Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypal


Red

Öne çıkan mesajlar

şimdi bu paypala üye oldumda.benim maile 10 haneli mi ne kod göndermişlerdi ben o maili sildim yanlıslıkla sanırım işe yarıodu

onaylı onaysız olayı varya.onaylamak için extrenize 4 haneli şifre gelicek tarzı birşey var.ben extre almıyorum ki kredi kartından.nasıl olcak :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
yahu ben de üye oldum paypala, sanal kart çıkarttım iş bankasında onu tanıttım işte para kesti, 4buçuk lira kesti 2 dolar keseceğim deyip, ve hala dönemiçi hareketlerde görünmüyo kesinti çıldırıcam. bi de 4 buçuk lira niye 3 kesmesi gerekmez mi? paypal kurla 3 kestirip işbankası bunu da dolar algılayıp 3 dolar=4buçuk lira mı kesti acaba? bi de yarın bankaya gitsem gösterirler mi dönemiçi hareketi yada kodu verirler mi?

bi de mymemory'den alışveriş yapıcam kredikartıyla mı alıverseydim ki, paypal'a da üye olmak lazım dedim oldum ama o 4buçuk lira çok içime oturdu =D şimdi kredi kartıyla alsam, onaylanınca paypal'a yüklenen parayı geri aktaramıyoruzdur heralde hesaba? bi de paypalı sanal kart yerine normal kredi kartıyla mı bağdaştırmalıyım ki bilemedim, ne dersiniz? paypal özürlüsü bu insanevladına bir tuto yapıvercek olan var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...