lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ben lisans mezunuyum şu anda ikinci lisans ı okuyorum aynı anda bir yüksek lisans programı da okuyabilir miyim? bu eskiden olmuyodu benim bildigim ama bu sene yasa mı değişmiş ne olmuş, böyle bi duyum aldım bilgisi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ÇAP yapıyorsan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 sabah harvarda akşam stanforda gidiyorum, koşarken tuba çalıyorum, ayrıca babam kara gözlü karakaslı erkek güzeli annem şile bezi güzel iben de ultrason güzeliymişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 oluyo acik ogretimle sikint yok onu bliyorum en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ya onlar zaten oluyodu o değil, bu sene şubat ayında danıştay bozmuş kararı, bildiğin örgün eğitim lisans ta okurken örgün yüksek lisans yapabileceksin artık, yök e sordum daha cevap gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 abi çap yaparken oluyorsa ikinci lisansı okurken de olması lazım zaten mantık olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Nasıl ya şimdi ben iktisattan mezun oluyorum ama turizmden seneye mezun olucam. Seneye yüksek lisans yapabilir miyim? Anadolu'da hem lisans akşamında da yüksek yapabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Oluyor galiba. Bizde iki kisi var su an, bilgisayari bitirdiler bu sene yuksek lisansa basladilar ve sistem muh cap yaptiklari icin o bolumden birkac lisans dersi daha aliyorlar yuksek lisans bilg derslerinin yaninda. Ama cap ile normal lisans ayni sey olmayabilir resmiyette. Bilemeyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 mükündür; şöyle bir arkadaşım vardı. çap yapıyordu, 1. bölümü 4 yılda bitirdi, 2. 5. yıla sarktı. 1. bölümü bitirirken o bölümün master'ına başladı başka okulda. 2. bölümü master'ının ilk yılında bitirdi. master'ı da 2.5 yılda bitirince hoppadanak al 3 yılda 3 diploma. şov resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 insan mı bu bahsettiğin kişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 yasaklanmali o zaman boyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 sadece cap varken oluyor bu donem ales'e girmeden once sormustum bende ales kagidim gelemdi zaten vazgectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 fizban'ın dediği adam hangi bölümlerle uğraşıyodu bilmiyorum da o kadar da insanüstü bir iş değil bence o ya çap dediğin toplam 36 kredi oluyor 2.bölüm için. 5.seneye taşıdığını düşünürsen toplamda 8 dönem oluyor çap için o da dönem başına fazladan 4-5 kredi falan eder işte. Ana bölümü 3.00 üstünde tutmak gerçi biraz daha zor gözüküyo :p yüksek lisansı da tezsizdir 1 senede bittiğine göre makul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 36 kredi yandaldır. ÇAP olması için 40 kredi üstü olması şartı var. En azından bizim okulda böyle. Hatta Kimya Müh. okuyup da Genetik ile çap yapıcam dersen dayıyorlar 75 krediyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 en az 36 diye geçiyor yan dal 18 burda baktığım bi kaç yerde daha öyleydi 36 ile 40 arasında da 4 fark var nolcak =p arkadaşın zaten genetikle çap yapmadığı aşikar bi de lol yani naptı bilmiyoruz tabi belki hakkaten süperdir canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 insan bi arkadaştı ya, şöyle birşey yaptı. A bölümünde 4. sınıfı bitirdikten sonra master'a başvurduğunda, B bölümünde 2'şer ders kalmıştı iki döneme. master'da da 2+3 ders falan aldı ilk iki döneminde, sorun olmadı yani. ha ama gerek var mı böyle birşey derseniz, yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ya çap falan değil hacı bu sene şubat ayında danıştay örgün lisans sırasında örgün lisansüstü yapılamaz kararını bozmuş bu konuda bilgisi olan var mı dedim yök e mail attım telefon açıyorum bi türlü cevap vermediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar