Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler HoN 'u satin aliyor ya da aldi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
download edemedim bir türlü ama idlerini veriim ilerde illaki dl edebiliriz.
44414036 (lavergaloka) deadwood,
diğer oyunu direk kayıttan sildiler sanırım report ettilerse. listede son 10 gündür hiç devo düşmanım gözükmüyor imkansız gibi birşey.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

oguz sen alma
swiftle magebane e ulti atiyosun
ben onu ucuruncada sovuyon
kiriyosun kalbimi

Seni kıracağıma tiny nin taş kafasına kırarım kanka =/
Mesaj tarihi:
ben bugunku 2 oyunda maphack oldugundan emin oldum. adamlar hiçbi şekilde gank yemedi. bizim mapte adam yokken elemanlar tek başlarına suyu geçip biz adama hreketlenene kadar creep kesiolardı kaç kere oldu. replaye de baktım adamlar ward almamış oyun boyunca 2 kere ward almışlardı 1 i oyun başında.
Mesaj tarihi:
game id verin bizde izleyelim şu map hackli replayleril ütfen. cidden merak ediyorum yani.

spompas o verdiğin oyunun replayi download edilemiyor nedense. ama aynı adamın o gün oynadığı bir önceki ve bir sonraki oyunlarına bakıcam şimdi. büyük ihtimalle onlarda da vardır maphack eğer senin oyununda kullandıysa.
Mesaj tarihi:
maphack olacağını zannetmiyorum da bu blacksmithin bi bugı hilesi fln var mı hiç? geçen bi oyunda bi tip denk geldi ne cast etse multicast yemin ederim bir kere bile normal atmadı adam ya
Mesaj tarihi:
Luriel said:

ben bugunku 2 oyunda maphack oldugundan emin oldum. adamlar hiçbi şekilde gank yemedi. bizim mapte adam yokken elemanlar tek başlarına suyu geçip biz adama hreketlenene kadar creep kesiolardı kaç kere oldu. replaye de baktım adamlar ward almamış oyun boyunca 2 kere ward almışlardı 1 i oyun başında.

oh be kendimi yalancı durumuna düşürmüş gibi hissetmiştim,
dotayı 2004 den beri oynarım 5.84 den sonrasına abanmışlıgım vardır. nice oyunlar gördüm ama kimde war kimde yok ayırt edebilecek durumdayım. eminim bu itoglu itlerde olduguna.
%99 u rus zaten sırf buna inat tereddüteyim. adamların ekmeğiyle oynamak istemem cok tatmin edici bir oyun ama hile olayları canımı sıkıyor.

valve ın vac secure gibi bir sistemi kurmaları gibi ihtimmalerinin olmadıgını dusunuyorum çok basit bir firma kacıyor valve un yanında.
illaki VAC gibi core.dll veya hl.exe gibi dosyaları etkileyeck program kullananların direk banlanma sistemi gelmeli veya valve un yaptıgı gibi secure or non secure server secenegi gelmeli.
bunun çözümü budur
aa bu arada alıyorum oyunu yarın merak etmeyin.
  • Yeni Oluştur...