Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BJK 100.yıl forması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahah dusunuorum dedım ya, ayrıca oyle ucuza bırakmam bunu delimiyim, 10 yıl sonra iyice değerlenir bu, 10 futbolcunun ımzası var, sergen, ilhan mansız, ronaldo , tayfur vb.. ama tümer de var işte o değerini düşürüyor biraz :)
Mesaj tarihi:
Esh said:

beşiktaş forması abi o.

istesen de değerlenmez çok.

halkın takımıyız biz.

hakket ha
maçtan sonra hatıra formalar satılıyor bir adet
sabaha anca satılmış oluyor 500 liradan
Mesaj tarihi:
facebook da resmını gören arkadaslardan biri 1000 tl hemen vereyim demişti geçen sene, satmamıştım heralde yine satamam kıyamam ya,
Mesaj tarihi:
yok dıkkat edersen 1000 tl ye satmadım demişim, en az 2000, bi de garanti isterim , bunu alan adam çerçeveden çıkartmıycak, üstüne giymeyecek, öyle duvarında duracak her hafta 1 kere silecek felan, değerini vermesi lazım :)

beko o sunun tam altındakı imza tümerin
Mesaj tarihi:
Genele vurduğumuzda en değerli ikinci el formalar hep Beşiktaş'ın oluyor yalnız, eskiler ama 90ların sonu 2000lerin başı falan sdfsd

Tinu'nun şu forması şuan rahatlıkla 750TL falan eder minimum, 1000'e bile satabilir adamını bulursa. Eğer maçta giyilmiş forma ise olağanüstü bir değer artışı olabilir.

Mesela şuan bir forma var. Vakıfbank reklamlı şu yanılmıyorsam Manchester'i yendikleri dönemden kalma ve maçta giyilmiş bir forma, ŞL armaları falan var ki şuan bile arma bastıramıyorsun lisanslı ürüne Türkiye'de, 15.000'den satıyor eleman asdf

Fenerbahçe formaları genelde çok ucuz, çok rahat bulunabiliyor çünkü ama özellikle Emlak Bankası ve Vakıfbank reklamlı formalar çok değerli, çok az basılmış o dönemlerde çünkü,

GS'nin de UEFA'yı aldığı yıl basılan formalar çok ender bulunuyor ve bayağı değerli, özellikle finalde giyilen formanın isimsizinin 300TL'ye falan satıldığını gördüm ikinci el
Mesaj tarihi:
o değilde

http://img696.imageshack.us/img696/289/14maradona1.jpg

http://img69.imageshack.us/img69/3195/14maradona2.jpg

şöyle birşey buldum bende, arjantin'den alınma özel basım. Satış fiyatı normalde 150 dolar, eleman 150TL'ye satıyor asdfas

eder mi o kadar, değer mi halen düşünüyorum asads
  • Yeni Oluştur...