Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayvansever Kadına Mahalleli Tepkisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Chemical said:

sokak hayvanı = hastalıkların taşınması, gruplar halinde dolaşan geceleri insanlara saldıran köpekler, çöpleri parçalayıp etrafa saçan kediler, hayvanların yola çıkmasıyla olan trafik kazaları vs.
çözüm = sayılarını azaltmak
yöntem = üremelerini engellemek ya da hepsini öldürmek

insan hayvanı = insanlar tarafından yapılan kirlilik, insanlar tarafından doğanın katledilmesi, insanlar tarafından savaşlar, insanlar tarafından katliam, hastalıkların taşınması, gruplar halinde dolaşan geceleri insanlara saldıran insanlar, çöpleri parçalayıp etrafa saçan insan, insanların yola çıkmasıyla olan trafik kazaları ve sayamadığım bir sürü şey.
Mesaj tarihi:
abi kedi kopek besleyeni gectim
yapcak bisi yokda
kus besleyenden tiksindigim kadar hic bisiden tiksinmedim abicim
arabam bildigin carpet bombing yasiyo her dakka
hane yapabilcek bi insan olsam alip tufegi guvercin avina cikicam ama yapamamda
lanet ediyorum sadece
Mesaj tarihi:
kısırlaştırmak çok masraflı oluyo.Biraz da manasız oluyo.O kadar köpekten hepsini kısırlaştıramıyosun aynı anda. %20 si kalsan bir sonraki turda 6 yavrudan gene aynı yerdesin.
Birincisi adam gibi bir çöp toplama sistemi kurulacak ki kedi köpek için besin olmayacak.Ondan sonra çok sıkıntı verici boyutlarda olursa sokaklarda, arada bir itlaf edilecek başka yolu yok(varsa da ben bilmiyorum)
Mesaj tarihi:
abi bu sokak köpeğine acıyosun besliyosun gidip üreyip yine geliyo sonu da yok. geçen bahçeye gittik orda belediyenin attığı köpekler var bi sürü, biz de kendi köpeğimizi götürdük dışarı salmadık bahçede gezdi ama kapının parmaklıkları arasından dışardaki köpeklerle yalaştı falan. dün eve geldiğinde kulağının iç kısmında kardeşim kene buldu. akşam annem üstünde yürüyen kene bulmuş. bu hayvanlar hastalık haşerat pislik yayıyo güzellik falan katmıyolar yani çevrelerine. şimdi herkes yusuf yusuf evde kırım kongo mu olduk falan vaziyetindeyiz lanet olsun sokak köpeklerine lan
Mesaj tarihi:
bir insanın bir hayvanı alıkoyması ve kendine bağımlı hale getirmesi kadar tuhaf bişey yok abi. sitenin adı da paticik biraz tehlikeli topa girdim ama insanların hayvanlarla olan ilişkisini anlayamıyorum. gönlünü hoş etsin diye köpek beslemekle seni biryere götürsün diye bir atın üstüne binmenin farkı nedir mesela?
Mesaj tarihi:
Loxias said:

Chemical said:

sokak hayvanı = hastalıkların taşınması, gruplar halinde dolaşan geceleri insanlara saldıran köpekler, çöpleri parçalayıp etrafa saçan kediler, hayvanların yola çıkmasıyla olan trafik kazaları vs.

insan hayvanı = insanlar tarafından yapılan kirlilik, insanlar tarafından doğanın katledilmesi, insanlar tarafından savaşlar, insanlar tarafından katliam, hastalıkların taşınması, gruplar halinde dolaşan geceleri insanlara saldıran insanlar, çöpleri parçalayıp etrafa saçan insan, insanların yola çıkmasıyla olan trafik kazaları ve sayamadığım bir sürü şey.

bazı insanlarıda kısırlaştırmak lazım. ama önce hayvanlar
Mesaj tarihi:
köpek evi korur hırlıdan hırsızdan uzak tutar kürklü olanları süperdir sevmesi (tüy dökmelerini göze almak gerek)

aslında köpek kedi vs vin bir ferdi oluyor bür süre sonra ona emek veriyorsun arkasını topluyor ilgileniyor yemeğini suyunu veriyorsun.. özellikle köpkeler hiç büyümeyen çocuk gibi oluyorlar yaramazlık yapınca kızıyorsun ya da yalnız bıraktığında isyan ediyor (bizimkilerden biri şiltesine işiyor)

böyle garip bir ilişki
Mesaj tarihi:
Loxias said:

Chemical said:

E öyle zaten ama insanların çoğalmasını engellemeye çalışınca özgürlük rerererörörö oluyor
engellesen de, bi insanın diğerini hamile bırakması bikaç dakikalık iş olduğu için yasayı sadece anlayanlar uyguluyor.
sonuç olarak ne kadar lüzumsuz, ignorant adam varsa onlar ürüyor, idiocracy oluyor.
o yüzden böyle yasalar yok
Mesaj tarihi:
Benim de köpeğim var ama 5dklık videoda başım ağrıdı bu ne gürültü lan.Alsın şu köpekleri belediye.Mahalleli de haklı köpeklerde haklı.

Nuray cebeci hani ağzı büyük ne ya hahasdadad
Mesaj tarihi:
kadinda kendince hakli gerci oyle yobaz kopek kadar beyni olmayan insanlarin arasinda zor =
o kadar kamera insan var bide surekli tas atip provake eden insanlar varken normal o kadar kedi kopegin gurultu yapmasida
Mesaj tarihi:
Krusty said:

olay seste değil sadece. salıyor belliki kadın köpekleri. şahsen karşıma gece 20 tane köpek çıksın istemem.

Katılıyorum.

Ek olarak, hayvanlarla insanların eşit kefeye konulmasından son derece rahatsızım. Ben hayvanlarla kendimi aynı kefeyi koymuyorum, koyan zihniyete de diyecek bir şey bulamıyorum. Evet onlar da doğanın parçası ve her can taşıyan gibi sevgiye muhtaç fakat mümkünse insanlar rahatsız edilmeden gösterilebilsin bu.
Mesaj tarihi:
ya o avukat hanımı falan diyen kadın öföföf ağzını kırasım geldi...
Biz safranbolu ve sonrasında karabük'de toplam 7 yıl yaşadık. Ben çok küçüktüm. sene 95 falan. Hatırlıyorum annem işten ayrılmış ablam ve ben ard arda doğunca, bizimle daha iyi ilgilenebilmek için. Eh evde de canı çok sıkılıyodu, bu günlere falan gidiyodu. Bizi de götürüyodu tabi.

Çük kadar boyumla; o kadınların her birinden ölesiye nefret ediyodum. Sanki o kadınları tekrar görmüş gibi oldum. Mahallede bi köylü bi de "elit" tabaka var... Ama ikisi de birbirinden beter. Kocası hasbel kadar güzel iş tutturmuş tüm safranbolu karıları aha böyle kokoş, böyle sonradan görme ve böyle de beyinsizdir. Her boka da saatlerce yorum/dedikodu yapabilme kapasiteleri vardır.

Benim veletken katılmak zorunda olduğum gün toplantılarında, bu köpeklerin çıkardığı sesten daha çok ses çıkıyodu. Çarprazlama oturmuş kadınlar yanlarındaki kadınlarla konuşmayı bitirince birbiriyle konuşmaya başlar, sonra onun yanındakiyle and so on...

Böyle bir kaos görmedim ben. Bu köpeklerin çıkardıkları sesler daha normal.

O ağlayan köpek arabası falan filan diyen kadın ve diğer kokoş karılar ölsünler bence.
Mesaj tarihi:
MasterHapLo said:

bi gece arkadaslar eve donerken pesimize husky takildi. karanlikta direk gozlerden tanidim.tasma izi duruyordu ama sayirip kacmis gibiydi. dedik alalim bunu arariz sahibini bulamazsak bu tip hayvanlari yetistirip satan bi tanidik var ona veririz en azindan adam gibi bakar hayvana. kopegini disi olmasi da tabi daha iyidi. nese bahceye aldim kapiyi kapadim baglamadim hayvan huysuzlanmasin. pek kopek beslemekten anlamam ekmek islatip verdim yemedi. sabah bizim bilader arayi alip cikarken bahce garaj kapisini acik birakmis hayvanda firari. umarim araba falan carpmamistir ya da sokak kopeklerinden hastalik bulaşmamistir. baya guzel bi kopege benziyordu.

kimmis lan o arkadasin?:) ahmet en az 250 €dan olduk olm gitti köz gibi köpek 1 anlık ihmal sonucu
Mesaj tarihi:
Chemical said:

INSAN hayvanı = hastalıkların taşınması, gruplar halinde dolaşan geceleri (ve gunduzleri farketmez) hayvanlara saldıran gozu donmusler, DOGAYI parçalayıp etrafa saçan (veya sican - mecazi bazi yerlerde gercek anlamda) vurdumduymazlar, INSANLARIN yola çıkmasıyla olan trafik kazaları vs.

Biraz duzelteyim dedim.

edit: ulan onceden yapilmis
Mesaj tarihi:
Su hayvanlari toplayan kadinin bir sex hayatini düsünün. Yok yapacak baska isi memlekette insanlar acidan ölüyor. Gelismis ülkelerde bunun icin özel yerler var orda toplaniyor hayvanlar kisirlastirip yeni sahiplerine veriliyor. TR de böyle bisi olmayinca bu kokonalar üstleniyor bu isi.
  • Yeni Oluştur...