Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 şimdi bu paypala üye oldumda.benim maile 10 haneli mi ne kod göndermişlerdi ben o maili sildim yanlıslıkla sanırım işe yarıodu onaylı onaysız olayı varya.onaylamak için extrenize 4 haneli şifre gelicek tarzı birşey var.ben extre almıyorum ki kredi kartından.nasıl olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 acil paypal kullanmam lzm bi yardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 telefonla bankanı arayıp durumu anlat zaten biliyolar, provizyon olacak 0.95$ civarı bişey. Onlar sana o şifreyi söyler, sen de paypaldan girip verified yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 hah sagol :) ya kadın yanlış verdi yada girdiğim adres eski evimin adresi diye kredi kartını artık paypal kabul etmiyor.hay anasını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 mailine de mi gelmiyor ekstre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 extre mailime geliyor ama daha geçenlerde geldiydi.gelmez hemen diğer kartımla denicem.giden 1.90 dolar boşa mı gitti :) hatta sanırım bi kaç defa nbastım her seferinde çektimi 1.90 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bekle ekstreyi. verified olmasada islem yaparsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 diğer kartımı iptal ettiler.yani artık bu kartı kabul etmiyoruz faks maks resim gönderin dediler o karttan çekilen para geri veriliyor mu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 normalde verified olduktan sonra paypal balance ına ekleniyodu ama bu durumda sanırım geri iade ederler kredi kartına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 kadın şifreyi verdi girdim olmadı.fatura adresim extre adresim değildi ondan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ondan değildir öyle olsa paypala kredi kartını linklerken kabul etmezdi falan. 2-3 defa provizyon gönderttiysen banka sana yanlış kodu vermiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 evet 2-3 defa yaptım sanırım paralarım da geri gelmemiş henuz.en azından 10 kagıt boşa mı gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 gitmez heyecan yok. paypal balance ına gelir onlar merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yahu ben de üye oldum paypala, sanal kart çıkarttım iş bankasında onu tanıttım işte para kesti, 4buçuk lira kesti 2 dolar keseceğim deyip, ve hala dönemiçi hareketlerde görünmüyo kesinti çıldırıcam. bi de 4 buçuk lira niye 3 kesmesi gerekmez mi? paypal kurla 3 kestirip işbankası bunu da dolar algılayıp 3 dolar=4buçuk lira mı kesti acaba? bi de yarın bankaya gitsem gösterirler mi dönemiçi hareketi yada kodu verirler mi? bi de mymemory'den alışveriş yapıcam kredikartıyla mı alıverseydim ki, paypal'a da üye olmak lazım dedim oldum ama o 4buçuk lira çok içime oturdu =D şimdi kredi kartıyla alsam, onaylanınca paypal'a yüklenen parayı geri aktaramıyoruzdur heralde hesaba? bi de paypalı sanal kart yerine normal kredi kartıyla mı bağdaştırmalıyım ki bilemedim, ne dersiniz? paypal özürlüsü bu insanevladına bir tuto yapıvercek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar