Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Ekşide başlığı görünce patide başlık açayim dedim. Az kaldı Ağustosa kimler gidiyor 335 olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ben birsey danışmak istiyorum, henüz başvurmadım ama şu an başvursam ağustosa aldırabilir miyim yoksa aralık'a kalır mı, çünkü aralık'ta giderim diyordum ama şimdi biran evvel aradan çıksın modundayım... aralık aslında en iyi dönem ama geçen gün 6a ylık ehliyeti kaptırdım vs, bir de iş güç yok henüz ağustosta gidip ocak'ta dönmek daha mantıklı gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 tam hatirlamiyorum ama ben nisan-mayis gibi tecili bozup agustosa erken sevkimi aldirmistim bu aralar olmasi lazim yani en yakin subeye git soylerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Hemen yarın şubeye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 aralıkta gitmeyi düşünüyorum bende okul biterse. son başvuru tarihi gibi birşey var mı? cahil ötesiyimde bu konuda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 haziran 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Has dedelerinize biraz saygılı olun argadaşım. Daha 331 ler olarak biz tezkere alamadık. Ayboluyor!!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Spiegel said: ben birsey danışmak istiyorum, henüz başvurmadım ama şu an başvursam ağustosa aldırabilir miyim yoksa aralık'a kalır mı, çünkü aralık'ta giderim diyordum ama şimdi biran evvel aradan çıksın modundayım... aralık aslında en iyi dönem ama geçen gün 6a ylık ehliyeti kaptırdım vs, bir de iş güç yok henüz ağustosta gidip ocak'ta dönmek daha mantıklı gelmeye başladı. aldırırsın rahat ol, ben geçen sene hazıran ortasında tecil bozdurup girdim ağustosa. ( gerçi belli olmuyor ) Ama girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Flameoffear said: Has dedelerinize biraz saygılı olun argadaşım. Daha 331 ler olarak biz tezkere alamadık. Ayboluyor!!!! :D sen üst devresin olm, dede benim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ben de gidicem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Eger ki volkan falan patlamazsa ve Temmuz sonunda TR a gelebilirsem, gidiyorum. 2 donemdir gidemedigim icin, emin de olamiyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu gördüm, durumumu hatırlayıp mail attım ASAL'a. Kaç gün içinde cevaplarlar merak ediyorum. Umarım Ağustosa kadar cevap alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 telefon ile ara anında yanıt al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bende büyük ihtimal ağustos da gidicem. şubede çalışan bir memurun dediğine göre ağustos için ne kadar erken başvurursan o kadar iyidir. çünkü genelde öğretmenler tarafından yoğunlukla tercih ediliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 haziran 30'a kadar basvuru zamani var sanirim, dun kontrol ettim asalin sitesinden, hayirlisi. bir de yedek subay mi yapsam kisa donem er mi kararsiz kaldim, yedek subayin bir cok avantaji var ama 11 ay suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Ben de Ağustos'a yolcuyum. Evlendikten sonra, iş-güç de varken zor geliyor yahu. Zamanında erkenden yapmak lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Seçme şansı yok, ordu ne istiyorsa o oluyor. Gözlerini kapatıp evrene yakarabilirsin sadece. :) Spiegel said: haziran 30'a kadar basvuru zamani var sanirim, dun kontrol ettim asalin sitesinden, hayirlisi. bir de yedek subay mi yapsam kisa donem er mi kararsiz kaldim, yedek subayin bir cok avantaji var ama 11 ay suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 oyle de o genelde kisa isteyenler icin oluyor diye biliyorum, belki subay gereksinimi varsa uzuna da aliyorlardir =) ama zaten uzunun 11 ay olmasi hic cekici gelmiyor, 5 ay er olarak yapmak varken, birtek ufaktan da olsa bir rutben olmasi belki biraz cekiyor adami uzun doneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Şu başlığı görmek bile içime sular seller serpti. Hadi biletler, yavaştan yavaştan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Spiegel said: oyle de o genelde kisa isteyenler icin oluyor diye biliyorum, belki subay gereksinimi varsa uzuna da aliyorlardir =) ama zaten uzunun 11 ay olmasi hic cekici gelmiyor, 5 ay er olarak yapmak varken, birtek ufaktan da olsa bir rutben olmasi belki biraz cekiyor adami uzun doneme. Rütben ufaktak değil, bütün astsubayların üstündesin, gidersen o şekilde ezdirme kendini ( zaten 3 aylık baba egıtımden sonra ezdırmesın =) ) Bölümün ne? o onemlı uzun donem olayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 paspatur said: Şu başlığı görmek bile içime sular seller serpti. Hadi biletler, yavaştan yavaştan... hahah abicim daha var gençlerin gelmesine :) daha takriben 90 gün yardırıcaz biz, ağustos gibi gençler gelecek acemiliğe başlıcak 5 ile 8 kilo arasında verip o sıcağın altında yaptıkları şeyde mantık ararken bizde iyice anırmaya başlıcaz; ' Bilet gelmez olduuuu, gel bilet geeeel ' lol. bu askerlik çok acaip birşeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Benim finallerim 8 Haziranda bitiyor. 25 hazirana kadar hocaların notları okuyup ögrenci işlerine vermesi onlarında harf notunu atamaları gerekiyormuş. Böylece çıkış belgesiyle askere başvurabilirmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Suark said: Spiegel said: oyle de o genelde kisa isteyenler icin oluyor diye biliyorum, belki subay gereksinimi varsa uzuna da aliyorlardir =) ama zaten uzunun 11 ay olmasi hic cekici gelmiyor, 5 ay er olarak yapmak varken, birtek ufaktan da olsa bir rutben olmasi belki biraz cekiyor adami uzun doneme. Rütben ufaktak değil, bütün astsubayların üstündesin, gidersen o şekilde ezdirme kendini ( zaten 3 aylık baba egıtımden sonra ezdırmesın =) ) Bölümün ne? o onemlı uzun donem olayında. bolum ekonomi de master da var vs, muhendislik doktorluk okumadim yani ama belli olmaz tabi, zaten uzun donem cok dusunmuyorum simdilik belki son anda, bir kayma olabilir o yonde ama gene de 5 ay kisa yapip aradan cikarmak daha uygun gozukuyor su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 şöle bi olay da var ağustos ve aralık dönemlerinde başvuru çok oluo bu durumda uzun dönem çıkma ihtimalin düşüo öle sosyal bilim okuyan bi adamsan mühendisleri falan yedek subay aldıklarını düşünürsek ama mesela şu nisan ayında çok az kişi başvurduuundan uzun dönem çıkma ihtimalin daha fazla oluo benim uluslararası ilişkiler mezunu arkadaş Ağrıya gitti uzun dönem, belli olmuo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ben de okulların not teslimleri, çıkış evraklarını vermeleri gecikir diye düşünüp başvurular çok olmaz diyordum ağustosta uzun çıkma ihtimali daha yüksektir zannediyodum rahatladım senin söylediğinle=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar