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

abi efes pilsen destek olmayacak diye kulup mu kapanır. sponsor olacak sirket kalmadı sanki turkiye'de. turkcell olur ismi yine devam eder kaldıgı yerden.

yandaslarına is yaptırma olayı zaten var her alanda bu hukumette. ama bir basket takımı icin kanun degistirmediler yani yok oyle bisey. yasanın faydaları, zararlarından cok cok fazla.

efes pilsen sponsor değil "efes pilsen spor kulübü" o kulübün adı, fenerbahçe galatasaray beşiktaş isimlerini değiştirmekten hiçbir farkı yok yapılmaya çalışılan şeyin

tüm avrupa'da tanınan bir basketbol markası efes pilsen, ismini değiştirsin devam etsin diyenler sadece bira şişesinin üstünde görmüşler herhalde efes pilsen yazısını
Sosyal ağlarda paylaş

abi gerekleri yazıyor, usenmeyip okursanız anlarsınız.
hukumeti sevmeyen insanların basında gelirim ama bu yasa ile hukumetin diger icraatlarını aynı kefeye koymayın. sadece turkiye ile ilgisi olan birsey de degil zaten.

isimleri de fazla dert etmenin anlamı yok. simdi efes diye bilirler iki sene sonra kimse hatırlamaz bile. tek bir firmanın destegi olmayacak diye kulupler sahipsiz kalacak sanılmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

abi gerekleri yazıyor, usenmeyip okursanız anlarsınız.
hukumeti sevmeyen insanların basında gelirim ama bu yasa ile hukumetin diger icraatlarını aynı kefeye koymayın. sadece turkiye ile ilgisi olan birsey de degil zaten.

isimleri de fazla dert etmenin anlamı yok. simdi efes diye bilirler iki sene sonra kimse hatırlamaz bile. tek bir firmanın destegi olmayacak diye kulupler sahipsiz kalacak sanılmasın.

okudum ama anlam veremedim. hala ne gerek var diyorum? tv'de sigaranın mozaiklenmesi gibi saçma ki kapalı alanda sigara yasağı mantıklı ama bunlar saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...