Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow 30 ağustosda çıkıyor

jagd

Öne çıkan mesajlar

da bizzat blizzardın da dahil olduğu Vu Games şirketlerinin başkanı e3'ten hemen önce açıklama yaptı zaten: abd için kasım 2004- kore için aralık 2004 diye.

sonra e3 içinde resmi açıklama yapıldı basına, aynı tarihler için, ayrıca herhangi bir blizzard sitesinde vb yazmıyor 30 ağustos diye, stratics'te dahi yazmıyor böyle bir açıklama, tamamen sallamışlar bence bazı alışveriş sitelerinin verdiği tarihlere göre.
basın açıklamalarını takip etmiyorlar mı nedir bu sitenin çalışanları lol

resmi açıklamalar buralardan okunabilir;

one

two

son söz: wow update topiclerini takip edin, oyun hakkında çıkan en ufak haber bile orda zaten var, bu mmorpg.com'daki elemanların yazdıklarından daha doğru en azından :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

umarım avrupa çok beklemez =)Ya bu arada abi bu oyunu kım getırcek tr ye blizzardın turk disb. esen oyun onlarda en son TFT yı oyun cıktıktatam 2-3 ay sonra tr getırdıler walla wow ne olcak merak edıorum yanı oyun cıktıktan adamlar lvl 50 lere geldıkten sonra ben baslıcaksam walla ağlarım.....

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 26 Mayıs 2004 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla swg getirme (getirememe) faciasından sonra hiçbir disributore güvenmem ben wow için, kesinlikle işimi şansa bırakmam.

oyun çıktıktan max 4 gün (dhl) ila 1 hafta içinde benim elimde olacak bu kesin, kargo parası önemli değil, 100$ bayarım ben 3 ay sonra oyuna girmektense.

gümrük problemi olmaması için ben max 2 tane getirmeyi düşünüyorum ama 1 de olabilir, o belli değil şimdilik.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Resmi açıklamada ABD ve Kore sunucuları dışındakiler için denen şu: Önce bu ülkelerdekiler tüm özellikleri ile stabil bir şekilde çalışır hale geldikten sonra diğer ülkelerde de sunucular açılacaktır..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

50$ diye tahmin ediyorum,bu fiyata ilk ay online oynama bedeli dahil olur,sonraki aylar 13-15 $ civarı olur sanırım.Ama 2 sene sonra 2 tane add onu gelmiş olabilir her add-on da 20 şer dolar desek yine aynı paraya gelir gibime geliyor oyuna başlamak.

[Bu mesaj jagd tarafından 30 Mayıs 2004 02:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 01 Haziran 2004 16:04 tarihinde demiş ki:
Oyunun open betası olacağına göre cdleri getirtmemize gerek kalmayabilir. Lineage gibi olur diye tahmin ediyorum, betadan sonra cdkeyi satın alır başlarız hemen oynamaya.

Aaa ben istemem WoW güzelce cd kutusu görmek istrim ve o 2-3 günlük heyececanı biraz daha yaşamak isterim ve umarım open betadan sonra accountlar sıfırlanır yoksa hiçbir zevki kalmaz oyunun...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Sosyal ağlarda paylaş

kawa saten sıfırlancak endıselenme ama 2-3 gun daha beklerım heyecanla demıssın ben oyunun trye gelmesıne ıhtımal vermıyorum sahsen o yuzden netten key alım yeter bana sonucta kutusu bana oynatmıcak bıse TFT ıle ROC orj aldımda new oldu dvd kutusunda geldı oda ole olucak dvd kutusunda werecekler en fazla[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
LvL 35/27 Thief <=>Shindei-TR
Lag Sux Turk Telecom Rox T.T
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda netten cd key satışı olmayacak diye bir açıklama yapmışlardı bir süre önce, fikirlerini nasıl değiştirirler bilmem. Ama kesinlikle open betadan sonra karakterleri silerler..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...