Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

335. Celp Dönemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gerekenler onlar, bir de ingilizce bolumse turkceye cevirisini istiyorlar diplomanin ve transkript sormuyorlardi ama istersen gotur, sanmiyorum ama sorduklarini.

muayeme var malesef, yolliycaklar askeri hastaneye, o yzden 1 gunde bitsin istiyorsan o isler sabah 9-10 gibi git subeye.

bu arada yok mu tuzlada giren sinava?
Mesaj tarihi:
Of lan nası bi işkenceymiş.
Sabah 9 gibi gittim şubeye, çıkış belgesi, nüfus cüzdanı ve fotokopileriyle bikaç senelik fotoğraflar vardı yanımda.
Nüfus cüzdanını beğenmediler damgası silinmiş hafiften, nüfus idaresine git dediler. Kütüğüm orda olduğu için Kadıköy nüfus idaresine gittim, ordaki kadın burdan olmaz Üsküdar'da ikamet ediyosun git muhtarlığa ordan talep formu al sonra da git Üsküdar nüfus idaresinden nüfus cüzdanı al dedi.
Geldim muhtarlığa, fotoğrafları beğenmedi fotokopi olmaz yeni çektir dedi, gittim fotoğrafçıya, adam dedi 1 saat sonra alırsın. Şimdi geldim eve bakınıyorum öyle. Sıcaktan malak gibi oldum sdfgjkdf
Nüfus cüzdanını alıp askerlik şubesine gittikten sonra bi de hastaneye göndercekler muayene için. Önceden gitsem olmaz mı acaba?
Mesaj tarihi:
Friedman said:

beyler çocuğumu kessem askerden çürük raporu alırmıyım

Çocuğunu askerliğe elverişsiz hale getirmekten 1 ile 5 yıl arasında hapis yatarsın ardından çıkıp üstüne askerliğini yaparsın.
Mesaj tarihi:
ikinci gün sabaha karşı 4 gibi gidip sıraya gir tuzlada, sabah 7 gibi içeri girip sınava girersen en acısız şekilde hayırlısıyla kısa dönem olarak yaparsın askerliğini.
Mesaj tarihi:
bana da ilk gunun sonunda gece 12 de git ikinci gune adini yazdir dedi bir tanidigim, boylece sabah 7 de direk girersin dedi, sabah 4 te gitmek biraz gec olmaz mi, bir de ilk gunden kalanlar olabiliyormus.
Mesaj tarihi:
333. Dönem toplamda azdı türkiye çapında, sizde nasıl olur bilmiyorum. Gece 12 den sonra gidip kayıt yapmak iyi bir fikir olabilir fakat sabah yine 5 de dikileceksin oraya, sırası geçen yine geç giriyor, saat 6 da almaya başlayabilirler.
Mesaj tarihi:
Friedman said:

beyler çocuğumu kessem askerden çürük raporu alırmıyım

bu kadar gitmemeyi kafaya koyduysan al pembe tezkere bitsin

hatta merak edenlere nasıl alınırın yazısını yazmışlar :D

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalEklerDetay&ArticleID=951032&Date=25.08.2009&CategoryID=41
Mesaj tarihi:
Öncelikle tuzlada sınava girecek arkadaşlara sabırlar diliyorum. 333. dönem olarak çok az olmamıza rağmen sadece 12 saatimizi aldı ;)

Ve de lütfen artık gelin. Annenin evladını beklediği gibi bekliyoruz siz has torunlarımızı.

Allah hepimize hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin
Mesaj tarihi:
Ya benim kutugum Edirne'ye bagli. Hayatimda 3 defa falan gittim zatne Edirne'ye, hepsi askerlik ve ciger yemek icin :)

Edirne'den yapinca islemleri, Corlu ya sevk ettiler iste beni.

Giren varsa gotureyim dedim :)
  • Yeni Oluştur...