Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Mafia] Cyborg Pirate Ninja Jesus

Cassiline

Öne çıkan mesajlar

uzgunum babacum, onceleri ne senin ne de kahnxin oyunun baslarinda asilmamanizdan yanaydim ama oyun bu noktada kilitlenmis gozukuyor, bu is cozulene kadar ilerlemeyecek

oyunun iyi-kotu ilerleyebilmesi icin ikinizden birinin olmesi gerekiyor gibi

eger hakikaten dedektifsen uzulurum ama hic olmazsa elimizde intikam alabilecegimiz bir anti-town olacak.

bu arada eger koyun delisi falansan helal olsun, cok iyi numara yaptin dsf

##Linç oyu: BabacumMostors
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

ben kermite katılıyorum, babacum dedektiftir kesin.

linç oyu geri babacum

ama böyle mantıklı teoriler atıp güven toplamaya çalışıyo izlenimide uyandırdığı için.
linç oyu: kermit

sakin ol şampiyon. herkes townieyim der bu oyunda. ben mafyayım diye 1 kişi görebiliyomusun ?
Sosyal ağlarda paylaş

ha ok..

bu arada ben townie irdaseyile öleceğime inanmıyorum ama ikilemde kalacak olan doktor (varsa eğer) gece beni korumamayı seçebilir o zaman ölürüm işte

bir de bu mafya üyelerinin biraz kaşınması gerekiyordu umarım kaşımışımdır daha sağlam şüpheliler çıktı ortalığa eğer yaşarsam her akşam sıradan birini tespit ederim diye düşünüyorum

ikincil olarak bu akdar kalabalık bir oyun grubunda iki tane mafya grubu varken ve her kece 2 şer townie ölme ihtimali varken oyuna iki dedektif koyulması şöyle bir düşününce mantıklı geldi

o değilde hani siz kendiniz kafanızı karıştyırmasanız bile ben karıştırıyorum :P

eminim bazı mafya üyeleri şimdi "ulan ben mafya değil miydim yoksa" diye düşünüyordur AHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

2 dedektif olabilir dememin nedeni daha önceki oyunların çoğunda öyle olması. bi dayanağım yok yani. önceki oyunlarda birden fazla mafya olduğunda hep birden fazla dedektif oluyodu (bazı oyunlarda bunlar mafya gruplarına özgü dedektifler oluyodu hede mafyası ve hödö mafyası için x dedektifi, bıdı mafyası ve bidi mafyası için y dedektifi gibisinden)

şimdi de aynısı olabilir diye düşündüm. yani ikisinin de doğruyu söylüyo olma ihtimali var.

"dedektif olması riskine girmek sorun değil" anlayışı da yanlış bence. dedektif olma ihtimali varsa hayatta kalıp bizimle bilgi paylaştığı her tur bizim için kardır.

mafyanın tek kişi başlayıp recruit ile genişleyeceğini pek sanmıyorum yani ilk gün bir mafyayı indirmek bize birşey kazandırmaz büyük ihtimalle
(kesinlikle olasılık dahilinde tabii, ama o olayı bi tek 4 mafyalı oyunlarda gördüm, ki 2 mafyalı oyunda bayağı saçma olur bence)

neyse, özetlersek; şu noktada ille de keselim diyosanız başka çare yok gibi, oy veririm ben de. çünkü oyun çok fena kitlendi.

ama dediğim gibi bi Vingthor vakası yaşamak kötü olurdu şimdi. gerçekten dedektif olma ihtimallerine karşılık 1 veya 2 tur daha hayatta kalsınlar bence.

10 tane dedektif çıkar altından kalkamayız konusunda ise;

çıksın. bizim zararımıza değil, faydamıza olur. bir noktadan sonra gerçek dedektif/dedektifler ölürse ve kimliklerini öğrenirsek, ya da bir şekilde doğru söylediklerini kanıtlarlarsa, diğerlerinin hepsinin yalancı olduğu kesin olur ve yalan söylüyolarsa da büyük ihtimalle mafyadırlar diyip gönül rahatlığıyla kesebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Nosfe said:

Tur hakkı verince ne olacak anlamadım. Hani tek sözde detektif olsa neyse. İkisi de çıkıp x ve y masum derse denemek için x ve y'yi linç mi ediceğiz?

Nosfe said:

Hayır zaten 19 oyuncu var 3'erden iki grup mafya olsa 13 townie kalıyor. E mafya olan adam da 13/16 ihtimalle towine olan birini sallar zaten.

araştırdığı kişileri söyliycek, mesela "x townie" "y mafya" gibi.

1 veya 2 tur sonra kendilerini kestiğimizde gerçekten dedektif çıkarlarsa y nin mafya olduğuna emin olucaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

araştırdığı kişileri söyliycek, mesela "x townie" "y mafya" gibi.

1 veya 2 tur sonra kendilerini kestiğimizde gerçekten dedektif çıkarlarsa y nin mafya olduğuna emin olucaz.

Peki mafya tutturamazlarsa ne olacak. Ya da tutturmamayı tercih ederlerse. Detektifin olayı bir kaç tur bilgi edinip gerektiği zamanda açıklamak. İlk turdan kendi ortaya atmak değil. Harekete geçmek yerine 2-3 tur detektifleri tartışırsak oyunu kaybederiz.
Sosyal ağlarda paylaş

mafyanın tarihinde onlarca çeşit rol var zaten.. onlara bağlı kalmıştır diye bir şey yok.. orjinal roller de olabilir..

walla ben şu andan sonra kararımı değiştirmeyi düşünmüyorum.. başta hareketlensin oyun dedik.. bir oy vererek başladık.. sonra ÖM davasına olaylar gelişti.. ildeniz de sağolsun baya bir karıştırdı ortalığı ve bu noktaya geldik.. artık oyunun (townieler açısından) daha fazla bulanmadan ilerlemesi adına babacum'un ölmesi gerektiğine inanıyorum (ki tek sebep te bu değil)..

ama geriye kalan 17 kişisiniz.. başka bir adayda oy çoğunluğu yakalanacaksa ne ala..
Sosyal ağlarda paylaş

aslında oyun kurallarını biraz ihmal etmiş oldu da, bir çıkış yolu olmadığı için artık açıklamak zorundayım...

oyunun başlarında bana öm attı. öm de şu şekildeydi:

said:
oyun içinde mesajlaşma serbestmi mafyada ona göre bişey söyliycektim. (ilk oyunum da =)

ben de ona konuşmanın yasak olduğunu, ayrıca kendini ele verdiğini söyledim ama sonra yok ben doktorum diyip sıyırmaya çalıştı.

şimdiye kadar saklamamın sebebi de, oyunun gidişatını değiştirmemek içindi. yani sonuçta birşeyleri biliyordum ama olmamış gibi davranmaya çalışıyordum da, oyun çok kitlendi şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

baştan söylesene bunu. yine belli değil gerçi babacum'un ne olduğu ama doğruysa eğer rolünü açıklamak zorunda kalmazdı en azından.

gerçi bu sefer mafya sayılıp yine mafyalar tarafından öldürülürdü.

ben bittus'a inanıyorum. tovni olduğundan eminim zaten. bugün Kahnx ı linç edelim. gecede doktor babacum'u korusun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...