BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bir de oyunda iki dedektif olabilir mi gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ne biçim oyun lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Keserim götünü Babacum, oyunuma laf etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 senden önce bunlar niyeti bozmuş.. Dostlarım, Romalılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Rolleri iki mafya ekibi olmasının dışında bilmiyoruz. Eski oyunları hatırlıyorum da recruit olayı vardı. Eğer bunda da recruit edilebiliyorsa mafyalar tek kişi başlamış demektir. Bu olasılık dahilinde babacum'un linç edilmesi "ki bir çoğumuza göre khanx daha inandırıcı geliyor" bir mafya grubunu "tek kişilikse" direk ortadan kaldırır. 2 kişi dedektifim diyorsa biri ya mafyadır, ya maldır. Üçüncü bir olay da köyün delisi vardı eski oyunlardan birinde, adam kendini astırmaya kasıyordu... acaba lan? Her halükarda: Linç Oyu: BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Linç Oyu: KahnX %100 eminim artık mafya olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ##Linç oyu: BabacumMostors Uzun uzun yazmıycam bir dolu tutarsızlık açıkça ortada. İki tane detektif olduğunu iddia eden oyuncu var. Eğer bunları linç etmezsek on tane detektifim diyen çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ve ilk tercihin en çok linç oyuna sahip kişi öyle değil mi.. afferin aynen böyle 4 oy kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 babacum amma etenşınworluk yapmışın selam gençler :D pek bakamadım ben hala spyronun kellesinde kararlıyım ama atraksiyon olması açısından babacuma yüklenebilirim çoğunluğa uyup ama townie çıkacak kesin bu kadar artislik yaptıına göre. vicdan azabı yaşattırmak istiyor. linç oyu:babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 BabacumMostors said: bittus öm göndererek ciddi taktik kastı.. olmadı bence KahnX dedektif gibi duruyor ben bu mesajı atlamışım ya. babacum madem dedektifim diyorsun, neden KahnX'in yalan söylediğini belirtmek yerine böyle bir mesaj attın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ildenizi öldürdüğünüzde büyük bi fail ile karşı karşıya kalacaksınız. nedenini öldükten sonra açıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 BabacumMostors said: ve ilk tercihin en çok linç oyuna sahip kişi öyle değil mi.. afferin aynen böyle 4 oy kaldı Ne farkeder ki ha sen ha Kahnx. Oyunda iki detektif olduğuna inammıyorum. Yani içinizden biri mafya. İlk turdan detektif olduğunu açıklayan detektifin de ölmesi umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 burda babacumun yazdığı şeylere odaklanıp diğer kişilerin yazdıklarına dikkat etmemeniz gözden kaçmıyo. sadece babacuma focuslanmışsınız gözünüz başka bişi görmüyo. bi kaç kişi ben mafyayım katilim diye bas bas bağırıyo yazılanlarda. o yüzden linç oyu:Nosfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 olm yeter korumayın şu adamı ya sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 dedektifin ölmesi geçen oyunda bize sıkıntı yarattı. kalkıpta ilk turdan dedektifin ölmesi hiç umrumda değil diyen birisi hakkında ne düşünürsünki ? korumak değil olay. sadece eğer ölürse ve dedektif çıkarsa ildeniz(benim görüşüm bu) niye fail olduğunuzu söyliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Gene söylüyorum Kahnx ya da Babacum farketmez. Bence içlerinden birisi mafya. İkisi de detektifse umrumda değil açıkçası. İlla kurallara eklemek mi lazım: "Detektifseniz ilk günden açıklamayın". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 kermit said: ildenizi öldürdüğünüzde büyük bi fail ile karşı karşıya kalacaksınız. nedenini öldükten sonra açıklarım. abi neden şimdi açıklamıyorsun ki? amaç nedir yani açıklamamada? yararlı olabileceğini düşünüyorsan söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 eğer dediğim gibi çıkarsa ne kadar saçmaladığınızı görmek istiyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bittus said: BabacumMostors said: bittus öm göndererek ciddi taktik kastı.. olmadı bence KahnX dedektif gibi duruyor ben bu mesajı atlamışım ya. babacum madem dedektifim diyorsun, neden KahnX'in yalan söylediğini belirtmek yerine böyle bir mesaj attın ki? o taa ilk başta mafyanın dikkatini dağıtmk için yapmıştım aten khanx dedektif gibi darnaıyordu hem eğer mafya ise ve kalkıp "x kilisi townie y kişisi toenie" diye başlasaydı mafya üyelerini tespit etmek daha kolay olacaktı.. en azından khanx in seçtikleri direk mafya diye düşünebilirdik ama sağolun ki bu şans da gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ben kermite katılıyorum, babacum dedektiftir kesin. linç oyu geri babacum ama böyle mantıklı teoriler atıp güven toplamaya çalışıyo izlenimide uyandırdığı için. linç oyu: kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bu arada kermitçiğim ben ölürsem de towie bu durumu akıllıca kullanıp potansiyel mafya üylerini zart diye eleyeiblir ehe hani ölümüm faydasız olmayacak hey mafia.. you lose.. http://mimg.ugo.com/201003/38747/whiplash2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 edit yasak ildeniz.. az typo yap.. ya şu an o kadar karıştırdın ki ortalığı artık ilk postlarımdaki gibi emin de konuşamıyorum.. keşke birkaç sayfa önce ölseydin de townie olsan bile az zararla kurtarsaydık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 nerede edit yapmışım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 evet abi şu oyun için özellikle dikkat etsen ya su typolara.. bi bok anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 edit yapamıyorsun işte.. o yüzden az typo yapmaya çalış diyorum.. o deminki mesajından bir şey anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar