paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 erkenden baş vurun sonra sıkıntı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 10 gun once subeye gittim, zaten bakaya cikmisim nisanda o yuzden direk aldilar. yedek subay aday adayiyim yalniz, direk uzun donem subay mi aliyorlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Yok o aday adayı herkes için geçerli univ mezunu olan yani o aşamada belli degil birşey henuz. bakayalar genelde kısa donem oluyor sorunlu asker oldugundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 sorunlu derken, herhangi bir sorunum yok benim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Asal'ı kontrol ettim ama göremedim. Yarın ararım ama bilen varsa son başvuru ne zaman söyleyebilir mi? Çıkış belgesi olucak gibi, kasıcam yetişmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 paraya ihtiyacı olanlar subay olarak yapsın.. rahat geçiyor sadece zaman yiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 agustos en cok uzun cikan donem bu arada soyleyim dedim zamaniniz var bak hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 yüksek lisans tezini haftaya fln vericem çıkışı da ay sonu ya da temmuz başı alırım tecili geçen hafta kaldırdım ağustosta gidiyorum bende temmuzda gidip diploma, forokopi vs. belgeleri vermem gerekiyormuş sadece sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Arkadaşlar, 25 Haziran Ağustos dönemi için son gün. Çıkış belgesi fotokopisi ( 4 tane ), Nüfus cüzdanı fotokopisi ( 4 tane ), ve son olarak 4 tane resim istiyorlar. Bizim üniversitede (İstanbul / İktisat Fak.) Çıkış belgesi için; 1-Dilekçe 2-Kütüphaneye kitap yazısı yoktur borcu 3-Ziraat Bankası okul hesabına 10 tl (Hesap noyu alın) 4-6x9 luk resim ve vesikalık resim ( 4 er tane) 5-Nüfus cüzdanı fotokopisi ile başvuruyorsunuz. Yalnız harf notlarınız açıklandıysa çıkış belgesi alabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Joker said: paraya ihtiyacı olanlar subay olarak yapsın.. rahat geçiyor sadece zaman yiyor.. her isteyen olamıyor gerçi :) Biraz şans işi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Ayda 10 milyar versinler, 1 gün fazla giymek istemem askerlik üniformasını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 yalnız bu 25 haziran olayı daha önceden yoklama yaptırmamış olanlar için yoklama yaptırdıysanız(muayene olup tecil fln ettirdiyseniz), tecili kaldırın, temmuz ayı içerisinde gerekli belgeleri götürün, yeterli bana böyle söylendi şubeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Prawler said: Ayda 10 milyar versinler, 1 gün fazla giymek istemem askerlik üniformasını... Çok doğru. Sakın yedek subaylık tercihi yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Neden? Zaten istemiyorum da, özel bir sebep mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Prawler said: Ayda 10 milyar versinler, 1 gün fazla giymek istemem askerlik üniformasını... Gerçekten çok ihtiyacınız yoksa sakın ASTEK seçmeyin, feci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Abi iyide, neden ? Ben kısa istiyorum, uzun çıksada hem maaş, hem boş zaman diyordum ( Doguda kotu bır yer olmadıgını varsayarak. Neden yani çıkmasın uzun ? Win- win imi bozmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bazı birliklerde erden beter muamele görüp bazı birliklerde general gibi olabiliyorsun. tamamen şans işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 gelin torunlar gelin artık! şafak:82 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 paspatur said: Prawler said: Ayda 10 milyar versinler, 1 gün fazla giymek istemem askerlik üniformasını... Gerçekten çok ihtiyacınız yoksa sakın ASTEK seçmeyin, feci... yoo şuan aztekim ve gayet rahatım. havadan para veriyorlar tabiri caizse.. bi baltaya sap olamamışlara tavsiyeederim. subay olarak devam etsinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Bi arkadaşım girdi yedek subay olarak çok da kral işdeyim diyo.. (havacılıkta pc müh işleri yapıyo vs.vs.vs.) Bende gitsem seçerdim uzun dönem :/ Gitmiyorum askere gerçi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ben bugün gerekli evrakları verdim şubeye sınava gitmek için zarfı aldım 1-2-3 ağustos tarihlerinden birinde küçükyalı kenan evren kışlasındayım=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Şubelerde yoğunluk ne durumda bu aralar ?? Yarın celp tehiri için gitmem gerekecek büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 maltepe askerlik şubesine gittim ben kalabalıklaşmaya başlamış şubeler yavaştan 10-11 civarı şubeye gitmeni girebilirsen girmeni, içeri almazlarsa öğle tatilini bekleyip öğleden sonra hemen girmeni öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 335.poşet dönemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Erkenden işlemleri yaptırın :) bekliyoruz, bugün 70 den de düştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar