Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 FiKiRTePe GeNÇLiK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ildo niye gelmiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bu 13 kişiden dışarda kalan olabilir o yüzden şimdiden yazmadım gece yazıcam 16 kişiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Holy said: isim ver, alıp gelelim gerekirse.sarı şahin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 saygın ve recokongo da geliyo 15 etti daha var haber gelecek kişi=) ama bu 15 kişiden açıkta kalan olabilir, bilginize sadece onay verenlerin listesi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mortis cevap verdi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 öm atarsın ya da başlığa yazarsın demiştim ama herhangi bir haber gelmedi yok sayıcam onu, zaten adam bolluğu da çekiyoruz gibi @holy: ildeniz gelemeyebilirim dedi, onu yedekte tutucaz, satış olursa son dk aricaz gelebilirse gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Bende gelirim yer varsa arkadaslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 cavanagh tora pha kaspar holy wishmaster tolga dreagloth konn bitchofbat fde screwy larry recokongo viper balon viper ile birlikte 16 kişi var onay verdi sayı daha da artıcak gibi görünüyor, aralarından 16 kişi gelicek 16 kişiyi de şöyle seçmeyi düşünüyoruz, geçen hafta gelenlere/eskilere ek olarak maça hiç gelmemiş ya da çok az gelmiş kişileri ekleyebiliriz herkese en azından 1 haftalığına da olsa yer açmak istiyoruz çünkü bir de son zamanlarda sıkça oynayan kişileri kadroda tutmayı düşünüyoruz millet birbirine alıştığı için maçlar daha oturaklı oluyor, birbirleriyle daha iyi anlaşıyorlar gibi geldi siz de söyleyin fikrinizi, ona göre 16 kişiyi belirlerken dikkat ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 cavanagh said: 16 kişiyi de şöyle seçmeyi düşünüyoruz, geçen hafta gelenlere/eskilere ek olarak maça hiç gelmemiş ya da çok az gelmiş kişileri ekleyebiliriz hiç bishi anlamadım :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 İskelet kadro üzerine ilk ya da ikinci maçlarını yapacak olanlar tercih edilir dedi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 şöyle söyliyim, 2003'ten beri oynayan adamlar var, onların kadroda yerleri hazır 10 kişi çıktıysa o kişilerden kalan 6 kişiyi seçerken şöyle yapıyoruz a kişisi 5 kere oynamış, b kişisi 1 kere oynamış daha fazla oynasın diye b kişisini seçiyoruz ya da bikaç adam kadroda ne zaman satış olsa son dakika aramamıza rağmen geliyor maçlara, o adamlara da yer vermeye çalışıyoruz, öncelikleri var biraz da olsa yeni oynamak isteyen/yeni oynamaya başlamış arkadaşları değişmeli şekilde kadroya almaya çalışıyoruz ki herkes oynasın 1 maç da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 TFF bile bu kadar komplike çalışmıyor yürü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 kusura bakmayın beyler bu hafta gelemiyorum antreman,finaller vs. haftaya gelebilirim inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 mesaj atmadım abi bu arada ama bir açıklama yapayım, ağır bir paper - final dönemine girdiğim için birkaç hafta gelemeyeceğim gibi gözüküyor şu an için; özürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ne oldu son durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 cavanagh tora pha kaspar holy wishmaster tolga dreagloth konn bitchofbat fde screwy larry recokongo viper balon böyle 16 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 1/kaspar(kale)-cavanagh-tora-tolga-pha-wishmaster-recokongo-larry 2/screwy(kale)-dreagloth-holy-bitchofbat-balon-fde-konn-viper şöyle olabilir kadrolar. screwy'i kaleci yazdım ama bitchofbat ve screwy kendi aralarında karar verirler, değişmeli geçebilirler fln başka türlü düşünen varsa söylesin bakalım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 takımlar çok güzel olmuş. edit: Yenilebiliriz ama zevkli maç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 don't underestimate oretachi no chikara ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 takımlar iyi olmuş bence de, kaleye geçmeyi pek istemiyodum, ama bozmayayım diyerekten ikna oldum. güzel maç olur böyle. olur da eser, yiğit falan illa geçecem derse devredebilirim kaleyi ama ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 hmm oyunda olmama sevindim ben :p şidmi şöyle bi durum var. kaleci olacaksam ona göre kıyafet getiriorm ben. neyse olmazsa gene herşeyi getireyim orda karar veririm. tolga beni zorla kaleye sokar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 senin kalede olman daha iyi olur aslında larry-holy değişikliği de yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 tamam, kaleye geçerim ben. bu arada geçenlerde wakabayashi'den gaza geldim demiştim, müller den gaza gel demişti biri. müller = serhat yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 b-o-b mumkunse ikisine de uygun kıyafet getir hani olur da ben oyunda olursam kesiliyorum gogus gidiyo kaleye gecebilcek falan olabiliyorum.. ha hep kalede olursam zaten farketmez bana.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar