pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Kesinlikle geri gelmeyecek artık. Kılıçdaroğlu diyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Tayyip de kendini kanıtlama çabasına girmese bari gerçi tayyip dinamik adam, daha bitmemiştir işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 felfecir said: nileppezdel "parti başkanı" yerine "pati başkanı" yazmış. dikkatlerden kaçmadı. Ahuahaha :D abi ben inanmıyorum gerçek olduğuna. Baykal yapmaz diye değil. Tanımıyorum adamı belki de en büyük düşkünlüğü sextir ama 8 yıllık bile olsa fazla kalitesiz görüntü ve hep bozuk. Fena halde "montaj olduğunu anlayamasınlar net de göstermeyelim suratları bahanesi de 'eski video ondan böyle oldu' olsun" diye düşünülmüş gibi geliyor bana. Dediğim gibi Uğur Dündar kalem kameralarla falan daha kaliteli ve böyle bozuk olmayan görüntüler alıyordu. Hele birkaç aylık denmiş o daha da acıklı bir durum. Bu kadar kalitesiz bir gizli kamerayla hdtv döneminde çekim yapmış olmalarına inanmak güç. Ben oynandığını düşünüyorum ama tamamen teknolojik sebeplerle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Kim demiş abi bikaç aylık diye, bikaç aylık olduğu garanti mi ki görüntü kalitesini tartışıyoruz? Kasedin orjinali incelenmeden nasıl söylenebiliyo bilmemkaçtane montaj var diye? Nerden biliniyor birkaç aylık olduğu? Hiçbirşey kesin değil ki, nasıl olur ya da olmaz denilebilir böyle direk? Ki, baykalı geçtim, bugün benim için montaj bişey çıksa biyerimi yırtarım kanıtlamak için. Komplo deyip geçmem. Kim geçer ki yani? Hele ki köklü bi parti, ana muhalefet. Dikkat ederseniz konuşmalara hep "insanların mahremine girerek çekim yapılıyor ve bunlar kullanılıyor" falan diye konuşuyor. Komplo deyip duruyor, "kardeşim yok böyle bişey, incelensin detaylı olarak" der insan, en azından ben öyle derdim, denir yani. Böyle bi adamın böyle bi olayda bu kadar üstünkörü konuşma yapması böyle birşeyin doğruluğunu işaret eder nitelikte yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 İşte ben de tam tersi benim için öyle montaj yapsalar "oha buna mı inanacak insanlar sizinle mi uğraşacam koskoca muhalefet lideriyim, istifa eder şovumu yaparım" derim mesela :P Kesin konuşmuyoruz zaten de bence çok büyük ihtimalle montajdır. Değilse Baykal ayıp etmiş, daha zevkli olmasını beklerdim, Vakit de ayıp etmiş insan kaliteli çeker madem bi şerefsizlik yapıyosun kaliteli yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Abi işte, şu an o psikolojide olmadığımız için "xyz" derim olayı işlemez. Böyle bi iddia varken o statüte bi adam bu kadar sessiz kalamaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 İşte adam 70 küsür yaşında deil mi? O tecrübeyle "söz gümüşse sükut altındır" lafını benimsemiştir :P yani o kadar tecrübeyle adamın vardır bence bir bildiği, biz olsak FUUUUUUUUUUUUUUUUUUU diye rage oluruz belki de işte o olmayabilir gibi geliyor. Neyse bence zaten asla gerçek mi deil mi öğrenemeyeceğiz kesin olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Öğrenilir abi elbet günü gelir, insanlar iftiraysa gerçekten böyle büyük bi lekeyle yaşamayı göze almazlar. Leke diyorum da, kimsenin sevişmesi değil benim leke gördüğüm. Sevişmenin bi rüşvet olarak kullanılmış olması, eğer böyle bişey varsa tabi. Bide, baykal tecrübeli ama sonuçta baykal abi, her mevzuda bi FUUUUUUU var adamın sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Onlar bilinçli FUUU'lar. Tactical FUUU sdfsdf başarısız ama tactical yani içgüdüsel ve istemsiz deil o rageleri ahah. Acaba kim gelcek başa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timbaland Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 forçen jargonu kullanmayın artık, yakışmıyor ağzınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Peki, bu arada, partinin başına baykal geçicek bak, görücez sdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 2 aylik denmesinin sebebi su baykal kisa sure once sac stilini degsitirdi, senelerdir yana tariyordu sacini 1-2 aydir torunu tavsiye etmis amerikan kesim yeni stil yapmis videodaki baykalin saci eski degil yeni model sabahta vardi bugun devami soyle said: BEL VE DİZ SORUNU: Deniz Baykal'ın özellikle son aylarda bel ve diz problemi yaşadığı biliniyor. Diz kapağında ve eklem yerlerinde sorunlar başlayan Baykal'ın, bu sıkıntısını yakın çevresiyle paylaştığı da konuşuluyor. Görüntülerde Baykal'ın doğrulmakta ve yürümekte zorluk çektiği anlaşılıyor. DERGİLERİN TARİHİ: 32 dakikalık gizli kayıtta, Baykal'ın güncel bazı konular üzerinde özel sohbet yaptığı, kendisine uzatılan dergilerdeki bazı makaleleri okumasının önerildiği belirtiliyor. Bu arada eski CHP liderinin, "Görüntüler 7-8 yıllık" yönündeki yorumlara tepki gösterdiği ve "AK Parti dönemi ile gizli kayıt arasındaki bağ koparılmak isteniyor" dediği ileri sürülüyor. "GÜVENLİ EV" İDDİASI Deniz Baykal'ın "mahrem görüntüleri" ile ilgili olarak kulislerde çarpıcı bir iddia konuşuluyor. Baykal'ın, Ankara Oran semtindeki bir sitede bulunan, "güvenilir" bir arkadaşına ait eve zaman zaman gittiği ve gizli kaydın burada gerçekleştirildiği ileri sürülüyor. GİZLİ EV: Edinilen bilgilere göre Baykal, parti genel merkezinde yapmak istemediği, bilgi ve belge paylaşımı içeren stratejik görüşmelerini bu güvenli evde yapmayı tercih ediyor. KİM BİLİYOR? Dubleks evi Baykal ve Ankara Milletvekili olan eski özel kalem müdürü Nesrin Baytok ile birlikte sınırlı sayıda ismin bildiği kaydediliyor. NASIL GİRİLİYOR? Baykal'ın yakın çevresinden bir milletvekilinin olduğu söylenen evin yüksek güvenlikli olduğu, dış kapının şifre ile açıldığı ifade ediliyor. OTEL DEĞİL ÇÜNKÜ... Görüntülerin otel veya misafirhane olmadığı, Nesrin Baytok'un yatağı düzelttiği sahnelerden belli oluyor. Bu görüntülerin evde oldukları izlenimini pekiştirdiğine dikkat çekiliyor. KAMERA YERLERİ: Bilişim uzmanları, bu güvenli evin girişinden itibaren salon ve yatak odasına kolayca tespit edilemeyecek kayıt sistemleri yerleştirildiğinden kuşkulanıyor. PROFESYONEL İŞ KUŞKUSU: Evin farklı noktalarına, yatağı görecek açıyla mikro kamera sistemi kurulduğu bilgisi karşısında Baykal'ın, "Bu amatör değil profesyonel bir iş" sonucuna vardığı, bu yüzden siyasi sorumlu aradığı söyleniyor. bide simdi videoda sevisme filan yokki, ayni odada giyinen bir kadinla bir erkek var, direk ali kirca gibi action gormedik videoyu izlemeyenler bu hataya dusuyor bazen, bence ayri zamanlarda giyiniyorlar odada, montaji yapan bunlari birlestirmis, izleyince bir hariketlerde bir tuhaflik oldugunu goruyorsunuz sevismis olabilirler tabi, yatak daginikta kac senelik sekreteri baykalin, belki aralarindaki dostluk seviyesi ayni odada soyunup giyinicek duzeydede olabilir yani, turkiyede olmasada dunyada ole cok acayip birsey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=igMqQUIQ2Dw sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ahaha video sdfg abi iyi de, montaj madem, nasıl boyun eğer gib konuşma yapar adam ya. Kendine yazık ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 fettullahın samimiyetine güveniyorum.. ben de o konuda Barkın'a kızgınım. Nesrin, kızları da al gel akşam gitar var, şarap içeriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bobilere firsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Emin olun iftira ise de gercek isede Bakal ne yepki verilmesi gerekecegini hepimizden iyi bilir. TR siyasetinde kac yıldır durmayı becerebilen biri burda nasıl davranacagını biliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 İşte, Baykal olduğu için emin olamıyorum. Çünkü Deniz Baykal gibi bi siyaset kurdu, özellikle son dönemlerde bazen çok garip tutumlar takındı. Acaba diyorum bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bu arada, Posta gazetesinden: "CHP lideri Baykal'ın seks kasedi skanladı nedeniyle istifa etmesinden sonra genel başkanlık için Kemal Kılıçdaroğlu'nun adı ön plana çıkmıştı. CHP Genel Saymanı Mustafa Özyürek dün NTV'de 'Baykal'ın aklındaki isim Kemal Kılıçdaroğlu' deyince parti karıştı. Baykal, Mustafa Özyüreği arayıp 'Adayım olursa bunu ben söylerim' dedi. Mustafa Özyürek 'yanlış anlaşıldım' dedi. Kılıçdaroğlu da 'aday değilim' diye açıklama yapmak zorunda kaldı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ya bu adamlar trolün önde gideni. çok güzel oyunlar çeviriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 defolsun gitsin su önder sav ve hizipçi tayfası bitirdiler koca partiyi. halk kılıçdaroğlunu istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 rahatsiz said: ya bu adamlar trolün önde gideni. çok güzel oyunlar çeviriyorlar. özyürek feci trollemiş ortamı harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Puahahaha Baykal geri dönemiyor dönerse chp bitecek. eğer akp yaptıysa bu olayı binlerce defa pişman olmuştur. Malum baykalsız bir chp onlar için çok daha tehlikeli. Yeni bir oluşum , taze kan demek. ortalık arapsaçına döndü. kimin eli kimin cebinde belli değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yeni olusum taze kan olsaydi turk solu sahlanmisti simdiye kadar adsfafds mitoz bolunme ile bolunuyor bizim solcular, cok okumanin zararlari oluyor buda bazen isanin sol kanadindami melek var sag kanadindami diye iki muhafazakar birbirine girse bir buyukleri gelir, din adamidir falan filan sol kanadinda oturuyor der laylaylom olur barisirlar mao nun en sevdigi renk kirmizimi yoksa sarimi diye birbirini olduren solcu var ama, sorsan "mao nun kirmizi/sari sevdigini soylemek davaya ihanettir!!!" der, pesinden kankilerini alir sonra bu kankilerle konusurken "stalin ayakkabisini kendimi bagliyordu yoksa hizmetcisimi vardi" diye kavga cikarir, bu defada kankilerinden bir gurup ayrilir kendi olusumunu kurar sonra o olusumda castro purosunu kibritlemi yakiyor yoksa cakmaklami diye kavga eder, gene bolunurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar