zydar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Arkdaşlar, 1 hafta önce bi yasa çıktı meclisten. Bu yasaya göre artık yemek yerlerini denetleyenler en az 1 ay önceden denetlicekleri yemek üreten (restorant-pastane vs) yerlere haber vericekler. Diceklerki; "Sayın restorant sahibi 1 ay sonra sizi denetlemeye gelicez" Sonra zamnaı gelince denetleme yapılıcak ve tabiki dükkan işletme sahipleri onlar gelmeden önce yapcakalrı süper temizlikle tam not alıcaklar. SOnra gene eski şeye dönülücek. Artık şok denetlemeler, arena ekibinin yaptığı gibi ansızın gelip etrafı denetleme olmicak.. Bence aşırı saçma bir karar..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bole bı kararı almak ıcın ustun zekalı olmak lazım yanı=P aslında sole yapsalar ole msj yolluyorlar sora hemn msjın geldıı gun gıdıyorlar teftıse hueuhe restoran sahıpı dut yemıs bulbule donuyor tabı hueh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bence 1 ay içinde herhangi bir gün gelicez falandır o[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 yok abi haber lerde falan sölemilerdi en az 1 ay süre vericeklermiş temizlemeleri için..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 sacmalııa baq ya....[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 euheuhe abi çok çalıştıklarını göstermek için, kendilerinin bile bilmediği, içinde ne var ilgilenmedikleri yasalar çıkartıyorlar.. zaten çok temiz yerlerimizdi, şimdi iyice temiz olcak her yer :D[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 eeh kaza geliyorum dese sende kaçsan kazanın ne espirisi kalırki yani:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 yanlışın olmasın? temizliğe uygun olmayan yerlerin düzenlenmesi için 1 ay süre verilmesi gibi bir olay falan gliyor aklıma. eğer dediğin gibiyse ç.kü tuttuk, zaten temizlik diye bişey yoktu iyice azıtır millet.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ne bçim iş la bu rezervasyon yaptırır gibin peeh[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 daha neler gelecek başımıza neler[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 mesela sole bısey cıkabılır "bı aya gelıoruz kendınızı hazırlayın tmm mı cnm bnm " olabılır ya da "herhangı bı ay gelebılırz dıebılırler" (baq bu ıı olur aslında hep tetıkte olur restoranlar fln..)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ne komik bisi lan bu. -alo biz cuma gunu denetlemeye gelcez uygunmusunuz? -ya abi kusura kalma biz cumaya gitcez sen pazar gunu gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Şimdi milleyetin falan arşive bakıyorum haberi koyucam buraya sizde bi arayın mutlaka bulursunuz..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Basıldığı anda pisliği yüzünden kapanmasındansa yapılacak olan baskında kapanmamak için eksikliklerini toparlamaya çalışması daha mantıklı değil mi? Kontrolden sonra iş yerini eski pis haline sokmak için sokaktan bilimum haşerat ve pisliği toplamaya çıkacak halleri yok herhalde.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 şimdi meclisde caerin işiyle uğraşan restoranalrı olan meclis üyeleri vardır en azından oların yakınları[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 heraldeki olmasa boyle sacma yasa neden ciksin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eks Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Ya bu trafik polisinin 200 metre ilerde radara yattik, yani ona gore demesi gibi bisi... hadi bakalim[signature][hline]Illa 3 karakter olcak diye senelerin "X" ini yaptik "Eks"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Eks, 06 Ağustos 2004 02:32 tarihinde demiş ki: Ya bu trafik polisinin 200 metre ilerde radara yattik, yani ona gore demesi gibi bisi... hadi bakalim euhehu guzel benzetme oldu valla tebrıkler ....=) hatta tabela koyarlarmıs 200m once "Dıkkat pusuya yattık son model radarımız var ona gore"... tabelayı takn 2 kısınn dıalogu -heuhe lan Osman sımdı ne ceza keser bu polısler ha uff uff bu kadar zahmete gırdıklerıne gore..dı mı?!? -Sn S***ksn Ugurcan...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 türkiye..[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 "biz x ay içinde gelcez ama hangi ay geldiğimizi bilmeyeceksiniz.gelmeden bir ay önce haber vercez" diye bişey çıkarsalardı güzel olurdu ha :)[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar