Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayvansever Kadına Mahalleli Tepkisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.haberler.com/karabuk-mahalleli-tepki-gosterdi-hayvansever-haberi/

kadın için üzüldüm. insanların genel olarak hayvanlara bakış açısı ve hayvanlara hiçbir şekilde yaşam hakkı tanınmaması konusunda yeniden üzüldüm.
Mesaj tarihi:
Sürekli havlamalar varsa gürültüden rahatsız olmuş olmaları normal. Genel bir öküzlükse beter olsunlar tabi ama ben de hayvanları ne kadar seversem seveyim 20 tane kedi-köpek sesi gelse yan evden, cidden çok rahatsız olurdum
Mesaj tarihi:
sokak hayvanı = hastalıkların taşınması, gruplar halinde dolaşan geceleri insanlara saldıran köpekler, çöpleri parçalayıp etrafa saçan kediler, hayvanların yola çıkmasıyla olan trafik kazaları vs.
çözüm = sayılarını azaltmak
yöntem = üremelerini engellemek ya da hepsini öldürmek
Mesaj tarihi:
bide hepsini alıp adaya atmaca var, hayvan barınağına atmaca var, ama onlar da öldürmekle aynı oluyor neredeyse malum hayvan barınağı sokak hayvanlarını yığın diye yapılmıyor, sorunu çözdükten sonra temizlenmiş alanda olur da biriki tane bulursan barınakta yerin de varsa onları oradan almak için. Malum sahibi falan varsa, barınağa gelip alabilir o da var.
Yurtdışında falan zaten bildiğim kadarıyla barınağa alınan hayvanlar bi süre sonra öldürülüyor.
Mesaj tarihi:
insaların yoğun olarak yaşadığı yerlerde hayvanların toplu halde tutulması çok doğru değil. olası bir salgında yakın yakına duran bu hayvanların salgını körükleyeceğini söylemek hatalı olmaz..

köpek sürüleri vs ayrı bir olay zaten.. korkan adam korkusunu göstericektir.. e korkan köpek de ısıracaktır..

şehiriçinde başıboş hayvan ve toplu ve açık halde yaşayan hayvan grupları konseptine sıcak bakamıyorum ben..

bana yakın olsa kadın ben de şiakyet ederim.
Mesaj tarihi:
birinin onlara bakması yemek vermesine tepki vermek öküzlüktür.ztn tv de gordugumde tiplere baktımda varoş kesim.ne anlar hayvan sevgisinden.

orda kadına tepki değilde yardım etmeleri lzm.ne bilim sokakta aç aç dolasıcaklarına bir yere toplamıs yemek veriyor en azından.tamam gürültü sıkıntı olur.ama kadının yaptıgı kötü birşey yok yani

kadına tepki göstericeklerine devlete göstersinler tepkiyi.ilgilenilsin hayvanlarla

ben anneanemin eski evinden biliyorum.mahallenin cocukları çivili sopalarla kovalıyorlar hayvanları.analarına babalarına söyleyince engel bile olmuyorlar

ordaki hayvanların ordaki insanlaradan daha medeni ve uysal olduklarından süphem yok
Mesaj tarihi:
Sokak hayvanları bulunduğu çevreye canlılık katar. Tabi çoğunuz evinizden dışarı çıkmadığınız için sadece hastalık yayar, sadece ısırır gibi görüyorsunuz sanırsam. Kedi köpek etrafına durduk yere saldırmaz. Saldıranda hastadır zaten sokakta tutulmaz. Sokakta kedi köpeklerden daha büyük hayvanların olduğunu unutuyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Sokakların hayvanla dolu olması müthiş bir şey bence.
Avrupa'nın hiç bir yerinde yok böyle bir şey, hani rahatsız oluyorsanız bilemem de, bir kere hayvan saldırısına uğramış değilim şu şehirde şunca senedir yaşıyorum.

Tırssanız dahi uzaktaki köpeklere direkt MUÇ MUÇ MUÇ yaparsanız sizden olurlar zaten, beni evime kadar çok bıraktı köpekler.
Mesaj tarihi:
Sokakta köpeklerin olması bence de hoş bir şey ama kısırlaştırılmaları lazım ki aşırı fazla olmasın sayıları. Devletin arttırması lazım hayvan barınaklarını ama çok sayıda köpek bir aradayken kabus gibi gürültü oluyor. O gürültüyle mahalleliyi başbaşa bırakmaya da hakkı yok kadının. Devletin kadından o hayvanları alıp bir barınağa yerleştirmesi gerekir.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben hayvanları seven bir adamım. Yatağımda kedi ile uyandığım az olmadı. Ama ben yorgun argın eve gelmişken yandan 20 tane köpeğin havlaması gelirse olay çıkarırım. Hiç düşünmem, direk çıkarırım.
Mesaj tarihi:
kadinin yaptigi güzel birsey ama bunu mahallenin ortasinda degil de ormanlik bir alanda yapsaydi daha hos karsilanirdi.

onlari da rahatsiz etmeye hakki yok, her ne kadar yaptigi sey takdire sayan olsa da.

hani avrupada yasayan birisi olarak ben türkiyeye gelince ilk ''kültür soku'' yasadigim sebeplerden bir tanesi de bu sokak köpekleri.
aciyorum resmen. kadin da hollanda da yasayan bir türkmüs zaten, avrupanin halini gördükten sonra daha bir hassas oluyor insan bu durumda. nebliyim sonucta sizlerin her gün gördügü bir sahne, durumu ne kadar sevmeseniz de zamanla tolere edebiliyosunuz sdf.
Mesaj tarihi:
sıkıntı şu.. orada olamsı gerekenden fazla hayvan var.. bir hamalleye 5-6 köpk yetiyor da artıyor ama 20 köğek biraz fazla.. ki biri havlamaya başladı mı hepsi havlıyor

yapılması gereken oradaki fazla olan köpekleri hayvan barınağına götürmek başka da çare yok.. slsan bir türlü salmasan bir türlü.. sorun köpek olmaları ya da başı boş olmaları değil sayılarının çok fazla olması

kadının bahçesinde 5-6 köpek olur tamam bu hani ideal bir sayı ama 20 köpek.. 20 lan.. size de biraz fazla gelmedi mi bu sayı?

kısırlaştırm ise.. atlanılmaması gereken bir nokta keza köpekler bir batınca 6-7 yavru doğuruyor bunların 2 tanesi yuva bulursa bulur geriye kalanlar ya dövüş köpeği olarak kaçırılıyor ya da salınıyor ortalıkd dolanıyor kısırlaştırmak tek çözüm değil en iyi çözümde değil ama şartlar dahilinde yağılacak bir şey yok

"biz hayvanları çok seviyoruz onların kısırlaştırılmasına da karşıyızx" diyenler buyrun bir fon kurun para toplayın elinizi taşın altına koyun bakalım biraz uğraşın bu hayvanların üreme haklarını madem bu kadar düşünüyotrsunuz buyrun, uğraşamıyor musunuz? o zaman susun ve konken oynamaya devam edişn
  • Yeni Oluştur...