Eaglewingg Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 kılıçdaroğlu süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yapmazlar o olmayacak, bu normal bi istifa değil ki birileri istedi diye böyle oldu arkadaşlar, hayırlı bir adam gelmeyecek o partinin başına. gg olan biziz baykal değil, mal gibi atlayacak insanlar şimdi. Neyse ki hala kömürler doğru yola çekebilitesi var iktidar partisinin. Bu söylediğime inanamıyorum ama kömür demokrasisi kurtaracak bu ülkeyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bence en uygun adam Gürsel Tekin. Ama yaparlar mı bilmiyorum. Sadece parti başkanlığından mı istifa etti yoksa vekillikten de etti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 +atilla kart? ama kurultayda hic aday cikmaz da baykal geri doner mi? pensilvanyayla da bi biz gorusmedik ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Kılıçdaroğlu ne yazık ki parti lideri olbilecek vasıfta biri değil ama ikinci adam olarak süper biri. Açıkcası şu an CHPye başkan olabilecek kimse yok TR siyasetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 20 gün sonra genel kurul varmış zaten tarih yakın olmasaaydı istifa etmezdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Sonraki bölümde kim oynuyor ve ne olacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ahanda gitti sonunda kılıçdaroğlu pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 kamer genç gelsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 toplanıyorlarmış şimdi kim vekil olacak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 EagleEye said: kamer genç gelsin :P ahaha kesinlikle doğru muhalefet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 EagleEye said: kamer genç gelsin :P (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bence Kamer Genç arkasında iyi bir parti ile süper muhalefet olur. Hükümet olamaz ama muhalefet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Başbakan olabilecek ayarda bir adam olsaydı chpde baykal istifa etmeden o başkan olurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Basiretli ayakta durabilen, eli yüzü düzgün biri gelsinde. Aman pısırık olmasın bide kafası çalışsın bide ağzı laf yapsın az mal olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Gürsel Tekin olsun diyordum ama istifa haberinin ardından ağladığını duyunca vazgeçtim, kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 adnan polat chp nin başına geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yada azizi yıldırım.. gensoru vs sonrası vkillerin odasına gidip AZİZSİLİN yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 BabacumMostors said: adnan polat chp nin başına geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Baykal gibi vatansever olsun gerisi önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Wispy said: Gürsel Tekin olsun diyordum ama istifa haberinin ardından ağladığını duyunca vazgeçtim, kalsın.ağladıysa yolunu yapmıştır o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 İsmail Cem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Kılıçdaroğlu seçilir diyorum ben ama sürpriz de yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Artık muhalefet etmeyi istemekten çok başbakanlığa oynayabilecek birisi gelmeli... Ancak üzülerek söylüyorum ki, bu kişi Kılıçdaroğlu değil. Aklıma gelen hitabet gücü olan, insanlara kendini dinlettirebilen ve kendine has karizması olan tek birisi var ama onu yaparlar mı bilemem. CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Kılıçdaroğlu olsun, süper olur. Lider karizması yok evet, ama yine de sağlam bir aday. Zaten Baykal ın yancılarının gazı inene kadar parti içi düzen pek oturmaz bi süre. Bu süreç için en iyi aday Kılıçdaroğlu. Hatta sonrası için de öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar