sir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 BonePART said: sir said: çok ayıp lan bu resmen. bi de istifa etsin falan yazanlar çıktı, bu yüzden istifa ederse yazık-günah cidden. ya sen sus takiyyeci sen sirf yesil sermaye bi dahaki secimi kazansin diye istifa etmesin diyosun odur o tuuu allah belasini versin bence hemen istifa etmeli ahahah olm tayyip+bahçeli+ahmet türk bugün partilerini bırakıp chpye geçse, yine chp seçim kazanamaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 deniz baykal gitse 3 kurus dogru duzgun bi adam gelse bi dahaki secimde chp %40 alir deniz baykala ragmen oy veren cogunluk agliyor ayrica tayyip bahceli ve ahmet turk chpye gecse bende oy vermem ki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 abi oyle bir kazanır ki. boyle %60 felan oy alır. Turkiye demokrasiyi kavramış bi ulke değil. millet karizmaya oy veriyo memlekette. ayrıca da parti içi demokrasi falan da yok. sistemi şöyle düşüne bilirsin; parti başkanı sadrazam, başbakan padişah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Baykalın eşi arkasındayım demiş. Bağğyan milletvekili ailemle beraber üstesinden geleceğiz demiş. Siyasetçi/siyasetçi ailesi olmak zor iş gerçekten. Eğer istifa ederse bu işi yapanlara papuç bırakılmış olacak, böyle bel altı vuran şantajcılara prim verilecek. İstifa etmezse partisi de çok zarar görebilir bence. Söz konusu olan kadın senelerce asistanlığını yapmış sonra da 2007'de milletvekili olmuş. Her ne kadar milletvekilliği listeleri oluşturulurken Türkiyede liyatakat aranmadığı bilinen bir gerçek olsa da parti başkanıyla "gönül ilişkisinin" bir kriter olabileceği biraz fazla ağır gelebilir Türk insanına. İki ucu boklu değnek CHP için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 benim anlamadigim su kesin oysa utanma arlanma yok mudur yaw? karisi cikip yuzune tukurmemis mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 kadın da 70 yaşında, bu saatten sonra kim alır olm onu. mecbur kabullenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Esh said: kadın da 70 yaşında, bu saatten sonra kim alır olm onu. mecbur kabullenecek. kimsenin almasina gerek yok ki deniz aykalin serveti goz doldurucu sevyede bole bi sebebden ayrilirlarsa odeyecegi nafakayla 150 ceddi yasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 adam antalyanın sahibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 olay o değil abi. neyse =) kadın o yaştan sonra yalnız kalamaz olm. sorun sıkıntı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 abi ne yanniz kalcak onu diyorum bende sanke her gun sevisen insannar sexsiz yasayamam diye aciklamasi mi war bin tane orunu torbasi hizmetcisi war ayrica bulur bi dul konsolos felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bakalım abi. ben de merak ediyorum gelişmeyi de, tahminim bu yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Kadının o yaştan sonra gözü erkek mi arar ya. Çoluğu çocuğu torunuyla yaşar gider işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Esh said: milletvekili nasıl yapacak ki. maksimum üst sıraya aday koymuştur. çükü ile omuzlara vurur; "seni milletvekili ilan ediyorum!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Baykal istifa etsin mi, etmesin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 baykalın istifa etmek için bundan çok daha önemli nedenleri var. biraz vicdanı olsa şimdi onu unutmuştuk bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 BonePART said: Suark said: Zülfü Livaneli'nin çok güzel bulduğum O kaset 8 yıllık başlıklı bir yazısı var konuyla ilgili ama koysam siyasete girer mi? google layabilirsiniz. koy koy merak ettim Koydum gitti o zaman http://www.milliyet.com.tr/livaneli-o-kaset-8-yillik/siyaset/sondakika/09.05.2010/1235596/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 doğruysa helal olsun yürü beeee. Adam kaç yaşında hala asmamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 livaneli benim ayzdiklairmi yazmis lol dis guc komplosunu filan bilemicem ama gercekten birileri baykalin gitmesini istiyor baykal gitmek istemiyormus ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 13:30da basin aciklamasi olacakmis Baykal'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bunu akp tarafından biri yapmaz zaten, hatta arınç'ın bi açıklaması vardı. Genel başkanım sayın baykalı çok seviyor ama ben seviyorum yaptığı muhalefeti falan demişti ehehe. Ak partinin oylarına çok fazla olmasa da pozitif yönde etkisi var baykalın bilinen gerçek. Ki, öyle birşey olsa şu zamana kadar çoktan çıkarırlardı. Çıkarmaları için çok durum vardı. Bide, cemaatçi adamları az çok bilirim, bu kadar ileri gitmez o tipler benim bildiğim. Belli ki chp tarafından biri yapmış bunu, baykalı artık istemeyen. Birde öyle birşey ki, kadın da chp içinde önemli rollerde yer almış birisi. Ortaya sunulan görüntü, kadının chp içindeki yeri falan, cuk oturuyor anasını satiim. Gerçek midir değil midir bilemem o kısmını incelenmeden ama, her şekilde baykalı sıkıntıya sokacak bi olay. ek olarak; 40 yerde ek falan filan deniliyor da, orjinal kayıt olmadan nasıl anlaşılıyor bunlar abi bu kadar kesin. Ben inanmam şahsen. Gerçektir ya da yalandır diyemiyorum hatta sırf bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yapabilir neden yapmasın. Hemde cuk oturur şu dönemde. Önümüzde referandum var. Böyle bir adamın savunduğu düşüncelerle aynı görüşümü paylaşacaksınız hede hödö diye'de açılımı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ak parti baykalin gitmesini istemez ki dunyanin en kotu muhalefetini yapan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Masticore said: yapabilir neden yapmasın. Hemde cuk oturur şu dönemde. Önümüzde referandum var. Böyle bir adamın savunduğu düşüncelerle aynı görüşümü paylaşacaksınız hede hödö diye'de açılımı olur. AKP'nin bu kasedi referandum veya seçim kampanyasında kullanacağını sanmıyorum. Konuşmaları kesinlikle oy kaybettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Ki dikkat ederseniz abdullah gül falan açıklama yaptı bunun ortaya sunulmasının çok çirkin olduğu konusunda. ak parti böyle birşeyi kullanmaz, getirisi olmaz götürüsü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 türk milleti mazlumun yanındadır. kim bu ara baykala bu yüzden vurursa tepki alır. baykal kendine vurmuş zaten o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar