yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 İlk sınavı geçmişim mülakata çağırdılar... Nasıl olur ki mülakatları, bilgi mi sorarlar, yoksa genel sorular mı olur? Nasıl davranmak lazımdır vs. var mı bilen, katılan, tavsiye vermek isteyen kimseler? İlk mülakatım, çok cahil hissediyorum kendimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 hangi banka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 hmm banka içinden tanıdık müfettiş referansı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ##Linç Oyu: yunusemre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 evet çok tanıdıkla ilerlio o müfettişlik muhabbeti hayırlı olsun BRAVEHEARTIM umarım yenersin onları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 hayırlı olsun ben de düşündüm baya da vazgeçtim bu müfettişlik sevdasından heralde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 yok ne tanıdık ne referans, yani aramak lazım da aramadım çok istemiyorum zaten diye. Torpille mi yürüyor bu işler yani hmps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 öle die biliorum yani müfettişler hayvan gibi para alio çünkü böle çok da yoğun olmuolar böle turneye çıkıosun haftanın bi kaç günü otellerde kaliosun vs de baya para kazaniosun die biliom o yüzden girerken çok böle torpil dönüo die DUYDUM euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bankaciyiz.biz gibi bir site vardı google efendiye bi bakıver orada baya bir bilgi var. ayrıca torpil için baya testisli tanıdık lazım. mortis'in dediği gibi aylık 3.000 lira ortalama gelir ile başlıyorsun ve sürekli seyahat halinde oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 şöyle, yüksek lsiasnsdaki arkadaşım daha önce müfettiş yardımcılığı için son 5 e kadar gelebilmiş, öğlen mı-olası veriliyor bu sırada milletin masasında referans mektuplarını görüyor hepsi garanti bankası natetli kağıt sorna molada diğer adaylarla konuşuyor ve hepsinin süt düzey müfettişlerden referans aldığını öğreniyor.. n son bir adayla kafa akfaya geliyor hangisi seçilecek kararı çıakcak tabii k ide refernası olanı tercih ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 sınavda ne çıkıyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Batman'deki Robin gibi mi bu mufettis yardimcisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 evet arada öpüşüyorlar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 senko said: sınavda ne çıkıyor peki? istatistik ekonometri iktisat muhasebe hukuk gibi alanlardan 2-3 tane seçiyorsun, üni proflarının hazırladığı gayet kazık klasik sınavlara giriyorsun kağıtlar yine proflar tarafından değerlendiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 o istatistik sorularını bizim bölümün hocası hazırlıyo lan iş bankasınınkini mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bizim kariyer gülerine gelen garantici ikcı hoş bayan mülakatlarda kendiniz olun klasik mülakat taktiklerine uymaya çalışmayın kasmayın vs. demişti bi de torpil de yok demişti ama artık bilemiyorum bu arada yukarda 3bin denmiş ama daha çok olabilir merkez bankasında memur olarak çalışanlar 3.300le başlıyormuş artık uzman yardımcısı denetimci vs. ne kadar alıyor bilemem de düşünmesi felan güzel şeyler bunları =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 gocebe hayati seviyorsan guzel is o mufettis yrd dalgasi bir tane ark var akbankta adamin ist de evi var yil icinde en cok 1 ay kaliyor paso bir yerlere gonderiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 blazkowicz said: senko said: sınavda ne çıkıyor peki? istatistik ekonometri iktisat muhasebe hukuk gibi alanlardan 2-3 tane seçiyorsun, üni proflarının hazırladığı gayet kazık klasik sınavlara giriyorsun kağıtlar yine proflar tarafından değerlendiriliyor. Garanti ve neredeyse bütün bankaların sınavı test. Proflar değil optik okuyucu okuyor :). Maaşa gelirsek benim bildiğim 3000 TL yok.( Garantiden emin değilim ama) O kadar yüksek maaşla başlanmıyor işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 iş bankası müfettişliği 3.5-4k civarı die biliorum başlangıçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 hoccemama said: blazkowicz said: senko said: sınavda ne çıkıyor peki? istatistik ekonometri iktisat muhasebe hukuk gibi alanlardan 2-3 tane seçiyorsun, üni proflarının hazırladığı gayet kazık klasik sınavlara giriyorsun kağıtlar yine proflar tarafından değerlendiriliyor. Garanti ve neredeyse bütün bankaların sınavı test. Proflar değil optik okuyucu okuyor :). Maaşa gelirsek benim bildiğim 3000 TL yok.( Garantiden emin değilim ama) O kadar yüksek maaşla başlanmıyor işe. sdf güzel yemişler beni, bana software life cycle işte processleri ile ilgili şeyler çıkıyor dendi, iyi yazılımın nitelikleri fln... hatta sadece mühendisliklerden adam alınıyor dendi genellikle de bilgisayar elektronik fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bende 2 sene sonra mezun olcam daha sonra müfettiş yrd. olmayı çok istiyorum umarım mülakatı geçip başlarsın işe 2 sene sonrada bana yardımcı olursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 umarım öyle olur da asangel da 4 sene sonra bana yardımcı olur hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 pati olarak kadrolaşalım müfettişlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 haha bana bel bağladıysanız işiniz zor bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar