Quesgi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Bu sene katılacak olanlardan bazıları açıklanmış. BABA ZULA MARSİS MOĞOLLAR HAYKO CEPKİN OGÜN SANLISOY CATAFALQUE YENİ HARMAN BLACK TOOTH ARTNİYET GEVENDE DEMİRHAN BAYLAN ÇİLEKEŞ Geçen seneki aksaklıkların düzeltildiği söylenmiş sitesinde ama ne kadar doğrudur bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 valla yine aynı yerde yapılıyorsa, gidenlere merhamet diliyorum dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 istedikleri kadar duzeltsinler ruzgar ve o taslar varken cadircilar gg olur-ruzgarin olmasi iyi aslinda yoksa nemden cadirlar sirilsiklam oluyor zeytinli de basima gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 nem mi ıslaklıkmı aga yagmursuz fest mi olur üşümeden titremeden festmi olur ahh bee rakın coke yap hazarfende yine yaa nerde eski ortamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 eğer yakınlarda eviniz yazlığınız vs varsa gidin yoksa çadır kurulcak gibi değil oralar. geçen sene öğlen çadırı kurduk, gece içine girdik, sabah yan çadırdaki adam uyandırdı sizin çadır bizim çadırı zorluyo diye. adamların üzerine yıkılmışız içindeyken. bi ilginç oralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 DeadSkinMask said: eğer yakınlarda eviniz yazlığınız vs varsa gidin yoksa çadır kurulcak gibi değil oralar. geçen sene öğlen çadırı kurduk, gece içine girdik, sabah yan çadırdaki adam uyandırdı sizin çadır bizim çadırı zorluyo diye. adamların üzerine yıkılmışız içindeyken. bi ilginç oralar. ahahahah ee Foça bu rüzgar sörfü,yelkenli denince türkiye'de ilk akla gelen yerlerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 tarihi de yazaymış konuyu açan arkadaş 28-29-30-31 Temmuz // 1 Ağustos 2010 valla evci olarak baya iyi eğlenmiştik geçen 2 sene umarım o tarihlerde gene uygun olurumB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Llama said: nem mi ıslaklıkmı aga yagmursuz fest mi olur üşümeden titremeden festmi olur ahh bee rakın coke yap hazarfende yine yaa nerde eski ortamın o hazerfen eylulun 2 sinde bir soguk yapmisti jandarma ates yakmasa donuyodum valla ki uzerimde triko kazak + sweatshirt vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 biz geçen sene o çadırda 3 gün zor dayanmıştık. eğer durum aynı olursa 5 gün hayatta dayanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 O günleri ben evimde geçirdim diye hava atmak istedim ama atmıcam. Yani foçadaki yazlığımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 şit. giderim muhtelen yine, konser kamp alanı falan cok dandikti, deniz deniz kestaneleriyle doluydu fakat, foça çok huzurlu bi yer, köy kahvesinde batak atasım geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 pascalnouman said: o hazerfen eylulun 2 sinde bir soguk yapmisti jandarma ates yakmasa donuyodum valla ki uzerimde triko kazak + sweatshirt vardi. şort tşört uzun kolu idi tşört gerçi 4 5 arkadaş sabahın 5 i bira laıyorduk su donmuştu gözümüzün önünde ve bira satan kişiler bi siz böyle dolanıyorsunuz üşümüyormusunuz oalyı yapmıştı ama içimizdeki yangını bi bilseler öyle böyle bimlenmedik o sene :) güvenlikçiler bastı çadırı gürültü yapıyoruz diye dedik bu festival uyumayın ulen falan geyiği dönmüştü gerçi grupte 20 kişi gittik kimse dalmadı kavga çıkmadı tabi ama her daim islanmak üşümek festivalı güzel kılıyo bana göre yoksa o çadır iğrenç bi hal alıyor uyuyamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Dartanian said: O günleri ben evimde geçirdim diye hava atmak istedim ama atmıcam. Yani foçadaki yazlığımızda. haha ben bu sene kiralıcam banyoyu duş 10 lira seks 50 lira muahahhey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 İstanbul'dan giden var mı ya? Ulaşımı nasıl yapabiliriz. Organizatörlerin varmış sanırım ulaşım olayı da, biz tek gidiş arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 rockncoke yok mu bu sene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 W.A.S.P geliyor ve gidemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ee, kimler gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 yarın falan gelecek varsa girişteki üstünde activ klima yazan otobüsteyim,selam verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 esmese çok şahane olacak o festival de. bu rüzgarla olur yanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 çok da şahane oldu bence bu sene geçen seneki tüm eksikleri gidermişlerdi bilet fiyatı resmen insan süzgeci işlevini görmüş. apaçi geçen seneye göre çok azdı. rüzgar da sadece 2.gün esti diğer günler hiç uçmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Yine gitmedim dibimdeki yere asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 W.A.S.P fotosu istiyorum gidenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 w.a.s.p fotosu çektim ben birkaç tane çok hoş çıktığına inandığım var hatta ama bilgisayarım arızalı ödünç makinelerde sürünüyorum kaynayacak gitcek hevesli bi şekilde uğraşmadan fotoğraflarla :/ Bu ara bir deneyeyim üşenmezsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar