Turkceplease Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Gladmir said: Erkenden işlemleri yaptırın :) bekliyoruz, bugün 70 den de düştüm vayyy msn li tel de kullanıyor vatandaş. bitermi be 70 uuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 msn li tel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 konuyu açan kişi olarak sizleri sattım arkadaşlar, kasım'da gitmeye karar verdim ailevi sebeplerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Gladmir said: msn li tel... msn ne ya. sarhoşmuyum neyim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 gelin olm artık bıktık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Gelecekler... :)-D Bugun 66... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Bir mi gelelim arkadaş bu şafaktan sonra. sdfjşlksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 az kaldı la valla van'a gelecekler olursa -45'i görmeyi göze alsınlar ona göre hazırlansınlar TR'nin en soğuk ilçesindeyim sdfs ayrıca geç teslim olmayın olursanız 600tlyi gözden çıkarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ben de gidiyorum hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 %90 gidiyorum. Iki celp doneminde de gidemedigim icin emin olamiyorum :) 18'i gibi askerlik subesine gidip sinav belgemi alacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Her Türk asker doğar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 sharky said: %90 gidiyorum. Iki celp doneminde de gidemedigim icin emin olamiyorum :) 18'i gibi askerlik subesine gidip sinav belgemi alacagim. abi daha önceden gitme şansın varsa git hemen al belgeni kalabalıklaşmaya başladı şubeler, bu hafta gidersen fazla beklemessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Daha onceden gitme sansim yok, ama direk kutugumun oldugu yere gidecegim ( zaten 3 defa falan gittim, hepsi askerlik icin:) ) sabahtan. Daha once de gittim kac defa, sira falan olmuyor cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 sharky said: %90 gidiyorum. Iki celp doneminde de gidemedigim icin emin olamiyorum :) 18'i gibi askerlik subesine gidip sinav belgemi alacagim. :) Demek bu sefer gidiyorsun (geliyorsun). İstanbul da herhangi bir şubeden işlemleri yap, Tekirdağ a gelenlerin yuzde 80 i istanbul dan geldi 333. KD de. Şaka maka temmuz un ortasını ettik. 15 gün sonra resmen askersiniz 335 ler X( Tekirdağ a düşen Jandarma gençlerden Muratlı İlçesine düşecek olan pati 100% dış kurye olacak, bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Islemleri Edirne'den yapicam ya. Ciger miger yiyim hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ee yok mu benden başka kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Aldim belgelerimi. Corlu da girecegim sinava Agustos basinda. Hadi hayirlisi. Google yikimindan sonra rehabilitasyon gibi olacak benim icin askerlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 $=9 baba yatar şafak atar ben mi gidiyim askere bu saatten sonra şafak olmuş comolokko yalayın pırasayı kodumunun yerinde haydi hayırlı tezkereler =P (ortalardan sonra, sonlara doğru evet hafiften tozutma baş gösteriyo, geçici olduğunu ümit ediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Beyler ben burda bir yüksek lisans yaptıktan sonra bir de yurt dışında yapsam ikinci kez tehir ediliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ediliyor benim bildigim. ne kadar okursan o kadar ediyorsun 29 yada 30 yasina kadar ama sanirim. bu arada tuzlada giren var mi sinava burdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 hayırlı olsun sharky, halletmişsin işlerini küçükyalıda girecek olan var mı pelki? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 335ler eylülde gidecek diyorlar.. bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yok öyle birşey 12 ağustos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Yeni topik açmiyim, burdan sorayım dedim. Bu ay mezun oldum, yarın askerlik şubesine gidip 2 seneliğine tecil ettircem askerliği. Askere alma dairesinin sitesi çok karışık, gereken belgeleri bulamadım. Duyduğum kadarıyla nüfus cüzdanı ve 4 adet fotokopisi, diploma/çıkış belgesi ve 4 adet fotokopisi ve 6 adet fotoğraf gerekliymiş. Bunların dışında bi şey gerekli mi, veya sayıları doğru mu? Bi de gidince muayene falan yapıyolar mı, iş uzamasın 1-2 saatte bitsin kurtulayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 beyler çocuğumu kessem askerden çürük raporu alırmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar