Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 condom en temiz yontem, daha da kesmedi ertesi gun hapi, o da kesmedi kurtaja. ama tabi o en son tercih olmasi gerek. surekli esiniz varsa dogum kontrol hapi arti condom en iyi tercih, oyle tek gecelik birseyse zaten ertesi gun hapi vesaire, ama zaten tek geceligin mantigi ertesi gunden sonra kizla bir daha gorusmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Killer said: kızın aylık takvimini takip edin ona göre davranın gelmemiş Düzenli siklus döngüsüne sahip olan bayan sayısı maalesef çok az dolayısıyla takvim yöntemine göre korunmak doğru bir davranış değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ben kurtaji tercih ediyorum acikcasi, her ay her ay maliyetli ama napalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Sırf bu sorunun cevabı için abime telefon açtım, 15dk içinde %98 doğruluk payıyla belli olur dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Ama siz yinede geri kalan %2lik ihtimal içinde ikinci bi test yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 pekaziz said: Sırf bu sorunun cevabı için abime telefon açtım, 15dk içinde %98 doğruluk payıyla belli olur dedi. abin kadın doğumcu mu dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Abisi 2 çocuklu ve 100 kere baba olucam korkusu yaşamış biri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bu topicte yazılanların hepsi hayal ürünüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 jineko numarası lazım mı lem tıstıstıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 SeaGle said: pekaziz said: Sırf bu sorunun cevabı için abime telefon açtım, 15dk içinde %98 doğruluk payıyla belli olur dedi. abin kadın doğumcu mu dayı Yok hacı çocuk doktoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bi kişi çıkıyo baba oluyorum diye yutuyosunuz lan direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 e vurmayın adam ölmüş BloodyBeast said: baba oluyorum günlük.. ne kadar doğru bilemeyiz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 stimpak said: e vurmayın adam ölmüş BloodyBeast said: baba oluyorum günlük.. ne kadar doğru bilemeyiz tabii. Kimse durduk yere böyle hassas bir konuda atıp tutmaz lütfen yapmayın, trollencek konu var ciddiye alınıp tavsiye verilcek konu var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bloodybeastin günlükte yazdığını buraya geçince trollemiş mi oluyorum ben şimdi? ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 troll olayına immune olduğum için çok problem değil. gerekli cevapları aldım özelden zaten. yardım eden herkese teşekkürler. daha fazla trollenmeden kapatılırsa bu topic iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kürtaj yapma sakın bak. karşıyım ben. senin canından bişi lan. nası kıyacaksınız anasını satayım. yediysen bi bok sonuçlarına katlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar