forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=386054550562
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 şu herifler kendi kendilerini öldürseler
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 55. sn sonra hızındaki ani düşüş dikkat çekici makasa giren öküzlere diyecek bişey yok da makası yemeden önce ayağını gazdan çekmesi lazım iyi kötü diğer arabanın sesinden anlayıp
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Türkiye'de NFS underground bu kadar meşhur olursa olacağı bu. Zannediyolarki büle makaslar yapınca nfs 'deki gibi hatunlar yarışlarımızı başlatıcak, hergün sevişicez onlarla.
msuuut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 breh ! çok sağlam girmiş ama aradan be.
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 vaniLLe said: allahin idiotlari. ya tamam hem kendi canlarını hem başkalarının canlarını tehlikeye atıyorlar, o açıdan tepki göstermekte haklısın, ama bi yandan da zevk yani tutku binevi, anlamak zor dışardan.
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 hiçte zor değil anlamak, böyle bi bok beceriyorlarmış havalarına sokmanın alemi yok. gerçekten yetenekleri varsa bunu gösterebilecekleri yerler var. bu embesiller hızlıca geberip gitsinler mümkünse.
Manve_13 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Zevk tutku diosn da. Madem bu kadar hevesliler, bu işe bu kadar para harcamayı seviyorlar, gitsinler pistte yapsınlar napcaklarsa. Durduk yere kimsesnin canını yakmaya hakları yok.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bu yaz 3 araba go-karttan dönerken makasa girmeye çalıştı hıyarın biri, bizim olduğumuz arabayı sıyırıp geçti. sonuç ne oldu? takla attı ve kuzenini öldürdü.
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 heyecan yaşayacaktık bi kaç insan öldü. ama devlet suçlu pist yapmadı. ergen savunma sistemini terkedin artık.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 makas tarzı hareketlerin silah ile insanlara ateş açmaktan hiç farkı yok. birinde araba çarparsa biri ölür, diğerinde mermi denk gelirse biri ölür.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 insanları bu kadar korumayın dünya nufusu olmus 7 milyar bugun ben ölürüm yarın sen
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sevdiklerini bu tip aptallar yüzünden kaybetmiş insanların olabileceği ortamlarda bu tip troller yapmak çok çoçukça ve başarısız insanın işi.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 troll dersen o senin bakıs acin tabi. benim de yakın arkadasım oldu trafik kazasında. napalım? kaydıraktan kaymayalım mı, motosiklete binmeyelim mi, şelaleden atlamayalım mı? tamam lan vazgeçtim
Öne çıkan mesajlar