karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bazen insanlar garip şeyler yapar...[Bu mesaj karakedi tarafından 09 Temmuz 2004 14:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Oha diyorum başka bişey degil[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yannız bunu yapmak köpek gibi hesap gerektirir yaw!?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 09 Temmuz 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Valium_Corte Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Yuh tek kelimeyle adamların iisi yok:D
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 pek inandirmadi beni[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: MrMedia, 09 Temmuz 2004 17:08 tarihinde demiş ki: pek inandirmadi beni lego firması bu yapması cok dogal bak önünde legoland yazıyor..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 legolandde einstein nın büstü var legodan
arc Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: MrMedia, 09 Temmuz 2004 17:08 tarihinde demiş ki: pek inandirmadi beni katiliyorum yaa, her ne kadar inanasim geldiyse de efekt gibi duruyo gozume?[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 evet abi herifler hayvan gibi şeyler yapıyolar legoland mesela 4 tane var dünyada :))[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Delikanlı adam legodan lastik + jant ta yapar[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 o plastik o kadar ağırlığı kaldırmaz ama bea[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Vay anasını sayın seyirciler. Bizde yaptığımız iki düttürük kepçeyi bir şey zannediyorduk.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bana bilgisayarda yapılmış gibi gözüktü.inanmadım.[signature][hline]Şuutoooo !!!...
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ve araştırmacı Vodan yeni deliller bulup ilgili kütlenin fotoşop olup olmadığı konusuna noktayı koyar.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 vay a.k bende benim barkod okuup kepçesini hareket ettiren legomu bi bok sanıyodum[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar
ManitoN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Gerçek değil basbaya grafiklerle yapmışlar Photoshop[signature][hline]http://www.sanalcafe.net
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 yok abi lego direk. arabanın önden görüntüsüne bakarsan lego parçalarındaki ufak yuvarlakları görürsün
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Abi saçmalamayın bari 3 boyutlu bişey diyin adam hiç hatasız olarak 4 yönden aynı şeyi yapamaz buna kimsenin beyni yetmez. Photoshop olmadığı aşikar. Bana göre gerçek hemde sıfırdan yapma giydirme değil zaten legoland. Bari 3d max fln diyinde tutturabilirliği olsun..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
arc Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 gorsel sanatlar yetkilisi sayin horas dan bi yorum bekliyorum bu konuyla ilgili şahsen, hala gerçek olmadığına inanmaktayım.[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bir tek soru soracam: o kadar farklı açılardan tamamen aynı görüntüde (parçaların yerleri sayıları incele) montaj nasıl olur?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
arc Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 onu inceleyecek kadar kafam çalışıyo zaten de, herhangi birilerinin oturup böyle bişeyi yapmaya uğaraşacağına (legoland olsun olmasın) kafam almadı bi türlü, nedense gerçek olmasını yediremedim kendime :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Ben de ilk önce inanmadım, ilk resim bilgisayarla yapılmış gibi görünüodu ama yakın çekim resimler + arabanın üzerindeki yansımalar inandırdı gerçekten legolarla yapıldığına. Bi de adamlar zaten oba hadi volvo yapalım direk ilk parçayı koymaya başlamıyor ki, önce bilgisayarda programlıyor nasıl yapacağını, sonra gerekli tüm malzemeleri bulup öyle girişiyor yapmaya..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Eternal, 09 Temmuz 2004 16:48 tarihinde demiş ki: Oha diyorum başka bişey degil katılıyorum +1 hatta oha falanda oldum yani :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 sakıncalı bi topic cocuklar fln gorebilir bunu sonra 2 lego birleştirip heyo baba bak ne yaptım diye sevinemez hale gelirler valla türk aile yapısına aykırı falan :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Öne çıkan mesajlar