Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 6 saat nöbetmi tutulur be. ahah İnsaf, ilk 2.5 ay hiç nöbet tutmadım, sonrada nöbet yazım ihalesi bana kaldığı için bu gün hangi saatte nöbet tutsam diye düşünr oldum. 2 saat nöbet can simidi gibiydi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Hazır topiği görmüşken... BİTTİ ASKERLİK BİTTİ OHH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Askeri Mahkemesi, yolunuz düşerse bir çaya beklerim. Burdan size verebileceğim tüyo; siz siz olun firar etmeyin, izin tecavüzünde bulunmayın, üste hakarette ya da fiili taaruzda bulunmayın, hele silah arkadaşlarınızı hiç mi hiç vurmayın. Not: Buraya "kısa dönemler askeri mahkemede subay kabul ediliyor" diye gerizekalı söylemler ile gelen ve buna da ciddi ciddi inanan kısa dönemlere rastlıyoruz. Siz onlardan olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 LathspeLL said: Hazır topiği görmüşken... BİTTİ ASKERLİK BİTTİ OHH. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 askerlik şartları çok zordu. kıbrıs gibi bi tatil memleketinde, dışarda ev tutup, araba alıp japon kız arkadaşımla aynı evde her gece kumarhaneler filan.. bizimde askerlik bitti sayılır. yeni astekler gelsede artık kamufulajı çıkarsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Kaldı 24. Demek ki "şafak sıkıştırması" deyimi bu demekmiş. Hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 geçmiyor lan 134 geçti kalan 24 geçmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 gecmiyor valla. beni de cok sikistirdi izne geldim simdi 6+4 6 gun uziycak sondan ama iyi geldi valla izin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 19! haydi bakalım sabır sabır sabır az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Ben 18 sayiyorum, killik olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 18 de benden çok yavaşladı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 daha zor dönemler geliyor.son 1 hafta inim inim inlersiniz.Nerden biliyoruz?İnledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 aksine son bir hafta tatil gibi geçiyo. Zaten son 4 - 5 gün ilişkini kesiyosun. Misafir gibi takılıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 16 dayı, keyif yerinde ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Az daha sikin disinizi 2 hafta sonra evdeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar