Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

if it exists, there is ....

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

sir said:

çok ayıp lan bu resmen. bi de istifa etsin falan yazanlar çıktı, bu yüzden istifa ederse yazık-günah cidden.

ya sen sus takiyyeci
sen sirf yesil sermaye bi dahaki secimi kazansin diye istifa etmesin diyosun

odur o
tuuu allah belasini versin
bence hemen istifa etmeli

ahahah olm tayyip+bahçeli+ahmet türk bugün partilerini bırakıp chpye geçse, yine chp seçim kazanamaz =)
Sosyal ağlarda paylaş

Baykalın eşi arkasındayım demiş.
Bağğyan milletvekili ailemle beraber üstesinden geleceğiz demiş.

Siyasetçi/siyasetçi ailesi olmak zor iş gerçekten.

Eğer istifa ederse bu işi yapanlara papuç bırakılmış olacak, böyle bel altı vuran şantajcılara prim verilecek.

İstifa etmezse partisi de çok zarar görebilir bence. Söz konusu olan kadın senelerce asistanlığını yapmış sonra da 2007'de milletvekili olmuş. Her ne kadar milletvekilliği listeleri oluşturulurken Türkiyede liyatakat aranmadığı bilinen bir gerçek olsa da parti başkanıyla "gönül ilişkisinin" bir kriter olabileceği biraz fazla ağır gelebilir Türk insanına.

İki ucu boklu değnek CHP için.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Suark said:

Zülfü Livaneli'nin çok güzel bulduğum O kaset 8 yıllık başlıklı bir yazısı var konuyla ilgili ama koysam siyasete girer mi?
google layabilirsiniz.

koy koy merak ettim

Koydum gitti o zaman

http://www.milliyet.com.tr/livaneli-o-kaset-8-yillik/siyaset/sondakika/09.05.2010/1235596/default.htm
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu akp tarafından biri yapmaz zaten, hatta arınç'ın bi açıklaması vardı. Genel başkanım sayın baykalı çok seviyor ama ben seviyorum yaptığı muhalefeti falan demişti ehehe. Ak partinin oylarına çok fazla olmasa da pozitif yönde etkisi var baykalın bilinen gerçek.

Ki, öyle birşey olsa şu zamana kadar çoktan çıkarırlardı. Çıkarmaları için çok durum vardı. Bide, cemaatçi adamları az çok bilirim, bu kadar ileri gitmez o tipler benim bildiğim. Belli ki chp tarafından biri yapmış bunu, baykalı artık istemeyen. Birde öyle birşey ki, kadın da chp içinde önemli rollerde yer almış birisi. Ortaya sunulan görüntü, kadının chp içindeki yeri falan, cuk oturuyor anasını satiim. Gerçek midir değil midir bilemem o kısmını incelenmeden ama, her şekilde baykalı sıkıntıya sokacak bi olay.

ek olarak; 40 yerde ek falan filan deniliyor da, orjinal kayıt olmadan nasıl anlaşılıyor bunlar abi bu kadar kesin. Ben inanmam şahsen. Gerçektir ya da yalandır diyemiyorum hatta sırf bu yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

yapabilir neden yapmasın. Hemde cuk oturur şu dönemde. Önümüzde referandum var. Böyle bir adamın savunduğu düşüncelerle aynı görüşümü paylaşacaksınız hede hödö diye'de açılımı olur.

AKP'nin bu kasedi referandum veya seçim kampanyasında kullanacağını sanmıyorum.

Konuşmaları kesinlikle oy kaybettirir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...