Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

if it exists, there is ....

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

kilicdaroglu aday oldu, mukemmel bi haber ya gece gece cok mutlu oldum. siyasete girmedigini, en azindan tartisma falan olmadigini umaraktan:

iki ihtimal var
1- baykal ve sav, tum delegeler avuclarinin icinde oldugundan kilicdaroglu'nu sectirtmez ve chp biter artik.
2- kilicdaroglu baskan olur, adamin arkasindaki halk destegiyle harika bir chp ve merkez sol donemi baslar.

ikincisi olur umarim
Sosyal ağlarda paylaş

kılıçdaroğlundan lider olamaz diyorlar..

ben de "lan kimde lider duruşu vardı ki türkiyede?" diyorum. bak vallahi hatırlamıyorum lider duruşu olan adam.. belki özal.. onun dışında erbakan mı karizmatik idi, tansu çiller mi güçlü bir görüntü veriyordu, mesut yılmaz ilk çıktığında kesik -- kesik -- konuşan ...hmpfffff.... kalın sesli --- sağa bak sola bak --- bir adamdı sadece..

şu son 15-20yıl içerisinde bi lider geldiyse ülkenin başına bana farkettirmeden gelmiş demek ki..

yaw bi de geçen sf'de nefr güzel bi noktaya barnah basmış.. bu konuyu açık bıraktık şimdilik diye zıvanadan çıkmayın..
Sosyal ağlarda paylaş

abi "beni lider yapın" diyorum "sen gençsi" diyorlar bende doğal olarak "siz açın da benim patlıcanımı yiyin" diyorum..

koysunlar abi beni chp nin başına.. ölürler mi.. hani benim gandi den eksiğim yok fazlam var.ç. bir kere saçım var saçım uzun, gür, göz alıyor

girelim kurultaya.. oyların %20 sini toplamazsam neyim..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

kılıçdaroğlundan lider olamaz diyorlar..

ben de "lan kimde lider duruşu vardı ki türkiyede?" diyorum. bak vallahi hatırlamıyorum lider duruşu olan adam.. belki özal.. onun dışında erbakan mı karizmatik idi, tansu çiller mi güçlü bir görüntü veriyordu, mesut yılmaz ilk çıktığında kesik -- kesik -- konuşan ...hmpfffff.... kalın sesli --- sağa bak sola bak --- bir adamdı sadece..

şu son 15-20yıl içerisinde bi lider geldiyse ülkenin başına bana farkettirmeden gelmiş demek ki..

yaw bi de geçen sf'de nefr güzel bi noktaya barnah basmış.. bu konuyu açık bıraktık şimdilik diye zıvanadan çıkmayın..

Rte?
( pek hazzetmem ama adam lider yani şimdi )
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi eğri oturup doğru konuşalım.
RTE'de boy pos var. Erbakan gibi dombili değil, Ecevit gibi yaşlanıp kamburu çıkmamış.
Hitabet var, kağıttan okumuyor adam çoğu politikacı gibi. Ses var, Bahçeli gibi kısık sesle konuşmuyor
Dobra ayrıca, bazen sınırları aşıyor belki ama bizim halkımız karnından konuşanları pek sevmez.

Şu son 10-15 senedeki en lider adam bu.
Sad but true.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlısı olsun. Bu ülkenin ihtiyacı var böyle bir değişime.
Umarım Baykal'ın alışkanlıkları Kılıçdaroğlun'a da bulaşmamıştır. Ülkenin çıkarlarını ben/partim prim yapsın anlayışından üstün tutacağına inanıyorum.

Bir de Baykal bu saatten sonra el freni çekip 180 derece döndürmeye çalışmaz kamyonu umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Hayırlısı olsun. Bu ülkenin ihtiyacı var böyle bir değişime.
Umarım Baykal'ın alışkanlıkları Kılıçdaroğlun'a da bulaşmamıştır. Ülkenin çıkarlarını ben/partim prim yapsın anlayışından üstün tutacağına inanıyorum.

Bir de Baykal bu saatten sonra el freni çekip 180 derece döndürmeye çalışmaz kamyonu umarım.

kamyon devirir o zmn baykal
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Yahu hitabet demek liderlik demek değil ki? O mantığa göre bütün imamlar lider olabilir çünkü neredeyse tamamı milleti imana getirecek kadar etkili konuşuyor.

hitabet liderlik için çoooook önemli, sıfır bir adamı bile salt hitabetle lider yapabilirsin. düzgün yönetir mi ayrı mesele ama insanlar takip eder.
Sosyal ağlarda paylaş

myk açıklamasına gel

said:
CHP SOZCUSU MUSTAFA OZYUREK, ``GENEL BASKANIMIZ DENIZ BAYKAL`IN ENGIN DENEYIM VE BIRIKIMLERINE ICINDE BULUNDUGUMUZ ASAMADA BUYUK IHTIYAC BULUNMAKTADIR.
BU DUSUNCELERLE KENDISININ 22-23 MAYIS 2010 TARIHLERINDE YAPILACAK KURULTAY`DA YENIDEN GENEL BASKANLIGA GETIRILMESININ ULKEMIZIN VE PARTIMIZIN GELECEGI ACISINDAN VAZGECILMEZ BIR ZORUNLULUK OLDUGUNA INANIYORUZ`` DEDI.

önder sav'ı da istifaya davet etmişler fsdgdf. baykal geri gelirse barajın altı kesin. sarıgül'e yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...