Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ben büyük ihtimalle iki mafyanın da hedefi olacağım bu gece. o yüzden doktor beni korusun istiyorum ama, kesinlikle kimi koruyacağını belli etmesin. yani beni koruduğunu düşünüp babacum'a yönelebilirler ama aslında onu koruyor olursa çokgzel olur. ya da tam tersi. eveet, bu postu okuyan mafyaların kafasını karıştırma misyonu da tamamdır. inşallah ikimizden birini denerler de fail olurlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ##oy geri cekme: babacummostors ##Linc oyu: kanhx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bittus'un kimliğini bilmiyorum; dolayısıyla mafya vesaire çıkarsa ve kahnx'in attığı mesaj aslında fake çıkarsa ben de suçlanmak istemem ama kahnx bana da mesaj attı bir kez (oyun içinde özelden mesajlaşmak yasak mı diye soruyordu, mesajı alıntılayabilirim isterseniz); yasak olduğunu söyleyince bir şey demedi. babacum'un göstermiş olduğu "polis" özel mesajına (manipülasyon olma ihtimalini de göz önünde bulundurarak) inanıyorum açıkçası ben; o yüzden de kendisini linç etmeyi düşünmüyorum. kabul etmeliyim, eğer muhteşem bir manipülasyon eseri değilse baya aptalca oynuyor ehueh. yukarıda yazdığım şeylerden ötürü kahnx şüpheli gözükse de en azından bana gelen mesajdan "mafyadır" diyemiyorum; ama şu anda en çok şüphelendiğim kişi odur açıkçası. umarım yanılmıyoruzdur. benim için de linç oyu çıktığı olmuş bu arada, açıklama getireyim: kimin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum; bu noktada özellikle oy vererek baskı yaratmaya çalışıyorum ki belki bir ipucu yakalarız. sürekli oylarımın değişmesinin sebebi budur yani. son olarak, çok aktif bir oyun oldu ama daha ilk günü geçemedik ve ortada tıkanmış durumdayız; bir şekilde ilerleyebilsek güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Kahnx mafya işte verin oyları gitsin. Zaten yaptığı kurallara aykırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 said: oyun içinde mesajlaşma serbestmi mafyada ona göre bişey söyliycektim. (ilk oyunum da =) Zaugna'ya da geldiği söylenen bu mesajı Bittus un kendisinin yazıp yazmadığı muallakta iken, ben bittus un doğru söyleyip söylemediğinden de emin olamıyorum açıkçası. Önce öm sıkıştırması ile babacum u birşeyler itiraf etmeye zorlamasının ardından, babacum çelişkili açıklamalar yapsa da dediktif mi acaba sorusunu bizim kafamıza soktuktan sonra, Kahnx e saldırmaya başladı. Ama adamın bize göstermeye çalıştığı öm ler gerçek mi değil mi onu bile bilmiyoruz. En başta attığı townie yim ben abi minvalli mesaj ona güven duymamızı sağlamış olsa da diğer oyuncular hakkında gereksiz manipulasyona yol actı sonraki özel mesaj muhabbeti. Babacum dedektif de olabilir mafya da, Kahnx ise sadece dedektif benim aslında diyerek Babacum u korumaya ya da kendini temize çıkartmaya çalıştığı için ya mafya ya da canı sıkılan bir pro-town. Bittus un townie olduğu kesin ama babacum ve kahnx in bu kadar üstüne gitmesi pek bir bişi kazandırmadı gibi. Artık birini seçmemiz gerektiği için ben oyumu geri çekip kahnx e veriyorum. İki türlü de baska şüphelimiz yok elimizde. Oy geri çekme: BabacumMostors Linç: Kahnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ya bu özel mesajların bu kadar karıştırılması hiç hoşuma gitmiyor da neyse başladı bir kere.. kahnx'den bu sabah bana şöyle bir mesaj geldi.. said: değiştiriyorum, gece hamlesinde Cenx i araştırma kararı aldım mesaja cevap bile vermedim hatalı olduğunu düşündüğüm için.. tabi bir mafya yerine bana atmasına sevindim.. şimdi iki olasılık doğuyor.. ya adam gerçekten dedektif ve bilmeyerek (veya bilerek) bana ÖM attı.. ya da gerçekte mafya ama dedektif olduğunu düşünmemi sağlamak için oyun etiğine aykırı bir taktik uygulamak istedi.. diğer postları okuyunca 2. olasılık baya ağır basıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Çok sıkıldım bu özel mesaj muhabbetlerinden yaw. Oyunun çivisi çıkıyor bu şekilde. Artık sırf ilk günü geçmek için çoğunluğu sağlamak adına; Linç oyu geri cekme: babacummostors Linç oyu: kanhx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Kendi fikirlerimden oluşan bir liste yapayım da gece inersem en azından ışık tutar size. said: BabacumMostors: Şu anda güvenim var kendisine ama öm'nin fake olma ihtimaline karşı hala bir şüphe içerisindeyim. çok laf kalabalığı yapıp sonrasında koydu. gözünüz üzerinde olsun. kermit: babacum'a yüklenmeye başlayınca onun tarafını tutar gibi oldu. öm olayında gereksiz filan olduğundan filan bahsetmiş. mafya ise babacum ile kesin bir bağlantısı var. Krusty: kendisinin townie olduğuna inanıyorum. değilse de hiç bir açık vermedi şu ana kadar. ShadowFury: wot döşeyip mantıklı açıklamalar yapsa da genelde ortamda dönen muhabbet üzerine fikirlerini söylüyordu. geçen oyunda da aynı taktiği uygulamıştı. Spyro: Spyro'nun da townie olduğuna inanıyorum. çelişkili bir açıklama da yapmadı hiç. Nosfe: sadece oy veriyor ya da geri çekiyor. insanların fikirlerine göre davranıp etliye sütlüye karışmayan townie de olabilir, pek bir açık vermeden birini indirmeye çalışan bir mafya da. elleso: pek bir fikir edinemedim kendisi hakkında. arada bir bakıp birşeyler yazıyor. bilemedim. Leopar: yine leopar için de pek birşey oluşmadı kafamda. takipteyim ama. cenx: townie olduğuna inanıyorum. her hangi çelişkili birşey göremedim. ZaugnaKhaldun: başlarda sadece oy verme ya da geri çekmeden başka pek atraksiyona girmedi. kendisinin pro-town ya da anti-town olduğunu düşünüyorum. ama anti kısmı daha çok ağı basıyor. çünkü KahnX'in ona da mesaj atmasının sebebi belki aynı mafya grubundan olmaları olabilir. sonuçta gruplar birbirini tanıyabiliyor. QueenOfSpades: ömlerden şüphe ettiği için kesinlikle düz townie olmadığından eminim. ama daha çok mafya gibi duruyor. herhangi bir bağlantı kuramadım ama. egoyagmur: çok garip davranmakta. ne olduğunu kestirebilmiş değilim. naptığını o da bilmiyor gibi =) blazkowicz: ben öm'mi c/p yaptıgımda "aa ben de aynısını aldım, ben de townie'im :p" gibi bir post bana pek ciddi gelmedi. açıkçası öyle olsaydı daha ciddi bir post beklerdim. o yüzden townie olduguna pek inanmıyorum. postlarını bekliyorum ama pek atmıyor. Osso: osso tam bir muamma. hiçbir fikrim yok. atladığım birkaç kişi var sanırım. aklıma geldikçe yazacağım daha. isteyen, kendisi hakkındaki düşünceme karşı bir cevap vermek isteyebilir. seve seve dinlerim. haklarında daha çok fikir edinmiş olurum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Linç için gerekli oy sayısı 10. KahnX 7 OY (BabacumMostors, Bittus, Krusty, cenx, Nosfe, egoyagmur, QueenOfSpades) BabacumMostors 4 OY (Spyro, KahnX, Smoke, Leopar) cenx 1 OY (Osso) kermit 2 OY (tunca, elesso) Nosfe 1 Oy (kermit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 cass benim son oyumu da düzeltirsen aynı anda atmışsın mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 babacum un lincini ertelemek istememle aynı sebeplerden ötürü KahnX in linci konusunda da çekincelerim var ama özel mesaj konusunda Bittus a güveniyorum, eğer özel mesaj olayı fake değilse KahnX büyük ihtimalle mafyadır. linç oyu: KahnX (ki özel mesaj geyiği gerçekse olayın bizim lincimize kalmadan yetkili tarafından çözülmesi gerekir bence. sonuç olarak oyun kurallarına aykırı bir durum söz konusu oluyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bittus said: ben büyük ihtimalle iki mafyanın da hedefi olacağım bu gece. o yüzden doktor beni korusun istiyorum ama, kesinlikle kimi koruyacağını belli etmesin. yani beni koruduğunu düşünüp babacum'a yönelebilirler ama aslında onu koruyor olursa çokgzel olur. ya da tam tersi. eveet, bu postu okuyan mafyaların kafasını karıştırma misyonu da tamamdır. inşallah ikimizden birini denerler de fail olurlar :D şunda bir de iki mafya da doktorun koruduğu kişiye yönelirse ne tatlı olur lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Cassiline said: Linç için gerekli oy sayısı 10. KahnX 9 OY (BabacumMostors, Bittus, Krusty, cenx, Nosfe, egoyagmur, QueenOfSpades, Smoke, Shadowfury) BabacumMostors 4 OY (Spyro, KahnX, Smoke, Leopar) cenx 1 OY (Osso) kermit 2 OY (tunca, elesso) Nosfe 1 Oy (kermit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 KahnX'in mafya çıkması durumunda onun aleyhine oy kullanmayanlara da dikkat etmek lazım. kimse takım arkadaşına oy vermek istemez tabi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 oyun/rol kuralları kapalı olduğu için bu konu da bayağı belirsiz ama doktor olaya dahil olmasa bile aynı kişiyi hedef aldıklarında iki mafyanın birbirlerini nötrleme ihtimali de söz konusu ayrıca^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ShadowFury said: (ki özel mesaj geyiği gerçekse olayın bizim lincimize kalmadan yetkili tarafından çözülmesi gerekir bence. sonuç olarak oyun kurallarına aykırı bir durum söz konusu oluyo) İlk ÖM'ye sesimi çıkarmıyorum da, sonrakilerde kural ihlali var. Şimdilik yaptırım uygulamıyorum, gidişata göre karar vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 son bir oy ve 21 sayfalık "özel mesaj" temalı eziyetten kurtulucaz inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 son oydan sonra kıyamet kopucak yanlız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Cassiline f5 spamlemeye başlasın o zaman, son oy verildiği gibi geceye çevirir^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ##oy geri çekme: Nosfe ## Linç oyun : Bittus oyundaki pozisyonu ne bilmiyorum ama sabahtan beri bu gece zaten ölücem doktorlar umarım beni korur gibisinden fake atıyor gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ##oy geri çekme: Nosfe ## Linç oyun : Bittus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ##oy geri çekme: Nosfe ## Linç oyu : Bittus aaa yazamadım bi şimdi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 KahnX'in masum olduğunu mu düşünüyorsun kermit? evetse neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ShadowFury said: Cassiline f5 spamlemeye başlasın o zaman, son oy verildiği gibi geceye çevirir^^ turnuva maçı var galiba. biraz geç gelebilir açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bittus said: KahnX'in masum olduğunu mu düşünüyorsun kermit? evetse neden? dedektif öldürmeye niyetli deyilim geçen oyundaki gibi ilk turdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar