Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 arkadaşlar birde oyunda müzik olsunmu? :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 oohhha erutan'da gizli yetenek varmış da bilmiyor muşuz euhe.. grafikler sux tabii ki de.. ama pokemon, zelda, legend of mana gibi oyunlara alıştığımdan, bu oyunun grafikleri bana pek kötü gelmiyor.. bak sana öneri, super nintendo'daki Zelda: Link To The Past'i oyna Onların grafiği çok şirin. Oyunu biraz daha ona benzetmeye çalış. Hatta daha sevimlisini yaparsan süper olur. Oyun hakkında, scripting/programlama ve resim çizme dışında herşeyde yardım edebilirim. Uzun süre bu tip Japon RPG'lerini oynamışlığım var :D[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 :) bone vallaha yardım edebilirsin cok isterim harita,vendor,item yapmaktan başka careniz(miz) yok :) simdilik bunları coğaltmalıyız sonra gezip koyacağız :) sizin yarattığınız vendor,itemları :) yanlız MSN adreslerini özelime yollarsanız sevinirim icq da tek tek olmuyor msn de party muhabbeti varya :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 müzik olcaksa ben ve elektro kızım gaz, bol distortion'lı müzikler yapmaya hazırız, ama iyi bir kayıt imkanım yok ne yazik ki. kaliteyi bi şekilde düzeltmeyi başarırsam falan haber veririm. ya da böyle gaz müzikler oyuna uyarmı bilmiyorum :p soldata uyuyodu eheh.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 guitar pro ile yapabilirsin güzel müzikler :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 zelda müziğini dinlemenizi öneririm, ispanyol tarzı bir şarkı süper gidiyordu..[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 playerworlds adli program degil mi bu ya ? bi ara bende ugrasmistim ama sonra sildim direk cok kisitli bi program cunku tabi ufak eglencelik biseyler cikartabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 kardeşim siz metal rock falan istiyosanız söyleyin uğraşayım. yok diyosanız ben midi istiyorum yokum ben. :p[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Hoja koy arkaya bard's song'ı herkesi idare eder..[signature][hline][size=1][/b]Müziksiz hayat bir hatadır. Nietzsche Hatasız kul olmaz.. Gencebay [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bu oyun nette gördüğüm bi oyunu pek bi andırıyor sıfırdan mı yapıyorsun yoksa editör falan mı var[signature][hline]Spyro, 02 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Walla biz ascra ile her daim kırıntı ve chocolate'a takılıyoruz, yıkılıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: arcane, 05 Ağustos 2004 21:56 tarihinde demiş ki: bu oyun nette gördüğüm bi oyunu pek bi andırıyor sıfırdan mı yapıyorsun yoksa editör falan mı var playersworld adli programla yapiosun google da playersworld die aratirsan sayfasindan cekebilirisn programi ayrica baya uyesi olan bi mmorpg var bu programla yapilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 pokemon muzıı koyalım eheeuhe=) bard's song ıdare eder ya gercekten ..berdush'a canı gonulden katılıyorum...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: GEd, 05 Ağustos 2004 21:58 tarihinde demiş ki: said: arcane, 05 Ağustos 2004 21:56 tarihinde demiş ki: bu oyun nette gördüğüm bi oyunu pek bi andırıyor sıfırdan mı yapıyorsun yoksa editör falan mı var playersworld adli programla yapiosun google da playersworld die aratirsan sayfasindan cekebilirisn programi ayrica baya uyesi olan bi mmorpg var bu programla yapilmis playerworlds sayesinde kolay bi şekilde underground oyun hazırlayabiliyorsunuz gerekli bilgiler www.playerworlds.com dan bulabilirsiniz :) coğu 2d mmo playerworlds ile yapılıyor ayrıca bir SS daha :) yeni yaptım nasıl? :)[signature][hline][Bu mesaj Erutan tarafından 05 Ağustos 2004 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Tebrik etmek lazım.[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 millet cıldırdı sorun cıktı sanırım biri başka GFX ile girince sapıtıyor :) neyse artık kapadım biraz Gfx leri düzeltiyim yollarım sizlere modlar :) duyun burdan :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 1d oyunmu bu :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 -3d abi bu nettin :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar