cenx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 recruit ne demek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 mafyanın bir townie yi(vasıfsız olmak kaydıyla) kendi takımına alması demek oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 oha imbaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 saf ayakları haa ama cenx diil gibi geldi bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 lol insan birşey yazmaya korkuyor valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 cenx said: lol insan birşey yazmaya korkuyor valla :D ahahaha ben de 2 oyundur mafyaydım da, aynı şeyleri ben de hissetmiştim. hani bir şey söylesem şöyle mi yoksa böyle mi algılayacaklar diye düşünüyordum. şimdi gözümde suçlu konumuna düştün cenx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 anam avradim olsun towniyim abiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yok bee mafya falan değilim ben son iki oyundur ki benim ilk iki oyunum. suçsuz yere çat diye astılar bu oyundada öyle olursa bir daha oynamam herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ##Linc: cenx 2 oyundur towniese 3. de sicrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yok öyle bi mantık arkadaşlar 3 oyundur townie kalan bir sürü insan olmalı. yalnız değilimdir herhalde? bittus mafya değildir ondan eminim şu an. tırmalamaya başladı çünki. öteki türlü sessiz kalanları konuşturmak gibi bir niyetiniz varsa diğerlerine de bir yönelin derim. herkesi konuşturun sonra beni neden suçlamayı istediğinizi mantıklı bir şekilde tekrar söyleyin lütfen. yoksa gerçekten çok soğuyacağım bu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 cenx de acıların çocuğu oldu resmen. gfdh. 3. oyunu yine ilk linç edilenlerden biri olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bana queen of spades mafya gibi geldi direk ilk mesajından linç oyu vermiş. verememiş gerçi de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ##Linc: cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 abi cidden yeter :D birde hani böyle kendini ifade edemiyorsun çünki elinden hiç birşey gelmiyorya oyun başında nasıl üzülüyorum böyle nasıl dertleniyorum anlatamam. dün kız arkadaşımdanda ayrıldım zaten çok moralim bozuk lan. güvenin bana azıcık nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 adam çok samimi savunuyo kendini cenx masum bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 biz her oyundan önce aramızda cenx'i linç edelim de adam oyundan soğusun diye anlaşıyoruz zaten sfsdfds şaka bir yana, karambolde birini seçip hedef almaktansa, herkesin bir görüşünü alıp öyle bir karara varmayı tercih ediyorum. ama hiç sesini çıkartmayan birisi olursa oyumu direk ona kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 osso ve egoyagmur da şüpheli benim gözümde, direk bizim factiondan olmayan biri ölsün de kim ölürse ölsün modunda gibiler. spyro en azından açıklamasını yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 tunca said: bana queen of spades mafya gibi geldi direk ilk mesajından linç oyu vermiş. verememiş gerçi de sdf verememişim cidden. daha ilk oyunum napim ^^ ama spyro haklı ilk kill random olacak sanırım, daha kimse birbirini tanımıyor cünkü :) ben ildenizden şüpheleniyorum yine de. hazır oyumu adam gibi atamamışken yarına kadar düşüneyim ben en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 hadi arka planda saklanan oyuncuları ve inaktifleri ortaya çıkarmak için ilk 1-2 oyu anlarım da millet oyları görünce altta kalanın canı çıksın kampanyasına daldı bodoslama, eğer cenx ilk turdan böyle ölürse çok gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ##Linc:tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 o bir oy geldikten sonra abananlardan feci şüpheleniyorum zaten. Mesela Osso. adam bir açıklama bile yapmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ##Linc:tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ##Linc:kermit olcaktı yanlış oldu sdfkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 aslında bu olay bana kesin olarak townie olan insanları gösterdi. oldukça yararlı oldu. sizden ricam bu listede olanlar birbirlerini tutsunlar. 100 de 100 eminim fikirlerimden. daha sonra eklemeler ve cıkarmalar yapabiliriz. fazla sayıda mafya vardır diye düşünüyorum. 2 gurup olmalarından dolayı... bence 10 tane townie 5 er tanede mafya vardır. yanılıyor olabilirim tabi. ama su listede yorum yapılmamış kişilerin üzerinde duralım derim. Oyuncular 1-blazkowicz: townie gibi ama emin deilim 2-Nosfe 3-Spyro - townie. mantıklı şekilde insanları konusturmaya çalışmış. mafya olsaydı izlemede kalırdı. 4-Smoke 5-Leopar 6-BabacumMostors 7-cenx : townie!1! 8-kermit : ne olduğu belli deil ama uyuzluk olsun diye tuncaya verdiğini düşünüyorum. bence townie. 9-ShadowFury : townie. altta kalanın canı cıksın mantığının zararlo olacağı konusunda uyarmış. 10-Osso 11-elesso 12-Bittus 13-egoyagmur : 2 kere townie ise 3. kesin sıcar demesiyle zaten mafya olmadığını gösterdi. mafya olsaydı farklı bir arguman kullanırdı. demekki onlardan haberdar deil 14-KahnX 15-QueenOfSpades : townie. yoksa beni direk ölüme gönderirdi. ne olup bittiğinden habersiz. 16-Krusty 17-ZaugnaKhaldun : kesin townie. herkes birisine yüklenmişken aksini savundu. halbuse mafya olsaydı bu onun için aradan bi townie silmek için iyi bir fırsat olurdu. 18-tunca : zaugnayla aynı sebeblerden. saolsun bir felaketi önlememize çok yardımcı oldu yine. 19-Olivies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 vay ilk günden listeler çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar