derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Garanti cok sempatik Akbank cool Isbankasi güvenilir ne alaka ama böyle hissediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 yapı kredi, abim çalıştığından beri. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 finansbankı ben de sevmiyorum okulda kariyer günlerine artis bi tane İK'cı göndermişler adam bankadan soğuttu beni resmen ısıtıacağına garanti'den gelen hanımı çok sevdim ama, o zaman garantiyi seviyorum diyeyim das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 YKB & HSBC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Hagii said: ....... sigortası yapılıp benden para alınması ( iradem dışında)bbunu garanti bankası bana yaptı geçen gün. aradım, bağırdım çağiırdım, paramı aldım sigortayı iptal ettirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 abi ben bide takipte etmiyorum ne yapıyorlar ne yapmıyorlar, diyorlar x lira ödiyecen ödüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Hiçbir bankayı sevmiyorum, olabildiğincede uzak durmaya çalışıyorum. Kredi kartım yok, hiçde olmadı. bankamatik kartım var onuda 4 yıldır kullanmadım hiç. Otomatik ödeme talimatı felanda kullanmıyorum. MMO oynarken kredi kartı sorun oldu gerçi ama başkalarından otlandım, nakiti onlara verip kredi kartlaını kullandım. Kredi kartı kullanmayacağım ahdım var, bakalım ne kadar sürdürebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 DoruK said: banka sevilir mi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar