Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Azmodai said: AFFETME PARCALA... bence baslayabilirsin, o oyundaki insanlarin cogu olmedi mi? iki oyun olsa nolacakki? E abi Spyro diğer oyunu yönetiyor, bunda oyuncu. Ne bileyim, oyunculara zorluk olur diye dedim, itirazları olmazsa başlatayım akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Baaaşlat! Baaaaşlat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 itirazım olmaz benim.. oyunumun 1 turu kaldı.. gün içinde bitecek.. zaten 19-20 tane oyuncu var senin oyunda.. rollerin dağıtılması, confirm edilmesi falan derken akşamı bulur.. ufaktan pmleri atmaya başla bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Derse gitmem lazım, öğleden sonra gelir ayarlamaları yaparım. Akşama veya en geç yarına başlar oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 rica ediyorum aktif olsun ama bu oyun. 6-7 kişi oynayıp geri kalanlar gelip linç: mücahit, bence katil hakkı diyip 3 günde bir post atmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 fps değilki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 daha oyun başlamadan mücahit ve hakkıyı hedef göstermen senin katil olduğunu gösteriyor bence... Linç: blazkowicz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 modun elinde olan bir şey değil ki bu.. baştan yazıyoruz "aktif olamayacaksanız adınızı yazdırmayın" diye.. "aktif" derken dakika başı post atmayı kastetmiyoruz ama 3-4 günde bir mesaj atılınca da yapacak bir şey olmuyor.. zaten ben oyunu bitirebildiğime şükrediyorum =).. önce fede banlandı.. hadi berk sağolsun replace ettik rolünü.. sonra berk de bonzi oldu ehu.. üstüne farinal eklendi.. vivi desen forumu (oyunu değil.. forumu direkt..) bıraktı (ki emre kefil olmuştu ona da =P).. ite kaka getirdik son güne.. baştan diyemiyorsun yani "hayır sen yalan söylüyorsun.. oyun başladıktan sonra inaktif olacaksın" diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 elesso said: fps değilki bu ya abi tamam da şu an oynanan oyuna bakın. tüm oyun boyunca 2-3 postu geçmeyenler var. bu mudur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Spyro said: vivi desen forumu (oyunu değil.. forumu direkt..) bıraktı (ki emre kefil olmuştu ona da =P).. O konuda ben suçluyum, afedersin gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 nps =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Halen oyundayken banlanan/inaktif olan oyuncular için (Daha önceden oyunda olup ölen arkadaşlar hariç) yedek olmak isteyenler isimlerini yazdırabilirler. Bodrack mesaj atmıştı zaten önceden böyle bir durum için yedek olmak istediğiyle ilgili, eğer ondan hızlı cevap alamazsam buraya ismini yazan arkadaşlara dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 banım kalktı beni alın imamın intikamı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 yer varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 yer varsa oynarım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bende oynucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 o ne bea haahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ben isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ben de oynamak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ben de plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 son mafya oyunundan sonra oyundan soğudum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 abi bu ne hiç kimse yeni oyun istemiyo spyroooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 insanlar heyecanlarını kaybettiklerinde pyundan kopuyolar, kayıt olup oyuna dahil olmuyolar, o yüzden bi dönem oynatıp sonra ara veriyolar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 cicibeybe said: abi bu ne hiç kimse yeni oyun istemiyo spyroooooooooo nası yahu ben fotoroman oynanıyor dıe gırdım siteye mayısdan berı bekliyom da oyun cıkacak dıe hala favori konularımda acsın artık biride oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bu haftaki isim, cok kesin olmamakla birlikte, biraz azaldi gibi.. sc2'e de mafia haritasi koymuslar.. dun birkac kez oynayip gaza geldim ehueh.. ilgilenen olursa soyle 9 kisilik mini bir oyun kurabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar