S-H Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 hmm anladım yani pre order yapanla tek fark şu taunt özelliği sanırım öyle mi? *legionerin tauntuyla aynı mı nedir olayı ?
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yok aynı degil sadece ufak bi miktar regen veriyormus taunt tabi kesersen adamı. Ama kaç kere yaptın dersen 0.. hiç aklıma gelmiyor bide cast time gibi bişeyi var bi garip adamı kovalarken duraksaman gerekiyor. Bide kalkanımız var boru gibi pre-order'lara
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Tauntun regen falan bi özelliği yok pre-orderın avantajı sarı isim, sarı kalkan, taunt Tauntta sadece tatmin için 1k rangeden 0.5 channel süresiyle adama atıyosun 15 sn boyunca karşı takımda ki herkes seni görebiliyo bu 15 saniye içinde tauntladığın adamı kesersen SMACKDOWN diye bağırtıyosun feci bi gaz veriyo kesemezsen püüü rezil nub falan gibi bağırıomuşta tabi ben hiç denk gelmedim ona (H)
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ya ben senin nickini senelerdir custotem diye okuyormusum
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 bende pre order yaptım sayılır lan. release'den 4 gün önce aldım bana niye vermiyo itler?
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bende o özellik vardı sarı kalkan sarı bişi falan dün baktığımda yoktu neden acaba...
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Almaktan vazgeçtim ben, vakit sıkıntısı çekiyorum, az oynadığım için alemin maskarası olmak istemiyorum.
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bişey olmaz benim de az vaktim var, üstelik 2-3 kere dota oynamış olmanın haricinde bi tecrübem de yok. 3 haftadır felan oynuyorum günde 2-3 kere en fazla. al dursun kenarda :)
Öne çıkan mesajlar