Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Şeyini kesersen alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 gerekenler onlar, bir de ingilizce bolumse turkceye cevirisini istiyorlar diplomanin ve transkript sormuyorlardi ama istersen gotur, sanmiyorum ama sorduklarini. muayeme var malesef, yolliycaklar askeri hastaneye, o yzden 1 gunde bitsin istiyorsan o isler sabah 9-10 gibi git subeye. bu arada yok mu tuzlada giren sinava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Flameoffear said: Şeyini kesersen alırsın. neyini neyini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Of lan nası bi işkenceymiş. Sabah 9 gibi gittim şubeye, çıkış belgesi, nüfus cüzdanı ve fotokopileriyle bikaç senelik fotoğraflar vardı yanımda. Nüfus cüzdanını beğenmediler damgası silinmiş hafiften, nüfus idaresine git dediler. Kütüğüm orda olduğu için Kadıköy nüfus idaresine gittim, ordaki kadın burdan olmaz Üsküdar'da ikamet ediyosun git muhtarlığa ordan talep formu al sonra da git Üsküdar nüfus idaresinden nüfus cüzdanı al dedi. Geldim muhtarlığa, fotoğrafları beğenmedi fotokopi olmaz yeni çektir dedi, gittim fotoğrafçıya, adam dedi 1 saat sonra alırsın. Şimdi geldim eve bakınıyorum öyle. Sıcaktan malak gibi oldum sdfgjkdf Nüfus cüzdanını alıp askerlik şubesine gittikten sonra bi de hastaneye göndercekler muayene için. Önceden gitsem olmaz mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Friedman said: beyler çocuğumu kessem askerden çürük raporu alırmıyım Çocuğunu askerliğe elverişsiz hale getirmekten 1 ile 5 yıl arasında hapis yatarsın ardından çıkıp üstüne askerliğini yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 olmaz sevk edecekler seni oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 337. dönem gidecem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Beyler bu işlemlerin hangilerini ikamet ettiğimiz şehirde yaptırıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bütün işlemleri oturduğun şehirde yaptırabilirsin yok mu lan küçükyalıda sınava girecek olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 esas herkes kucukyali, tuzla yok, bir ben tuzlayim galiba, tek basima giricem sinava (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ikinci gün sabaha karşı 4 gibi gidip sıraya gir tuzlada, sabah 7 gibi içeri girip sınava girersen en acısız şekilde hayırlısıyla kısa dönem olarak yaparsın askerliğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bana da ilk gunun sonunda gece 12 de git ikinci gune adini yazdir dedi bir tanidigim, boylece sabah 7 de direk girersin dedi, sabah 4 te gitmek biraz gec olmaz mi, bir de ilk gunden kalanlar olabiliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 333. Dönem toplamda azdı türkiye çapında, sizde nasıl olur bilmiyorum. Gece 12 den sonra gidip kayıt yapmak iyi bir fikir olabilir fakat sabah yine 5 de dikileceksin oraya, sırası geçen yine geç giriyor, saat 6 da almaya başlayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Friedman said: beyler çocuğumu kessem askerden çürük raporu alırmıyım bu kadar gitmemeyi kafaya koyduysan al pembe tezkere bitsin hatta merak edenlere nasıl alınırın yazısını yazmışlar :D http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalEklerDetay&ArticleID=951032&Date=25.08.2009&CategoryID=41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Bende tuzladayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Öncelikle tuzlada sınava girecek arkadaşlara sabırlar diliyorum. 333. dönem olarak çok az olmamıza rağmen sadece 12 saatimizi aldı ;) Ve de lütfen artık gelin. Annenin evladını beklediği gibi bekliyoruz siz has torunlarımızı. Allah hepimize hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ayin 2 sinde Corlu da sinava girecegim. Bostanci civarlarinda oturuyorum, eger ki benim gibi Corlu da sinava girecek olan varsa, goturebilirim arabayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 sharky, sen nerden başvurdun ikametgah olarak nereyi gösterdin de çorlu da giriyosun? küçükyalıda girseydin keşke, tek kaldım ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 benim bi arkadaş da çorluda giricek, nalaka anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 küçükyalı varken çorlu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 tuzlada ikinci gun girmeyi dusunen varsa pm atabilir bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Ya benim kutugum Edirne'ye bagli. Hayatimda 3 defa falan gittim zatne Edirne'ye, hepsi askerlik ve ciger yemek icin :) Edirne'den yapinca islemleri, Corlu ya sevk ettiler iste beni. Giren varsa gotureyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Çorlu Muratlı arası 20 dakika sınav çıkışı uğra mutlaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 girdim sınava bugün dün gece gidip sıra almıştım 110 numara 8'de girdim 11'de çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Yarın Küçükyalı'da gireceğiz bakalım. Durum saf panik. Bu sınavda ne yapmak lazım kısa dönem çıkması için, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar