Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Kapalıçarşı'da bir dükkanda eski püskü bir demir haç nişanı gördüm üstünde 1813 yazıyordu orjinal mi dedim orjinal dedi adam, fiyatını sordum 60 tl dedi. Bu fiyata Napolyon döneminden kalma madalya olmaz. İmitasyon mudur sizce? Ha bi de birinci dünya savaşından kalma vardı onada aynı fiyatı verince iyice emin oldum gerçek olmadığına ama yine de size de bir sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 katalog taraması yap.. bir de reprodüksiyon ise yine iyi fiyat gibime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 1813 kesin çakmadır sdfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ona küçük karbon testleri yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Aket-Atum said: ona küçük karbon testleri yap. adadasdsaSAsaS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 abi trollemeyin diicektim ama komik oluyo cidden bişey diyemiyorum sfdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Aket-Atum said: ona küçük karbon testleri yap. AHAHASF tamam konu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Katalog taraması derken? Bu konularda pek bilgim yok. Demir haç nişanları hoşuma gittiği için ilgimi çekmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Aket-Atum said: ona küçük karbon testleri yap. FUJHSADGDSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 abi tabiki cakmadir. satici 1200euro dese alicisi cikar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 istanbul üni kütüphanesinde güzel kataloglar var diye duymuştum, hani nişan hangi tarihler arasında verilmiş malzemesi nedir kim tarafından ne koşullarda verilmiş ne kadar verilmiş gibi (yaklaşık) internetten de katalog bulaiblirsin ama basılı mı olur yoksa online mı olur bilemedim çok daha basit bir şeyde büyük ya da eski antikacıları fdolaşıp bilgi toplaman yardımcı olabilir hani belki 1813 yılında o kadar çok kişiye o madalyadan verilmiştir ki değeri düşük kalmıştır.. hani bugün madalya dediğin şey dönem dönem değeri değişen bir şeydir.. atıuyorum ikinci dünya savaşı sırasında ruslar neredeyse herkese madalya vermiş askerden köylüye, e bu madalyaların maddi değeri düşük olur haliyle bu yüzden tarih ve madalya cinsinden araştırma yapman en iyisi.. /troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 imitasyondur zaten cogu koleksiyoner nisanin yaninda berati yoksa kabul etmez yani kisaca yaninda berati olmiyan nisanin degeride yoktur diyebiliriz ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 google goggles ile aratıver http://www.google.com/mobile/goggles/#landmark "berat koyayım da turat!" dersen bi sürü ww2 madalyası alıp, evde "biz bu nazileri nasıl püskürttüklerini iyi biliriz" diye lak lak edebilirsin tabii.. eğlenceli oluyor.. bi de yuri gagarin rozetleri falan var öle.. laika falan da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Viktor said: imitasyondur zaten cogu koleksiyoner nisanin yaninda berati yoksa kabul etmez yani kisaca yaninda berati olmiyan nisanin degeride yoktur diyebiliriz ehuehu evet bu daha kısa ve yeterli bir açıklama olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 berat kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kim değil ki.. sen bir berat olabilirsin mesela.. orada berat orijinalliğine ait bi belge olarak geçiyor cümlede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 (._.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 surat koyayım da turat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 >_<' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kabızsın herhal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 >*_*< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 http://images.encyclopediadramatica.com/images/7/74/Tidus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar