Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Taksim Buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gelin,ya yabancı kalırım,korkaruım,kolama hap atalr,kaçırıp çıplak fotomu çekerler,muhabbete giremem fln olmasın,gelin.

eğlenceli oluyo.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
bu sefer gelirdim ama aynı gün ayvalık a gitmem lasım... tüh! bi gün gelicem bu buluşmalardan birine[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
saat 13:00 de taximde napıyosunuz anlamıyorum.. yapın şunları en erken 9-10 gibi de gelelim hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
niye erken ıolsun niye ayaküstü olsun kısa olsunmu istiosunuz o gün işinizmi var?topluluğun isteğine göre zamtarih değişebilir tabi.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
haney anladımbiraz erkene alınabilir taib ben uyrım ma saat 9da yaparsanız buran ilk otobüs zaten 8de fln :) 11 ii hoş.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
yarınımı kalmış saat 4,yarın fln olmaz ama benim yarın takisnmde işim var orda bir yerde olan patilerle ayaküstü bişi yapabiliriz belki,varmı tyarın orda pati.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
alexi valla ben de senden sıkıldım
şöyle değişik yüzler gelse keşke[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

• Yeni Oluştur...