Natural Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bence jet lee keanu'dan daha iyi giderdi o role.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Keanu abimiz cuk oturmuş bence. Ewan'da olabilirdi aslında.. Brad Pitt adı geçmiş o da olurdu. Ama Jet li, Di caprio, Will Smith falan.. Allah korumuş ne diyim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Jet Li'ye Seraph rolü de teklif edilmişti sanırım fakat yine kabul etmemişti. Bence Allah korudu bizi Jet Li'den adamın oyunculuk yeteneği yok ki, Leo hadi bir ihtimal bir şeyler yapabilirdi, willy ise tamamen felaket olurdu- o yüz ifadeleri falan öğh.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ha bak jet li seraph olabilir, ona bi şe demezdim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Acaba Agent Smith John Travolta olsaydı ne olurdu onu merak ediyorum ? John Travolta ya böyle bir teklif yapılmamıştır soruyu merakımdan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: AutolycuS, 05 Ağustos 2004 02:12 tarihinde demiş ki: Salak Jet Li Matrixteki aksiyonu beğenmemiş de niye The One gibi geyik bi filmde oynamayı kabul etmiş? herhalde anlamış ki "böyle film mi olur" sorusunun cevabı "hem de nasıl olur" imiş.. :) agent smith bundan daha iyi olamazdı ama neo çok daha iyi olabilirdi, keanu adam olsa zaten neo dışında hatıralanabildiği bir rolü daha olurdu. mesela arnie'nin olayı tek terminator değil, herif filmlerinin çoğunda belli bir yer edinebiliyor..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… alante Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Keanu'nun aklımda kalan Kırılma Noktası adlı filmi var. O filmde de salak bakışlı bir polisi canlandırıyordu. Cuk diye oturmuş yani.:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Keşke o rolü reddetmeseydim × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
alante Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Keanu'nun aklımda kalan Kırılma Noktası adlı filmi var. O filmde de salak bakışlı bir polisi canlandırıyordu. Cuk diye oturmuş yani.:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar