Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 http://i42.tinypic.com/qo9flz.jpg said: The story is about the strange courtship of a successful executive in life called Kou and a mysterious woman called Nino who lives under a bridge. It all begins when Kou almost drowns in a river but is saved by Nino. For saving his life, Kou fulfills Nino's desire to have a boyfriend. Thus, Kou becomes her boyfriend, but has to live with her under the bridge... Gene shaft'dan çıkan garip bir anime daha. 5 bölümü çıktı şimdiye kadar. Baya eğlenceli gidiyor. Hele 5. bölümdeki yeni op'u baya beğendim :D Bütün karakterler birbirinden garip, güzel, tavsiye ederim :) 2nd OP http://www.youtube.com/watch?v=TogXa0h5Dys&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Ben takip ediyorum bunu başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 iki OP de süper. sasuga shaft. biraz absürd falan ama izlettiriyor. maria'nın laf sokmalar (tu) 2. op'yi söyleyen maria'nın voice actor de DRRR'dan celty'miş. meaşşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bende sevdim cok bunu. seslendirmede kadro bomba hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 çok uçuk ve eğlenceli **** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 streaming olarak 720p gibi bişeyle veren bi site biliyomusunuz? ya da izlemek için biyer atabilirmi birisi öm ile =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 of 9. bolum superdi. star i da gintoki seslendiriyor tadindan yenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 AnimeOU çeviriyordu. Kalitesi de gayet iyi, bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bakabtde bakınırken 2. sezonunu gördüm, aynı kafadan devam ediyo çerezlik izleyecek bişi lazımsa 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar