Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ibo

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Flassh said:

videoyu ilk kez gördum hahahahahha

22 erkek bi topun peşinde koşarsa böyle olur

21 erkek 2 topun peşinde koşuyor demekki barça-x maçlarında :D

Edit:
hakem maçı durdurur;

Zlatan'a kırmızı kart gösterir.

ve ekler;

Futbol tek topla oynanır.

İğrencim biliyorum tşkkr tşkkr :D
Sosyal ağlarda paylaş

yok ibonun ilk vukuatı değil bu böyle küstahça tavır koymalar laf sokmalar falan.

allaşkına levi ironi mi yapıyorsun, biri çıkıp vedersona ibneymişsin sen?! dese vederson da bu tip bi karşılık verse, "vay elin brezilyalısını aldık doyurduk bağrımıza bastık utanmaz ne biçim laf ediyor terbiyesiz ahlaksız" diye linç edilir iki dakkada rakip takım taraftarı tarafından. fenerliler de ikiye bölünür bu durumda muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

taraftarlar %100 arkasında durur, rakip taraftarları belki üstüne gider bi de tabiki güzide medyamız wayy gördün mü elin gavurunu besle büyüt gelsin senin medyana küfretsin diye galeyana getirir milleti. Sonuçta nolur, bana kalırsa çok güzel cevap vermiş olur. Çok da güzel cevap vermiş.

televizyon önünde sana gay misin deseler, ne diyebilirsin ki? Yok lütfen böyle şeyler söylemeyin desen
-AHA LAN HARBİ GAY BU HERİF der taraftarlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

taraftarlar %100 arkasında durur, rakip taraftarları belki üstüne gider bi de tabiki güzide medyamız wayy gördün mü elin gavurunu besle büyüt gelsin senin medyana küfretsin diye galeyana getirir milleti. Sonuçta nolur, bana kalırsa çok güzel cevap vermiş olur. Çok da güzel cevap vermiş.

televizyon önünde sana gay misin deseler, ne diyebilirsin ki? Yok lütfen böyle şeyler söylemeyin desen
-AHA LAN HARBİ GAY BU HERİF der taraftarlar :)
ha ha bekle %100 arkasında durur herkes. emre belözevladı basın tribününe hareket çekti de 1 sene vatan haini olarak dolaştı. fenere gelmese basının susacağı yoktu zaten.

bazen hangi ülkede yaşadığınızı unutuyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Türkiye'de herkesin ortasında gay misin diye soran gazeteci zaten kafa yada yumruk yer laftan önce. Ha laf sokup bırakacak kadar nazike arkadaş, taraftarlar da gayet arkasında durur.

Fakat ülkemiz biraz garip bir şekilde hassas. Nouma'ya federasyonun ceza vermesi normaldi ama BJK'nin yollaması saçma. Yani zaten bütün tribünlerin Fener'e ana bacı avrat dümdüz gidiyorken Nouma'nın hareketi bence aynı türdendi. Tribünlerin bağırlarına basmaları lazımdı aslanım Nouma nasıl da dersini verdi Fener'e diye. Garip memleket. Çok ikiyüzlü bir milletiz.

Sokakta gay gören "lan top" der döver, eve gider Zeki Müren dinler büyük adamdı der falan..
Sosyal ağlarda paylaş

atladığınız bi nokta var. duyduğum kadarıyla soruyu soran gazeteci kadın imiş. ibo önce "bacım gel istiyosan göstereyim top muyum değil miyim" demiş, hatun da bişiler diyince üstüne "ablanı da al gel" demiş bu da. yani kafa göz yeme olayları olmaz bence bu durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...