bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 makine mühendisliği okuyorum. istanbulda (asya tarafı daha makbul olur) atölye stajımı yapabileceğim bi yer biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 çok yer var anadolu yakasındada , hani öylesine biryer mi istiyorsun iyi bi yer mi ? yapıyım yeter mı ıstıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 şimdi staj konularım şunlar. 24 iş günü. hepsini uyduruk bi yerde bulmak da zor. Özellikle döküm yok heryerde. şu saatten sonra farketmez ama güzel bi yer olursa yok demeem. 1. Ölçme aletlerini tanıma ve kullanma // 2gün 2. Talaşlı imalat ve takım tezgâhları // 8gün 3. Kaynak // 4gün 4. Sıcak ve soğuk şekillendirme // 4gün 5. Döküm // 6gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 zaten iyi bi yer bulman bu saatten sonra torpilsiz ımkansız. ya hepsının aynı yerde bulamayabılırsın , ama yapmıs gıbı yazcaksın gelip sirketi arastırmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 gelip araştırmıyorlar ama, işyerine form göndertiyorlar. neler var neler yok diye.. yapmış gibi göstermek biraz zor o yüzden. staj komisyonu sağlam çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 en acilinden up yok mu yardım edebilcek birileri eğer bu dönem yapamassam 1 sene uzıcak okulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 abi çok geç kalmışsın ya =( mart gibi söylesen başvuru için bir kaç yer söylerdim ama bu saatte bulman zor hakikaten, bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bence üstüne para verip bulmaya çalış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar