Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 tovni değil muhtemelen. sanmıyorum dedektif yada doktor olduğunuda. belki farklı bir rolü olabilir ama farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 oha lan şaka yaptık asmayın hemen, yeni gelin gibi atlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 lol iyimiş.. Oy Geri Çekme: egoyagmur Linç Oyu: BabacumMostors sorry ildeniz =(.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 said: 3. Oylar açık olmak ZORUNDADIR ve BOLD. örnek: LİNÇ: AZMODAI. Aynı şekilde oy geri çekmek için OY GERI ÇEKME: AZMODAI formatını kullanmak zorundasınız. Bold olmayan oyları saymayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 tekrar atıyorum yanlışsa OY GERİ ÇEKME: egoyagmur LİNÇ OYU: BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Su an tek emin oldugum townie bittus.ayni ö.m banada geldi harfi harfine.biz masumuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 yazar burada diyor ki tüm yazıyı bold yapmalısınız.. "linç oyu: ahmet turk" şeklindeki oylar kabul olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bu arada ölürsem zülecek olan/olanlar ben değilim.. ama o/onlar kendini iyi biliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Spyro said: yazar burada diyor ki tüm yazıyı bold yapmalısınız.. "linç oyu: ahmet turk" şeklindeki oylar kabul olmuyor.. kermit zaten o yüzden linç: tunca yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 townie linç edilirse noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 babacum açık konuş... gittikçe gözümde suçlu konumuna düşüyorsun. o/onlar dediğin kim/kimler? sen ölürsen ne olacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 BabacumMostors said: bu arada ölürsem zülecek olan/olanlar ben değilim.. ama o/onlar kendini iyi biliyor :) tovni değilsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 babacum pro townie rolü olduğunu kastetmeye çalışmış, ama çok fena suçlu gibi duruyo. krusty eğer bütün bunu planlayarak yapmışsan helal olsun ya eğer değilse ve yanlışlıkla oltaya gelip babacumun da geldiğini görüp de durumu kurtarmaya çalıştıysan... yine helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ##oy geri cekme: queenofspades Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 valla karpuz da kesilmeden kelek mi olduğu anlaşılmıyor gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ##linc: babacummostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 şu patlayan imparatordan mısın yoksa sen aslkjfdssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 KahnX said: babacum pro townie rolü olduğunu kastetmeye çalışmış, ama çok fena suçlu gibi duruyo. krusty eğer bütün bunu planlayarak yapmışsan helal olsun ya eğer değilse ve yanlışlıkla oltaya gelip babacumun da geldiğini görüp de durumu kurtarmaya çalıştıysan... yine helal olsun pro townie olsam belli eder miyim ehe mafyanın ilk hedefi pro-towniedir direk düz townied-yim.. sorun şu ki her mafya grubunda kaçar üye olduğunu bilmiyoruz.. zaten sayılarını ikiyle çarpmak lazım bu durumda her kayıp townie townielerin kaybetmesine giden bir yoldur.. zayten her gece birer birer (yada ikişer ikişer) gideceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 QueenofSpades said: babacum hep yanlış tespitler yapıyordu geçen oyunda, yaktı bütün takımı, takipçinim evet ildeniz =) ben oyumu ildenizden yana kullanıyorum. Oyun daha baslamadan ildenizden şüphelenmiştim. İçime mi doğmuş nedir =) ahahah oy geri çekme: egoyagmur linc oyu: babacummostors Yanlız sonraki hamlemi Krusty'den yana kullanacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Krusty helal valla super yakaladın.seninde townie oldugundan eminim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 seni kestiğimizde kelek olduğunu anlıycaz demek mi oluyo bu:P babacum oltaya geldi de mafya olma ihtimali kadar role sahip pro-town olma ihtimali de var. elim linç oyu vermeye gitmiyo o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 babacum oltaya gelmiş; yine de masumiyetine pek inanmıyorum. öte yandan onu oltaya getiren kişide bir numaralar var gibi geliyor bana. ben şimdilik şunu yapayım sadece: ##oy geri cekme: osso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 evet ben de townie olmadığından eminim ama, pro-townie mi yoksa mafyadan mı onu çözebilmiş değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 QueenofSpades said: Yanlız sonraki hamlemi Krusty'den yana kullanacağım sanırım. of çok iyi oldu bu ya.. herkes oltaya geliyor.. bu tur babacum'u alalım.. bir sonraki tur QoS'den devam ederiz.. Krusty +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ego ve krusty birbirlerini çok tutuyorlar ikisinden de işkilleniyorum bir ortaklık kokusu var ##linç oyu: egoyagmur çıkmam lazım şimdi eve gidince bakarım oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar