Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Takip edenler biliyor, rte hazırlıklara başladık demişti. anayasa paketi köşke gitti, daha onaylanmadan izmir mavişehir bilboardlarında rte reklamları asılmaya başladı. bu adam ne kadar narsist davranıyor çözemedim. bir köşkte onaylansın, mahkeme safhası bitsin sonra ne yapacaksan yap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 YASSAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 postum olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 /kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 siyaset mi yaptım? ilginç , yaptığıma siyaset deniyorsa rte napıyor merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 abi rte demen bile siyaset asadgdfs siyaset yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 *mal mal bakar, jeton köşelidir ve hala düşmemiştir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 rte foruma mı üye anlamadım, ayrıca bence siyaset konuşma yasağı saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 eldar said: rte foruma mı üye anlamadım, ayrıca bence siyaset konuşma yasağı saçmalık. siyaset yasağı elbetteki olabilir . forum yöneticilerine bağlıda ben siyaset yapmadım , gördüğüm bir şeyi söyledim... not: http://www.yeniasir.com.tr/Ekonomi/2010/05/07/liman_ozellestirmesi_beni_hayal_kirikligina_ugratti şu haberdeki adama asgari ücret verelim geçinsin. konumuzla ilgisi mi ne! diyerek anlatmaya başlarsam o siyaset olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 sen gördüğün şeyi söyledin de sonra siyaset döneceği için yasak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 he işte şunun için şimdi birileri birilerine liboş diyecek fln hoş diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Liboş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 b4 lock... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 trkiyede hep ciddi konularda yapıyorlar referansum. kiremitlerin rengi yeşil mi olsun eflatın mu diye geyik şeyler de sorsunlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Karag8z said: bu adam ne kadar narsist davranıyor çözemedim. bir köşkte onaylansın, mahkeme safhası bitsin sonra ne yapacaksan yap... Siyasi bir kişilik hakkında görüş bildiriyorsun. Yani siyaset yapıyosun işte. oldubittigitti heöüeüfüürüreröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Roverandom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Bu arada son dönemde en uzun nefes alan siyasi içerikli topik bu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar