Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 şimdi farkettim, wow'u açınca laptoptan düşük bir şekilde trrrrrr diye bir ses geliyor. format sonrası kopyala yapıştır şeklinde attım bilgisayara, onunla mı alakalı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 hiçbir software tırr diye sese sebep olmaz, donanımsal birseydir, Wow u attıgı kısımda bad sector vs varsa Hdd de alakalı olabilir, yada wow/benzeri bir yazılım calısıken sistem daha cok kaynak tuketip ısınacaktır, fan devri artacaktır, fan hızlı dönerken sürtünüyor olabilir, Hdd i kontrol et, laptopun BIOS unda Hdd self test tarzı birsey olabilir, sorun yoksa defrag yap Laptop un fanı kirli vs isede onu temizle/temizlettir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 biosta öyle birşey bulamadım, ayrı bir program var mı o işi yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 fan ya da hdd dir heralde. ben fan diye tahmin ediyorum. fan demisken icerdeki her fanı kontrol et. ekran kartı ustundekiler, islemci ve guc kaynagı ustundekileri filan da kontrol et. bazen kablo filan değebiliyor ya da direk fan da omrunu tamamlayıp bozulmus olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 fandan gelmiyor gibi ses samsung r630 kullanıyorum, touchpadin sol tarafından içerden geliyor gibi bu ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 aç bak orada ne var diye. ekran kartı filan olabilir belki. onun fanıdır. yani pc de ses cıkaracak cok bir sey yok. hdd var fan var. suan aklıma gelen bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 abi laptopu açmaya yemiyor ya :) hd tune ile taratıyorum şu an, görücez bakalım. o programı da ilk kullanışım, neresinde neye bakmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bende de var bu sorun var ve muhtemelen fan kirliligi kaynakli. laptop fani temizlemek de yemiyor acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sende de wow çalışırken bir süre sonra kesik kesik çalışmaya başlıyor mu? saniyede bir takılıyor bende bir süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 yani sadece wow degil genel olarak pc cok acik kalirsa ya da boyle agir uygulamalar calistirirsam bir sure sonra o dedigin sey oluyor evet. dedigim gibi muhtemelen fan kirlenmesi ve buna bagli olarak isinma. servise goturup temizletmek falan lazim da iste kim ugrascak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 hele vize haftasında kim uğraşacak o da beni düşündürüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Fana böcük girmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 arthas'ın hayalet mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 çok iyi düşünmüşsün frostmourne hungers ya da kılıcımı kırdılar diye bağırıyordur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bnm de laptopumun fanindan ses geliyor ve garantisi bu ay doldu, ayrica zaten amerikadandi garanti, burda gecmez. simdi acip baksam fani temizlemeye calissam duzelir mi acaba, denemeye deger mi yoksa hic ugrasmamak mi lazim, bozarim flm diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Fan normal dönüyormu yoksa arada bir takılma falan yapıyor mu? Bİrde ısı kontrolü varsa dereceler normalin üzerine sık sık çıkıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar