spompas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 download edemedim bir türlü ama idlerini veriim ilerde illaki dl edebiliriz. 44414036 (lavergaloka) deadwood, diğer oyunu direk kayıttan sildiler sanırım report ettilerse. listede son 10 gündür hiç devo düşmanım gözükmüyor imkansız gibi birşey.
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Fistan said: oguz sen alma swiftle magebane e ulti atiyosun ben onu ucuruncada sovuyon kiriyosun kalbimi Seni kıracağıma tiny nin taş kafasına kırarım kanka =/
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ben bugunku 2 oyunda maphack oldugundan emin oldum. adamlar hiçbi şekilde gank yemedi. bizim mapte adam yokken elemanlar tek başlarına suyu geçip biz adama hreketlenene kadar creep kesiolardı kaç kere oldu. replaye de baktım adamlar ward almamış oyun boyunca 2 kere ward almışlardı 1 i oyun başında.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 game id verin bizde izleyelim şu map hackli replayleril ütfen. cidden merak ediyorum yani. spompas o verdiğin oyunun replayi download edilemiyor nedense. ama aynı adamın o gün oynadığı bir önceki ve bir sonraki oyunlarına bakıcam şimdi. büyük ihtimalle onlarda da vardır maphack eğer senin oyununda kullandıysa.
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 maphack olacağını zannetmiyorum da bu blacksmithin bi bugı hilesi fln var mı hiç? geçen bi oyunda bi tip denk geldi ne cast etse multicast yemin ederim bir kere bile normal atmadı adam ya
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Luriel said: ben bugunku 2 oyunda maphack oldugundan emin oldum. adamlar hiçbi şekilde gank yemedi. bizim mapte adam yokken elemanlar tek başlarına suyu geçip biz adama hreketlenene kadar creep kesiolardı kaç kere oldu. replaye de baktım adamlar ward almamış oyun boyunca 2 kere ward almışlardı 1 i oyun başında. oh be kendimi yalancı durumuna düşürmüş gibi hissetmiştim, dotayı 2004 den beri oynarım 5.84 den sonrasına abanmışlıgım vardır. nice oyunlar gördüm ama kimde war kimde yok ayırt edebilecek durumdayım. eminim bu itoglu itlerde olduguna. %99 u rus zaten sırf buna inat tereddüteyim. adamların ekmeğiyle oynamak istemem cok tatmin edici bir oyun ama hile olayları canımı sıkıyor. valve ın vac secure gibi bir sistemi kurmaları gibi ihtimmalerinin olmadıgını dusunuyorum çok basit bir firma kacıyor valve un yanında. illaki VAC gibi core.dll veya hl.exe gibi dosyaları etkileyeck program kullananların direk banlanma sistemi gelmeli veya valve un yaptıgı gibi secure or non secure server secenegi gelmeli. bunun çözümü budur aa bu arada alıyorum oyunu yarın merak etmeyin.
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Oce4n said: em oyun mu? canın sağolsun.. alışmak sevmekten daha zor oluyor alışmışız bir kere em ye ölede devam senin canını yerim ben ciğerim=)
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Masticore said: hep 4x mi atiyodu mesela lvl 16 da hep 4x atmadı arada 2x 3x lerde olmuştur ama lvl 6 dan itibaren hep multicast attı
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 aldik ama yazin oynayabilicek miyiz bakalim.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Almayın abi sürekli Bad Data beta bitsede bunlar devam edicek.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 aksamın 8inde serverların kapanması nedir ya
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Patch geliyor birader şaka mısınız siz?
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ergen misiniz lan gündüz koysunlar peçi
Öne çıkan mesajlar