Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım pilinz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Delireceğim birazdan. Sabahtan beri en az 20 kişi aradı "Kiminle görüşüyorum? Beni aramışsınız." diye. Ev telefonumuz kendi kendine insanları arıyor abi.

Daha önce başına gelen var mı hiç? Türk Telekom'u aradım, arıza kaydı falan aldılar ama hiç çözebileceklerini zannetmiyorum ben. Müşteri hizmetlerindeki kadın yine devam ederse dilekçe yazıp hukuki işlem başlatmanız gerek. Telefonunuz dinlenecek eğer birisi herhangi bir çıkar için bilerek yapıyorsa ona bakılacak falan dedi.

Ama tamamen random yani, kadının tekiyle kavga bile ettim, niye önce biz aramadık deyip sonra yanlışlıkla olmuş diyorsun bana falan dedi. Abi ne diyeyim ki yani; "ii telefonumuz kendi kendine aramış sizi". Ben olsam ben de inanmam.
Mesaj tarihi:
Cep telefonum yok ki ya.
Öyle telsiz açık kalması falan değil yanımda duruyor telefon şu an.

Bence kesin hatlarda bir bokluk var. Bu yeni trendi çünkü, eskiden beri zaten hep başkaları şirket diye arıyor bizi. Bugün Microsoft diye aradı bir adam mesela. Gerçi o tabii milletin yanlış numara vermesinden dolayı da olur ayrı da, bazen gece geç saatte mesela telefon çalıyor açıyorum 2 kadının telefonda konuşması asdasf.

Sorunlu bir ev telefonumuz var genel olarak. Ama bu çıldırttı artık çünkü gerçekten sürekli abi. Teknik problem ıkbık iyi günler deyip kapatıyorum, anında çalmaya başlıyor alet.

Fişi de çekemiyorum dediğim gibi cep telefonum yok herkes burdan arıyor. Her seferinde de tanıdıktır diye açmak zorunda kalıyorum yoksa açmam.
Mesaj tarihi:
gecen gece tam 12 de benim basima tuhaf bisi geldi

gizli numara ariyor, aciyorsun belli arakliklarla tus basiyor
telefonu kapiyorsun saniyesinde yeniden ariyor

30 dk filan ac kapa ac kapa fisi cektim direk, sabah fisi takar takmaz yeniden caldi actim alakasiz bir adam cikti bilmemkim ordami dedi

yok dedim

durdu dinledi

yanlis numara yanlis dedim

heeeeee dedi

baktim kapamiyo cat diye kapadim

korkuyorum
CIA oyununami geldim lan acep
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

sesu said:

Cep telefonum yok ki ya.

burda bıraktım okumayı.

Ya şarj aletim evde bir yerde kayıp, yenisini almaya üşendim nasıl olsa etrafımda hep biri var ulaşmak isteyen ordan arıyor diye telefonsuz geziyorum.
Mesaj tarihi:
Neyse Türk Telekom arıza servisi geldi, aşağıdan aradı evet sesiniz geliyor telefonunuz çalışıyor hanımefendi falan deyip kapatıyordu tam, dedim seni yanlış bilgilendirmişler agalit sdf.

Babamın üzerine telefon hala senelerdir burda yaşamıyor olmasına rağmen. Dinlendiğimizden şüpheleniyorum, bence hepsi ondan.
Mesaj tarihi:
Wolas said:

hukuki işleme gidene kadar telefon numarasını degıstır daha rahat edersın

Telefon numaramız fazla güzel/kolay, o yüzden uğraşıyorum. Olmazsa elbet değiştirmek zorunda kalacağım.
Mesaj tarihi:
seneler önce ben daha ufak çocukken olmuştu benzer bişi. birini aramak için telefon açmıştık ki 2 kişinin karşılıklı konuşmasını duyduk işin ilginci onlar da bizimkini duymuştu. nasıl oluyor bu iş pek bilmiyorum ama bildiğin konuşmalarına salça olduk adamların sdfs.
Mesaj tarihi:
Ahahaha yok bizim dediklerimiz duyulmuyor. O muhabbet paralel hatlarda çok oluyor genelde. Bizim de site içi telefonları kullanınca mesela başka iki dairenin konuşmasına bağlanıyor arada. 4 kişi konferans kafası sfaf.
  • Yeni Oluştur...