msuuut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 arkadaşlar benim hdd gg oldu. bilgisayar görmüyor. üstelik taktıktan sonra da bilgisayar yavaşlıyor falan takılma oluyor. geçen gün kuzenime vermiştim dizi, film falan alsın diye. virüs kaptı heralde diğer bilgisayardan sanırsam. nasıl düzeltebilirim bu durumu yardımcı olabilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bi de şimdi oldu aleti çıkardıktan sonra '' kullanmadan önce format atman gerekiyor '' diye bir uyarı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 fixmbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bana da oldu bu. kasayı komple işinin ehli bi bilgisayarcıya götür. o hdd yi sen yapamazsın zorlama. ayrıca niye kasayı komple istediklerinide anlamadım. ama hdd nin kurtarmak istiyorsan götür. içindeki veriler için bişi diyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 escape said: bana da oldu bu. kasayı komple işinin ehli bi bilgisayarcıya götür. o hdd yi sen yapamazsın zorlama. ayrıca niye kasayı komple istediklerinide anlamadım. ama hdd nin kurtarmak istiyorsan götür. içindeki veriler için bişi diyemicem. vallahi bi haftadır öyle duruyor hdd kenarda. bilgisayarda şu anda bir sorun yok ama. hatta virüs taramasıda yaptırdım birşey çıkmadı. dediğin gibi işi bilen birine götüreceğiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar