sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Delireceğim birazdan. Sabahtan beri en az 20 kişi aradı "Kiminle görüşüyorum? Beni aramışsınız." diye. Ev telefonumuz kendi kendine insanları arıyor abi. Daha önce başına gelen var mı hiç? Türk Telekom'u aradım, arıza kaydı falan aldılar ama hiç çözebileceklerini zannetmiyorum ben. Müşteri hizmetlerindeki kadın yine devam ederse dilekçe yazıp hukuki işlem başlatmanız gerek. Telefonunuz dinlenecek eğer birisi herhangi bir çıkar için bilerek yapıyorsa ona bakılacak falan dedi. Ama tamamen random yani, kadının tekiyle kavga bile ettim, niye önce biz aramadık deyip sonra yanlışlıkla olmuş diyorsun bana falan dedi. Abi ne diyeyim ki yani; "ii telefonumuz kendi kendine aramış sizi". Ben olsam ben de inanmam.
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Devamlı aynı numaraları mı arıyor peki?
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Telekom'dan başka birinin çözebileceğini sanmıyorum, belki de telsiz telefon açık kalmıştır düğmelere basılı bir şekilde öyle arıyordur. :P
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 hem kendi kendine arıyor olsa sürekli meşgul olması lazım.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 aysecan sen cebinden dene baem telefonun mesgul mu yoksa hatlarda bisi warda senin telefon mu cikiyo surekli milletin last calll olaynda
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Cep telefonum yok ki ya. Öyle telsiz açık kalması falan değil yanımda duruyor telefon şu an. Bence kesin hatlarda bir bokluk var. Bu yeni trendi çünkü, eskiden beri zaten hep başkaları şirket diye arıyor bizi. Bugün Microsoft diye aradı bir adam mesela. Gerçi o tabii milletin yanlış numara vermesinden dolayı da olur ayrı da, bazen gece geç saatte mesela telefon çalıyor açıyorum 2 kadının telefonda konuşması asdasf. Sorunlu bir ev telefonumuz var genel olarak. Ama bu çıldırttı artık çünkü gerçekten sürekli abi. Teknik problem ıkbık iyi günler deyip kapatıyorum, anında çalmaya başlıyor alet. Fişi de çekemiyorum dediğim gibi cep telefonum yok herkes burdan arıyor. Her seferinde de tanıdıktır diye açmak zorunda kalıyorum yoksa açmam.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 cep telefonun yok? cüce yanlış acc açık kalmış aga
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sesu said: Cep telefonum yok ki ya. burda bıraktım okumayı.
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 dostum kız ingiliz türkiyede çekmiyo telefonu
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 cep telefonu edinmek en kolay çözüm gibi
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 gecen gece tam 12 de benim basima tuhaf bisi geldi gizli numara ariyor, aciyorsun belli arakliklarla tus basiyor telefonu kapiyorsun saniyesinde yeniden ariyor 30 dk filan ac kapa ac kapa fisi cektim direk, sabah fisi takar takmaz yeniden caldi actim alakasiz bir adam cikti bilmemkim ordami dedi yok dedim durdu dinledi yanlis numara yanlis dedim heeeeee dedi baktim kapamiyo cat diye kapadim korkuyorum CIA oyununami geldim lan acep
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kuzey korede yaşıyorsan CIA olabilir.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 yardima geldim ama yardim edemeyecegim biseymis. ah su basliklar.
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Rasmon said: sesu said: Cep telefonum yok ki ya. burda bıraktım okumayı. Ya şarj aletim evde bir yerde kayıp, yenisini almaya üşendim nasıl olsa etrafımda hep biri var ulaşmak isteyen ordan arıyor diye telefonsuz geziyorum.
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 hukuki işleme gidene kadar telefon numarasını degıstır daha rahat edersın
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Neyse Türk Telekom arıza servisi geldi, aşağıdan aradı evet sesiniz geliyor telefonunuz çalışıyor hanımefendi falan deyip kapatıyordu tam, dedim seni yanlış bilgilendirmişler agalit sdf. Babamın üzerine telefon hala senelerdir burda yaşamıyor olmasına rağmen. Dinlendiğimizden şüpheleniyorum, bence hepsi ondan.
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Wolas said: hukuki işleme gidene kadar telefon numarasını degıstır daha rahat edersın Telefon numaramız fazla güzel/kolay, o yüzden uğraşıyorum. Olmazsa elbet değiştirmek zorunda kalacağım.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 seneler önce ben daha ufak çocukken olmuştu benzer bişi. birini aramak için telefon açmıştık ki 2 kişinin karşılıklı konuşmasını duyduk işin ilginci onlar da bizimkini duymuştu. nasıl oluyor bu iş pek bilmiyorum ama bildiğin konuşmalarına salça olduk adamların sdfs.
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Ahahaha yok bizim dediklerimiz duyulmuyor. O muhabbet paralel hatlarda çok oluyor genelde. Bizim de site içi telefonları kullanınca mesela başka iki dairenin konuşmasına bağlanıyor arada. 4 kişi konferans kafası sfaf.
Öne çıkan mesajlar