Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakol donusu ...

di

Öne çıkan mesajlar

... raporudur efenim.

Karsi otoparkin ortagi olan hapci itin ardindan donduk az once.

Mersin'deyim ailemi gormek icin geldim kisa sure once. Bir kac gun daha kalip doncem.

Hemen her gun ana avrat kufurler geliyor disardan. Bu it cekip cekip balkonda oturanindan, otoparkina parketmeyenine kim varsa hepsine kayip duruyor sokagin ortasindan.

Ciktim ne diyor diye, balkonda beni gorunce bu sefer bana satasti. Neymis ? Sokagin karsisinda olmamiza ragmen bizim bahcede gayet guzel buyuyen 10 senelik cicekli bir agac onlarin otoparkini kirletiyormus.

Annem cikti o arada, abla kes onu diye anneme dondu. Sen kesmezsen ben kesicem edicem derken annem de susturmak icin kes dedi. Aradan bi kac dakka gecmeden atlamis bahceye it oglu it, sallamayla kesmis agaci resmen. Ulan kes dediysek dalini kes dedik. Agazi kokunden kes demedik. On senelik agaci pic etti atti.

Biz yetisemeden kacti ustune. Polisi falan aradik. Polislerle birlikte bu tip de otoparka gelme gafletinde bulundu. Polisler topladi bunlari. Bunlar onde biz arkada gittik karakola.

Hala diyor ki serefsiz evladi, "agacsa dikerim bir agac bahcenize ne olacak ?".

Polisler de tutanak tutmamak icin "ozur dileyecek kabul edin" muhabbetinde. Kabul etsek bir dert etmesek bir dert. Bu arada sahit bulamiyorduk neredeyse. Mahalleli keserken gordu, biz haric herkes disardaydi ama kime sorsak gormedik etmedik dediler. Alayi yusuf yusuf.

Tipe laf anlatmaya calistim bi ara rahatsiz ediyorsun, eskiyalik yapiyorsun diye ama mumkun degil.

Neyse. Ozetle;

Insanin okuz olanini katletmeyi inanilmaz hakli buldum bu gece. Kesinlikle rahatsiz etmiyor su anda bu dusunce beni.

Bir de esim donecek ama bir kac ay buralardayim sanirim. Annemle kardesimi bu itin eline birakip donebilecegimi sanmiyorum. Cunku adim gibi biliyorum ki bu sikayetin ardindan ne kirilmadik kapi, kesilmedik agac, cizilmedik araba kalacak ne de bir gram huzur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Insanin okuz olanini katletmeyi inanilmaz hakli buldum bu gece. Kesinlikle rahatsiz etmiyor su anda bu dusunce beni.

abi şunu yapabilecek bi yasa ve yargılama organı çıkartsalar çok mutlu mesut bir yer olacak dünya..

kimisi doğrudan hayata öküz başlıyor, kimisi hayata bildiğin villain geliyor işte..

e temizleyelim bunları!

çiçek gibi olur buralar bak.. çiçek
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

said:

abi şunu yapabilecek bi yasa ve yargılama organı çıkartsalar çok mutlu mesut bir yer olacak dünya..

kimisi doğrudan hayata öküz başlıyor, kimisi hayata bildiğin villain geliyor işte..

e temizleyelim bunları!

Asmayacak olsan bile korkusu olsa bari. Hic bisey yok ki tiplerde.

Adim gibi eminim ben yarin cam cerceve inecek burada. Mulkume adim attigi anda kirarim kafasini ama. Okuzle okuz olurum tam.
Sosyal ağlarda paylaş

Karasakal said:

Şerefsizler. Güneydoğuda dağdan inip şehre geliyor bu ayı kılıklı zibidiler. Polis desen, aman uğraşmayayım, ne gerek var havasında.
Oralardaki mahallelide malmış, gerçi boşver, uzun vadede onlarda başlarına geleni çekecekler o kırolardan.
Ne yapmayı düşünüyorsun?

Annem kardesim burda. Kendi mulkumuz olan ev burada. Ananem en alt katta.

Allahtan kadin erken yatiyor da balkona cikip karsisinda doner bicakli bir tip gormedi. Kalpten giderdi yemin ederim.

Ne birakip gidilir ne de goz yumulur. Ne yaparim bilmiyorum ama susup oturmam orasi kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Di bence pek birşey yapma yalnızsın.

Bu .bn. kardeşiyle gelmiş, kesin 3-4 tane daha vardır orda burda, amcaoğlu, dayıoğlu falan derken köpek sürüsü gibi kalabalıklaşıyorlar.

Nerden biliyorsun dersen, burdada var yerel esnafın dükkanlarına el koyan adiler, doğudan gelip onca yıllık esnafın dükkanlara zorla el koyuyorlar, polis falan hikaye. bir kere esnafın biri karşı çıkmaya kalktı, 20-30 kişi toplandı bir anda. Irkçılıksa ırkçılık, hepside kürttü, adam canını zor kurtardı.

kadına çocuğa birşey yaparlar mı bilmem, ama erkeklik yapmaya kalkarsan kötü olur senin içi, bunlar öyle delikanlılık falan anlamaz, 10-20 kişi dalarlar genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi akrabalari bile illallah etmis durumdalar. 15 senelik komsularimiz ayni zamanda. Hic biri yuksek sesle bile konusmamislardir. Saygililar komsularina karsi. Bu gelen tipler yeni. Bir kac senelik daha. Diyorum ya zorla ortak olmuslar buralara.

Gidip mekan basacak halim yok ama diyorum ya, kapima gelip su basamaklari bir cikarsa elimden kimse alamaz. Haydari kaptigim gibi kirarim kafasini gozunu.

Bir de butcem el verirse iki tane kamera yerlestireyim buraya. Biri balkona biri apartman girisine. Aklima gelen en iyi fikir o su anda.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

said:

e temizleyelim bunları!

and here comes fascism...

hiç bir insan hayata öküz, villain vs gelmez (bazı biyolojik faktörlerin dahil olması haricinde) bu insanları buna iten eğitimsizlik (ya da bu yönde eğitim), çevresel faktörler (bu da eğitimsizlik ya da bu yönde eğitim sonucu oluşur) vs sonucu bu hale gelirler. burada sistemi bir kenara bırakıp keselim bunları, çiçek gibi olur buralar demek birincisi karşıdakinden farkının olmadığını, ikincisi de oldukça sığ görüşlü olunduğunu gösterir (zira bunları kesersin, yerine yenileri gelir).

@di

geçmiş olsun ve umarım problemin devamı gelmez. aslında burada suç işçisinden, öğrencisine halkın her kesimine gereksiz güç kullanıp da, gücünü (yine de orantılı ölçüde olmak şartıyla) bu tiplere karşı kullanmayan, "öpüşün barışın" tarzında bir tutum takınan (artık korktuğundan mı, umursamadığından mı bilinmez) polisindir. karşındaki kişi (ve benzerleri de) biraz da bundan cesaret bulup bu şekilde davranabiliyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...