GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 İnceleyin ve Dowload Edin :) bu gün HisarOyun adresinde gezerken haberler kısmında gördüm dikkatimi çekti ve dowload ettim.Gerçekten çok zevkliydi , ilk bakışta tebbessüm edemeden duramadım fakat strest atmak ve eğlenmek için çok zevkli bir oyun tavsiye ederim.Multi Desteği ve Botlarda Dosyada Mevcud 32 kişilik kapastesi var şaşırtısı :) ip ve int üzerinden oynana biliyor deneye biliriz isterseniz[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bu mod mu yoksa bagımsız bi oyunmu bagımsızsa oynayalım derim[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bağımsız bir oyun direk çalışıyor dostum. ;) oynayalim çok zevkli bence[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 oki doki ben hazırım :D[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 hehe süper yaw.çekiorum oynayalım. :D[signature][hline]elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 icq 258605061[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 yaf bende bi süre sonra çöküyo kitleniyo sebep ne olaki ?[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 kiddo biraz daha spesifik olursan sanırım cevap verebiliriz belki :) readme ye bak daima troubleshooting kısmında güzel şeyler vardır[signature][hline]elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ben de varım var mı severımız[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ok hallettim yaf sorry :D[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 e hadi nası kurcaz icq dan ipleri yollayalım[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 hehe süpermiş yaa.doyum olmadı resmen.[signature][hline]elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 oyunuyomusun benle? :D[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bi de sitesi almanca olmasa da bişeyler anlasak.. oyunun içinde map editor da var bu arada.[signature][hline]elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 abi ehoe, sniperlarin filan hiçbir işlevselliği yok resmen 2d olunca. paso colt takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 şu oyunun download linkini yazsanıza bi şuraya ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Tıkla[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 thank you so much ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: kiddo, 19 Temmuz 2004 02:23 tarihinde demiş ki: ok hallettim yaf sorry :D nasıl hallettin readmeye bakmaya üşeniyorum :)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ee bunun botları var mı eheh ya da single oynanıyormu yada yada normal cs serverlara giriliyomu ( ya da uçtum mu ? )[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 botları var bazı haritaların..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ya readme siyok ki bu meredin.. naapions da düzgün çalişio yaw .. bende kitlenio ... !!!![signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 alpha versiyonu olduğu için çok bug var. hepsinin çözümü forumunda var ancak almanca bilmek lazım.[signature][hline]elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 multi oynanmıyor, dün denedik. ya da beceremedik tam olarka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 biz de denedik oynadık 3 kişi.[signature][hline]elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar