Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 imkanı var ama doktorlar için risk bayağı. 1-2 gün öncesine verirler belki de 1 hafta ve ötesi için çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 herşey sisteme giriliyor artık o yüzden imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 boşverya evrakta sahtecilik iyi bişey değil asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 elesso said: Mal said: googlelarken burda rastladım. bana çok lazım bu ya. doktor felan var mı işin iç yüzünü bilen. abi ikya vereceksen kendinde basabilirsin güncel tarihli bir rapor alıp paintte düzenle geç asffd. bizim burdaki ik göz ucuyla bakıp atıyo klasöre geçiyo. önerdiğin şey evrak sahtekarlığı, cezası var. sahte raporu kendi imzalamiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 memursan direkt memuriyetten atilma sebebi.. onun disinda dedikleri gibi artik butun muayeneleri medullaya giriyorsun dolayisi ile o tc kimlik numarasi belirtilen zamanda -1 hafta 1 ay once vs muayene girisi yoksa zaten .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 ben akaryakıt IK'da çalıştım, raporu saglik bakanligi/sgk ile entrgre database'e giriyorlardi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 o zaman sakatmış... boşver abi yakma kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 arkadaş yaktı mı acaba dönemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Açık öğretime vercem kayıt tarihi geçtiğinden mazeretli kayıttan faydalanmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Taam ya gerek kalmadı benim kayıt 12 ekimdeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar